Mans "Driften Dranduļeten" jeb VAZ-21063 [Micuks]

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Puperdupers
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Mans "Driften Dranduļeten" jeb VAZ-21063 [Micuks]

Post by Puperdupers »

Man šāds stiliņš patīk pa lielam, protams, ja tā būtu mana mašīna, es šo to izmainītu, bet tieši tā, katrs taisam priekš sevis! :roll: Tagad visi tik sēdina autiņus un stiepj plānas gumijas virsū un tad ar diska kantēm valcē arkas, pilns gan LV gan ārpus ar tādiem, tā dēļ arī nefanoju par to! Šis žigulis vismaz izceļas uz citu fona, bet pievienošos tiem, kam nepārāk tā disku krāsa! :hvz: Nesaku, ka vajag melnus, baltus utt, pat nezinu kādu, bet šī krāsa kaut kā nepārāk :hvz: Manā skatījumā aizmugurē rati bišķi pa traku lien ārpus auto, prasītos kādu 1-2cm dziļāk! Lūpu tiktiešām vajadzētu auto krāsā! Bet visā kopumā ir ok un nekādu NFS nesaskatu! Ja panākt mazliet agresīvāku izskatu, būtu vēl labāk!
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
Micuks

Post by Micuks »

*Sicram wrote:http://www.riepubaze.lv/ziemas-riepas/k ... -65r13-73q

ok, šis gan skaitās ziemenes, bet liekas, ka šīs ir gan zemākas, gan šaurākas ! :roll:
Priekšai knapi 175 uztiepa un aizmugurei 205 arī līdz ar nagiem, šaurākas nevar uzlikt!
Micuks

Post by Micuks »

Puperdupers wrote: Manā skatījumā aizmugurē rati bišķi pa traku lien ārpus auto
Diski ir apzināti šādi dulli likti, tur jau tā sāls lai izskatās traki plati :naac:
Lūpa auto krāsā, hmm varbūt kāds šopā var uzpindzilēt, bet manuprāt izskatītos nesevišķi! tas tikpat kā ja astīte būtu auto krāsā!
viesulis.

Post by viesulis. »

Par sedinatajiem man nirga nak, tada saurpierisu busana visu sedinat. Patiesiba viss ir labi, vaag iemicit kadu sanu, nekad nemazgat un sakarinat cupu ar migliniekiem :D
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Micuks wrote:
Puperdupers wrote: Manā skatījumā aizmugurē rati bišķi pa traku lien ārpus auto
Diski ir apzināti šādi dulli likti, tur jau tā sāls lai izskatās traki plati :naac:
Lūpa auto krāsā, hmm varbūt kāds šopā var uzpindzilēt, bet manuprāt izskatītos nesevišķi! tas tikpat kā ja astīte būtu auto krāsā!
Man personīgi, nepārāk tas, ka tā slīpi no priekšas/sāna skatoties, tas rats liekas ārpus mašīnas jau, jo tā uzliktā arka tik zemu nenojiet
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
Vents S

Post by Vents S »

Visi cepās pa krāsu u.c. bla, bla, bla... Par krāsu nav ko daudz teikt, bet kā šeit kāds jau kko tādu minēja, auto speciāli nokrāsot tumšā grīdas krāsā. Man tie baloni pat patīk, arkas arī. Man vienīgi durās acīs tas diezgan briesmīgais skurstenis. :roll:
Bobcat

Post by Bobcat »

Micuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
NEMULDI!!!11oneone :reeka: :jox:
GG. wrote: -ATS Classic r13x7 uz Dunlop SP2000 13/175/50
GG laikam savas riepas piedzemdēja? Arī uz 7J diskiem....
------------
Mani kadri
------------
Matiiss_T

Post by Matiiss_T »

Normāliem diskiem var uzdabūt 175/50, bet tie, kas taisīti pēc principa viens-no-diviem, tiem gan nevar...
GOT SMOKE? I don't
Micuks

Post by Micuks »

Matiiss_T wrote:Normāliem diskiem var uzdabūt 175/50, bet tie, kas taisīti pēc principa viens-no-diviem, tiem gan nevar...
Viss atkarīgs no disku konstrukcijas ;) ir diski kam vidējā josla paliek tik šaura ka riepas malu nav kur iespiest, lai uztieptu pretējo, bet ir diski kam tur vietas pietiek, tā kā par visiem diskiem nevar spriest vienādi ;)
Micuks

Post by Micuks »

Bobcat wrote:
Micuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
NEMULDI!!!11oneone :reeka: :jox:
GG. wrote: -ATS Classic r13x7 uz Dunlop SP2000 13/175/50
GG laikam savas riepas piedzemdēja? Arī uz 7J diskiem....
Runa par aizmugurējām!!!
Bez tam 50 ir pārāk zem lai malas izstieptu uz sāniem, esošās jau knapi izvilka!
Un kāda jēga man uzlikt priekšā 50 profilu, priekša būs zema, riteņi arkās izskatīsies maziņi!
Priekšējas riepas pirku pēc mēra lai saksan ārējais dimaetrs ar aizmugurējām!
Bobcat

Post by Bobcat »

Nu tad kamdēļ bļauj, ka riepas neeksistē? Eksistē un tās var nopirkt, bet redz tev citi faktori parādās..
------------
Mani kadri
------------
Micuks

Post by Micuks »

Bobcat wrote:Nu tad kamdēļ bļauj, ka riepas neeksistē? Eksistē un tās var nopirkt, bet redz tev citi faktori parādās.
Lasi uzmanīgi ;)
Saprati vai man vēl jāpaskaidro?

