Mans "Driften Dranduļeten" jeb VAZ-21063 [Micuks]
- Micuks
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Mans "Driften Dranduļeten" jeb VAZ-21063 [Micuks]
Ar aizmugurējiem riteņiem viss ir ok, priekšējie bik izskatās dīvaini, bija paredzēts montēt uz e21 diskiem arī priekšai, bet centrs neder, vajag 30mm planci
vai pārvirpot centrus, man bija vienkāršāk uzcept šos pagaidu diskus!
Uz ziemu visdrīzāk ies virsū kādi lietie diski
vai paspēšu kādus citus bleķliniekus uzcept.
Lūpu būs jākrāso disku krāsā citādi saplūst ar melno bamperi
E30 lukturus negribu.

Uz ziemu visdrīzāk ies virsū kādi lietie diski

Lūpu būs jākrāso disku krāsā citādi saplūst ar melno bamperi

E30 lukturus negribu.
- Micuks
Es arī zinu dažus gadījumus, diski nav īpaši stipri, bet centri gan ir pietiekoši izturīgi
un sie ir jaunie bezkameru!
Un es ar šito žiku netaisu tādus vijebonus kā to drošvien darījuši džeki bildēs, vienkārši braucu!

Un es ar šito žiku netaisu tādus vijebonus kā to drošvien darījuši džeki bildēs, vienkārši braucu!
Diski izskatās krāsoti ar padomijas grīdas krāsu, izskatās briesmīgi, salonā ar tad vajag oranžus akcentus!
Ā - ja tu lūpu gribi krāsot oranžu, tad spoguļi arī jākrāso oranži.. nu varbūt vēl kādu akcentu vjg, nez.. piem durvju rokturus oranžus?

Ā - ja tu lūpu gribi krāsot oranžu, tad spoguļi arī jākrāso oranži.. nu varbūt vēl kādu akcentu vjg, nez.. piem durvju rokturus oranžus?

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
MalacisEdmunds wrote:Diski izskatās krāsoti ar padomijas grīdas krāsu, izskatās briesmīgi, salonā ar tad vajag oranžus akcentus!
Ā - ja tu lūpu gribi krāsot oranžu, tad spoguļi arī jākrāso oranži.. nu varbūt vēl kādu akcentu vjg, nez.. piem durvju rokturus oranžus?![]()

Spoiler
Show

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Micuk
viss iepriekšējais labais priekšstats ir zudis! Izskatās kā 16gadnieka NFS šausmām!
Jācer ka tik tiešām īstenosi plānus! un kārtīgi pabeigsi! Jo nu visi tie citi projekti un bla bla bla šis un tādā garā, neliecina ka auto izskatīsies labāk, bet tieši otrādi!

Jācer ka tik tiešām īstenosi plānus! un kārtīgi pabeigsi! Jo nu visi tie citi projekti un bla bla bla šis un tādā garā, neliecina ka auto izskatīsies labāk, bet tieši otrādi!
Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox

BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
Mārtiņam bija viens labs video par šo tēmu aizķēries..Juzix wrote:MalacisEdmunds wrote:Diski izskatās krāsoti ar padomijas grīdas krāsu, izskatās briesmīgi, salonā ar tad vajag oranžus akcentus!
Ā - ja tu lūpu gribi krāsot oranžu, tad spoguļi arī jākrāso oranži.. nu varbūt vēl kādu akcentu vjg, nez.. piem durvju rokturus oranžus?![]()
![]()
SpoilerShow

- semigallss
- Spam addicted
Jums būs tā Kunga vārdu godāt!
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Labi sabildets noteikti izskatitos badasss... Es vismaz redzu kaut kadu negantumu taja TAZA 
Efekts noteikti butu labaks, ja masinu spitigi nekrasotu gridas krasa ar gridas krasam

Efekts noteikti butu labaks, ja masinu spitigi nekrasotu gridas krasa ar gridas krasam

- Micuks
Vēnas es negriezīšu un spilvenā arī neraudāšuRL. wrote:Micukviss iepriekšējais labais priekšstats ir zudis! Izskatās kā 16gadnieka NFS šausmām!

Par šo gan es no tevis gribētu dzirdēt paskaidrojumus, kas liecina par NFS un vēl 16 gadnieka šausmu?RL. wrote:Izskatās kā 16gadnieka NFS šausmām!

Kas auto vizuāli atšķirās no stoka?
Tikai apaļās arku uzlikas un VFTS astīte, jā un likvidētie hroma moldingi par kuriem biju piemirsis, bet tos likvidēju jo nepatīk + aiz tiem sakrājās mēsli un sevišķi stiprinājumu caurumi rūsēja!
Tātad saīsinot, atšķirība ir neesošajos moldingos, VFTS astītē un arku uzlikās, kāds tur sakars ar NFS ? krāsas ir tikai trīs, brūna, melna un disku "Korida" nekas baigi raibs nav! tiesi kas izceļas arī ir disku krāsa.
Vot šeit ir tas par ko tu man pārmet

