Android wrote:Atkal multenes par pokemoniem pārskatījies?Martinss wrote:Te tev kkāda latviešu valodas stunda? :neka: Kaa GwIbEeeUUzhUU, tAaa RaKsTjiiShUUzzzzz =]~~``~~~

Rainer - čiriks.
Moderator: omulis
Android wrote:Atkal multenes par pokemoniem pārskatījies?Martinss wrote:Te tev kkāda latviešu valodas stunda? :neka: Kaa GwIbEeeUUzhUU, tAaa RaKsTjiiShUUzzzzz =]~~``~~~
Jamie kabatā vai ofic paņēma?Martinss wrote:Android wrote:Atkal multenes par pokemoniem pārskatījies?Martinss wrote:Te tev kkāda latviešu valodas stunda? :neka: Kaa GwIbEeeUUzhUU, tAaa RaKsTjiiShUUzzzzz =]~~``~~~
Rainer - čiriks.
+1EsEgons wrote:man parasti pie šitā jautājuma viss apraujasmpb wrote: CP:"Sodi par ātrumu ir?"
Ofic ir 30 un 1 soda punkts.rrrainis wrote:Jamie kabatā vai ofic paņēma?Martinss wrote:Android wrote:Atkal multenes par pokemoniem pārskatījies?Martinss wrote:Te tev kkāda latviešu valodas stunda? :neka: Kaa GwIbEeeUUzhUU, tAaa RaKsTjiiShUUzzzzz =]~~``~~~
Rainer - čiriks.
man sanaak 8 aktīvi sodi,Chesterb wrote:+1EsEgons wrote:man parasti pie šitā jautājuma viss apraujasmpb wrote: CP:"Sodi par ātrumu ir?"man jaū protokolā raktās pie Administratīvi sodīts : 5 vai 6
varētu pamēģināt sadirst, ka nav, bet ja pārbauda![]()
Shii atklaasme Tev naak nedaudz par veeluEsEgons wrote:man sanaak 8 aktīvi sodi,Chesterb wrote:+1EsEgons wrote:man parasti pie šitā jautājuma viss apraujasmpb wrote: CP:"Sodi par ātrumu ir?"man jaū protokolā raktās pie Administratīvi sodīts : 5 vai 6
varētu pamēģināt sadirst, ka nav, bet ja pārbauda![]()
+ veel jau neoficiaalie
bljaa
jāpērk radardetektors
noteikti sasauca visu iecirkni un skatījās kā šis pumpējasLambertino wrote:normāls sods
nu un kāds turpinājums?
fade wrote:Vakar ap plkst.17:30 braucu pa Mukusalas ielu, kur tieši var uzbraukt uz Akmens tilta! Karoche korkjis nenormalakais un uz priekshu wirzaas nereali leeni! Tipa kapeec? Pashaa augshaa uz uzbraukshanas uz Akmens tilta divi saskrejushies un noblokjejushi normalu uzbraukshanu uz tilta. Nu jaa bet ko es gribeeju ar to teikt: menti staveeja preteejaa ielas pusee un iekseeja naudinju no parkapeejiem, nemaz neliekoties ne zinis par korkji, kas ir izveidojies!