Un nevajag kūlt tukšu pilnīgi bezjēdzīgi!
Atkārtošu vēlriez, pirmkārt aizmugurējās riepas nebija, otrkārt R13 diski ar zemu profilu arkās izskatītos maziņi!
Bobcat

Post by Bobcat »

Klau, davai nopietni, ja 175/50 R13 riepas nevar nopirkt, kā tu apgalvo, tad kur GG tādas dabūja? Pats radīja?
Tā kā izlasi vēlreiz uzmanīgi manu ieprikšējo postu, kur es rakstu, ka riepas VAR nopirkt un tādas pašlaik atrodas uz diskiem, jei bogu. Tu te tukšu kul.
------------
Mani kadri
------------
Micuks

Post by Micuks »

:reeka:
Lasi vēl uzmnanīgāk iepriekšējo postu kur tika minēts, ka nevar nopirkt uz platumu 205 nav runa par 155! :emo:
Vēl jāpaskaidro? turpināsi vēl pieirst šo topiku? gribēji palīdzēt, paskaidrot, kur riepas ņemt varēji privāti uzrakstīt ;)
Bobcat

Post by Bobcat »

Micuks wrote::reeka:
Lasi vēl uzmnanīgāk iepriekšējo postu kur tika minēts, ka nevar nopirkt uz platumu 205 nav runa par 155! :emo:
Vēl jāpaskaidro? turpināsi vēl pieirst šo topiku? gribēji palīdzēt, paskaidrot, kur riepas ņemt varēji privāti uzrakstīt ;)
Patiesi runa nav bijusi par 155 bet gan par 175, tak lasi, čali, arī manus postus! ;)
------------
Mani kadri
------------
Micuks

Post by Micuks »

Ok ierakstīju ne to ciparu, bet būtība ir tāda ka tu cepies pilnīgi lieki no paša sākuma jo runa nav bijusi par 175 ;)
Bobcat

Post by Bobcat »

Bāc, es necepjos vispār! :-D
Redz, tev cilvēki rakstīja, ka prasās citas riepas, tu, ar ieslēgtu caps-lock nobļāvies, ka zemākas riepas nav un nevar nopirkt. Viss, ko es gribu, lai tas tiktu precizēts un atzīts, ka ir zemākas riepas un tās var arī nopirkt. Viss. Vairs man nekas cits no šī topika pagaidām nav vajadzīgs. A tu te tagad spurojies pretī, tā kā bērns, kam es konfekti būtu atņēmis. Un es pat vēl neko neesmu komentējis par disku krāsu.. tā kā tavām dumsu lēkmēm pamata neķada.
------------
Mani kadri
------------
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

Bobcat wrote:Bāc, es necepjos vispār! :-D
Redz, tev cilvēki rakstīja, ka prasās citas riepas, tu, ar ieslēgtu caps-lock nobļāvies, ka zemākas riepas nav un nevar nopirkt. Viss, ko es gribu, lai tas tiktu precizēts un atzīts, ka ir zemākas riepas un tās var arī nopirkt. Viss. Vairs man nekas cits no šī topika pagaidām nav vajadzīgs. A tu te tagad spurojies pretī, tā kā bērns, kam es konfekti būtu atņēmis. Un es pat vēl neko neesmu komentējis par disku krāsu.. tā kā tavām dumsu lēkmēm pamata neķada.
Cik tev reizes var skaidrot, ka uz to platumu "205" neesot zemākas riepas. Ko tu vēl nesaproti vai vēlies pierādīt?
Micuks

Post by Micuks »

Man nav dusmu lēkmes un jā R13/205 zemāk par 65 nopirkt nevar ;) tā kā nekas nemainās un tu neko jaunu nepateici, tikai turpini kūlt tukšu un taisnoties.......
EDIT:
Starp citu to ko neviens nezin, vismaz nav komentējis, riepa ar izmēru 205/65 salīdzinot ar riepu 175/65 pēc ārējā diametra nav vienāda ;)
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Micuks wrote:Man nav dusmu lēkmes un jā R13/205 zemāk par 65 nopirkt nevar ;) tā kā nekas nemainās un tu neko jaunu nepateici, tikai turpini kūlt tukšu un taisnoties.......
EDIT:
Starp citu to ko neviens nezin, vismaz nav komentējis, riepa ar izmēru 205/65 salīdzinot ar riepu 175/65 pēc ārējā diametra nav vienāda ;)
Domā, ka nezin? Manuprāt, vajadzēja zināt, ka augstumu apzīmē procentuāli no platuma. 175/65 augstums ir 175*0.65. 205/65 augstums ir 205*0.65.
Post Reply