Priekšai knapi 175 uztiepa un aizmugurei 205 arī līdz ar nagiem, šaurākas nevar uzlikt!*Sicram wrote:http://www.riepubaze.lv/ziemas-riepas/k ... -65r13-73q
ok, šis gan skaitās ziemenes, bet liekas, ka šīs ir gan zemākas, gan šaurākas !
Diski ir apzināti šādi dulli likti, tur jau tā sāls lai izskatās traki platiPuperdupers wrote: Manā skatījumā aizmugurē rati bišķi pa traku lien ārpus auto
Man personīgi, nepārāk tas, ka tā slīpi no priekšas/sāna skatoties, tas rats liekas ārpus mašīnas jau, jo tā uzliktā arka tik zemu nenojietMicuks wrote:Diski ir apzināti šādi dulli likti, tur jau tā sāls lai izskatās traki platiPuperdupers wrote: Manā skatījumā aizmugurē rati bišķi pa traku lien ārpus auto![]()
Lūpa auto krāsā, hmm varbūt kāds šopā var uzpindzilēt, bet manuprāt izskatītos nesevišķi! tas tikpat kā ja astīte būtu auto krāsā!
NEMULDI!!!11oneoneMicuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
GG laikam savas riepas piedzemdēja? Arī uz 7J diskiem....GG. wrote: -ATS Classic r13x7 uz Dunlop SP2000 13/175/50
Viss atkarīgs no disku konstrukcijasMatiiss_T wrote:Normāliem diskiem var uzdabūt 175/50, bet tie, kas taisīti pēc principa viens-no-diviem, tiem gan nevar...
Runa par aizmugurējām!!!Bobcat wrote:NEMULDI!!!11oneoneMicuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!:jox:
GG laikam savas riepas piedzemdēja? Arī uz 7J diskiem....GG. wrote: -ATS Classic r13x7 uz Dunlop SP2000 13/175/50
Nu tad kamdēļ bļauj, ka riepas neeksistē? Eksistē un tās var nopirkt, bet redz tev citi faktori parādās..Micuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
Lasi uzmanīgiBobcat wrote:Nu tad kamdēļ bļauj, ka riepas neeksistē? Eksistē un tās var nopirkt, bet redz tev citi faktori parādās.
Saprati vai man vēl jāpaskaidro?Micuks wrote:Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
Patiesi runa nav bijusi par 155 bet gan par 175, tak lasi, čali, arī manus postus!Micuks wrote:![]()
Lasi vēl uzmnanīgāk iepriekšējo postu kur tika minēts, ka nevar nopirkt uz platumu 205 nav runa par 155!![]()
Vēl jāpaskaidro? turpināsi vēl pieirst šo topiku? gribēji palīdzēt, paskaidrot, kur riepas ņemt varēji privāti uzrakstīt
Cik tev reizes var skaidrot, ka uz to platumu "205" neesot zemākas riepas. Ko tu vēl nesaproti vai vēlies pierādīt?Bobcat wrote:Bāc, es necepjos vispār!![]()
Redz, tev cilvēki rakstīja, ka prasās citas riepas, tu, ar ieslēgtu caps-lock nobļāvies, ka zemākas riepas nav un nevar nopirkt. Viss, ko es gribu, lai tas tiktu precizēts un atzīts, ka ir zemākas riepas un tās var arī nopirkt. Viss. Vairs man nekas cits no šī topika pagaidām nav vajadzīgs. A tu te tagad spurojies pretī, tā kā bērns, kam es konfekti būtu atņēmis. Un es pat vēl neko neesmu komentējis par disku krāsu.. tā kā tavām dumsu lēkmēm pamata neķada.
Domā, ka nezin? Manuprāt, vajadzēja zināt, ka augstumu apzīmē procentuāli no platuma. 175/65 augstums ir 175*0.65. 205/65 augstums ir 205*0.65.Micuks wrote:Man nav dusmu lēkmes un jā R13/205 zemāk par 65 nopirkt nevartā kā nekas nemainās un tu neko jaunu nepateici, tikai turpini kūlt tukšu un taisnoties.......
EDIT:
Starp citu to ko neviens nezin, vismaz nav komentējis, riepa ar izmēru 205/65 salīdzinot ar riepu 175/65 pēc ārējā diametra nav vienāda