Runājot par to WFTS komplektu, tā bija alternatīva jo uz apalajām arku uzlikām vilka jau no paša sākuma tikai nebija iespēja tādas iegādāties! vftsi izskatījās pārāk masīvi un šim modelim tā īsti nepiestāvēja, man nepatika! arkas bija ļoti šerpi jaizgriež, lai vfts arkas uzliktu!
Dzīvē izskatās labāk, sevišķi diski!
Bez tam ja auto būtu citā krāsā, visdŗizāk sarkans jo tādu gribēju kādreiz diski neizceltos un plaukti neizceltos ja krāsotu baltus vai tumšus! Bez tam ši žiguļa krāsa pat ir par vairākām gradācījām tumšāka par origiņālo rūpnīcas krāsu

Krāsa nav grīdas, ar to krāsoja busus RAFĀ, sodalin nitro emelja un ļoti kvalitatīva kā krāsa!
Un tagad padomājiet paši, ja izdarītu kā vairums noirsēju saka tad galā no tā auto tiešām sanāktu tas džeks kas Juzika bildē

- Micuks
Bet par to patikšanu vai nepatikšanu, tā tiešām ir gaumes lieta un arī konkrētā brīža sajūtas, katrs mēs būvējam savu ar domu, ka tur viss ir super un priekš mums tā arī ir, bet kādam tas rezūltāds tomēr nepatīk! Tiem kam patīk tikai stoki vienmēr slikti atsauksies par pārbūvētiem variantiem un otrādi! Tā kā mēs vienmēr spriežam pēc savas patikšanas un ja mums tas nepatīk tad ir mēsls un nekas neiet kopā.....
Un arī tie debīlie stereotipi, stilīgs, kruts, tūnots utjp.. auto ir tikai tāds, kurš ir sēdināts vēlams ar fleksi! kāpēc sēdinājums ir viens no svarīgākajiem aspektiem?! ne visiem auto tas piestāv
Starp citu pēdējā lapa topikam "Stilīgu/Tūnētu auto bildes Part #5" tur ir daudz auto, kuri izskatās kā klauni ar pļūtekļu krāsas salona elementiem, izskatās pēc kropļiem, ar nfs spileriem, bet jūs liekat tos topikā "Stilīgu/Tūnētu auto bildes"
es nesaku, ka tie auto man nepatīk, bet ja velk paralēles tad tie jūs kas šeit izsakās negatīvi ejat pretrunās 
Bet nu jā, vēnas negriezīšu un spilvenā neraudāšu, bet абидна gan ir
Un arī tie debīlie stereotipi, stilīgs, kruts, tūnots utjp.. auto ir tikai tāds, kurš ir sēdināts vēlams ar fleksi! kāpēc sēdinājums ir viens no svarīgākajiem aspektiem?! ne visiem auto tas piestāv

Bet nu jā, vēnas negriezīšu un spilvenā neraudāšu, bet абидна gan ir

- Laapsta
autiņš viennozīmīgi interesants, bet prasītos tāds kā dragrace izskats, biš niknāks..bet nu tās tik manas domas
DYXBY
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
no krustojuma vienmēr izbraucu pirmais
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Atlikt cepienu!
To auto vajag zemāku un gumiju ar zemāku profilu un tad viss būs
P.S. Pie augstāk minētajiem nosacijumiem - disku krāsa ir ok
P.S.2 Lūpu nokrāso mašīnas, neviss disklu krāsā, lai izceļās, bet lai nav
To auto vajag zemāku un gumiju ar zemāku profilu un tad viss būs

P.S. Pie augstāk minētajiem nosacijumiem - disku krāsa ir ok
P.S.2 Lūpu nokrāso mašīnas, neviss disklu krāsā, lai izceļās, bet lai nav

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Micuks
Aizmugurējiem diskiem izmēri ir 205/65/R13 UN TAS IR ZEMĀKIS PROFILS KO UZ ŠO PLATUMU UN DISKA DIAMETRU IR IESPĒJAMS NOPIRKT! ZEMĀKA PROFILA NAV!
Tad jāmaina diski, kur es esošos liks, kurš pirks? Diski 50Ls gab + riepas 35Ls gab.=170Ls
Aizmugurē vēl var uzlikt kādus R14 vai R15 ar zemo profilu, bet priekša būs žopa
Bez tam tas ir vasarā, uz ziemu jāmeklē kādi lietie diski!
Visas četras riepas pirku kā vasaras, bet priekšējās tomēr ir m+s iesmērētas, ok tās varētu uz ziemu atstāt, bet esmu pieradis ar radzēm braukt, bet varbūt jāpiemeklē jauzmetina platie diski aizmugurei ar ziemenēm
Tad jāmaina diski, kur es esošos liks, kurš pirks? Diski 50Ls gab + riepas 35Ls gab.=170Ls

Aizmugurē vēl var uzlikt kādus R14 vai R15 ar zemo profilu, bet priekša būs žopa

Bez tam tas ir vasarā, uz ziemu jāmeklē kādi lietie diski!
Visas četras riepas pirku kā vasaras, bet priekšējās tomēr ir m+s iesmērētas, ok tās varētu uz ziemu atstāt, bet esmu pieradis ar radzēm braukt, bet varbūt jāpiemeklē jauzmetina platie diski aizmugurei ar ziemenēm

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
http://www.riepubaze.lv/ziemas-riepas/k ... -65r13-73q
ok, šis gan skaitās ziemenes, bet liekas, ka šīs ir gan zemākas, gan šaurākas !
ok, šis gan skaitās ziemenes, bet liekas, ka šīs ir gan zemākas, gan šaurākas !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit