Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
kā nu sagadijās kā nu ne, bet auto stajankā salīdēja parkojoties. Mēģināju viņu savāķīt un to visu redzēja arī CP darboņi. Uzlika sodu par to, ka pie šādas bīstamas situācijas nebiju piesprādzējies 

gadaasMartinsG wrote:muuuaaaahhhaaahaaaaa![]()
![]()
![]()
labs
protams, mēģinājums savākt turpinājās pa visu stāvvietu, ne?

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Tatad gadiijums pirms nedeljas:
Braucu ar darba mashinu uz Riigu, un aiz Aizkraukles, kur ir diezgan garsh, taisns, paaredzams posms, staveja polichi, ko protams ieveroju tikai tad, kad beidzu magjiitii dziesmas paarsleegt
Tiesa, neviens arii neuzmirkshinaaja. Taa nu nometu no 120 uz kadiem 100, bet ments protams aaraa, nobraucu malaa. Parunaajam, teicu ka steidzos atpakalj uz darbu, Jeekapbilii aizkaveeja, tad nu pirms pusstundas bij jau jabut Riigaa. Shis teica, paskatiisies ko var darit lietas labaa, aizgaja uz mashinu. Diemzhel pasham naudas nav, chomam 5ls, tad nu eju pie vinja.
Vinsh teica, ja jau steidzies, paskatiisimies kaa ar sodiem, un redzesim ko darit talak. Es domaju
, jo pats zinu ka man ir gan 80ls gan 5ls gan 10ls sodi, Bet rezultaata vinjam uz datora uzraadija tikai 5, un 10, 80ls sods bij pazudis, kaut sanjemts pirms gada un 3 meneshiem.. kapec taa? :neka: ( uz taa protokola par 80 ls nebij rakstits kad shis sods konkreti dzeshas, tapec sapratu, ka pec 2 gadiem)
Rezultaataa vinsh piekrita uzrakstit bridinajumu par jostam, kuras tapat bij piespradzetas, rakstot bridinajumu teica, ka tulit vareesi skriet taalaak un ietaupiju gan laiku, gan pieciti, devos atpakalj, un godam nokaveeju darbu
Braucu ar darba mashinu uz Riigu, un aiz Aizkraukles, kur ir diezgan garsh, taisns, paaredzams posms, staveja polichi, ko protams ieveroju tikai tad, kad beidzu magjiitii dziesmas paarsleegt

Vinsh teica, ja jau steidzies, paskatiisimies kaa ar sodiem, un redzesim ko darit talak. Es domaju

Rezultaataa vinsh piekrita uzrakstit bridinajumu par jostam, kuras tapat bij piespradzetas, rakstot bridinajumu teica, ka tulit vareesi skriet taalaak un ietaupiju gan laiku, gan pieciti, devos atpakalj, un godam nokaveeju darbu

- Foxijs
Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?
- mbertulis
- Dubultaģents
Atstāj viņu pie loga pieliktu, ķip jau ilgi stāvi.EsEgons wrote:Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

EsEgons wrote:Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?
man liekas ka var norauties klamburu

reku links uz noteikumiem
http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=74
tur bija 3kaarsha apmera apmakas un par pilnaam stundaam ko nostaveejis, j esi nostaavejis 10 min maksaas ipar 1 h
- mbertulis
- Dubultaģents
Jāiemācās falšos ticket'us taisīt! 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- Foxijs
ramex wrote:EsEgons wrote:Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?
man liekas ka var norauties klamburu
reku links uz noteikumiem
http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=74
tur bija 3kaarsha apmera apmakas un par pilnaam stundaam ko nostaveejis, j esi nostaavejis 10 min maksaas ipar 1 h

sranaaas maukas
mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaa
fuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [censored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas
20 ls sporta nodoklis, kaut lepru tie suudi sakjertu 

mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaa

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
psc dazhi kadri te domaa kaa app1st valsti nemaksaajot par stajankaam, mentus par olaam saukaa utt, visaadi citi briinumi, tikai kaapeec peec tam juus piixtat ka valsts vot apkraapj cilveekus, tur tas un tur shitas????!!!!
Reāli tev pienācas, vismaz, divas reizes vairākDeeCee wrote:sranaaas maukas![]()
mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaafuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [consored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas

Chill, Nigga

- Lemon*
a ko darīt līdz piem., liepājai no rīgas tupēt aiz fūresMonstrs wrote:Reāli tev pienācas, vismaz, divas reizes vairākDeeCee wrote:sranaaas maukas![]()
mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaafuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [consored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas
![]()
Chill, Nigga

nebuutu par apdziishanu neko neteiktu, bet uz apvadcelja kur pietiekoshi daudz mashiinas un aiz taas fuurezs jau kkaadas 10~15 bija savaakushaas piepisties par apdziishanu, tur ir jaabut ar tumi galvaa vai burta kalpamMonstrs wrote:Reāli tev pienācas, vismaz, divas reizes vairākDeeCee wrote:sranaaas maukas![]()
![]()
Chill, Nigga
celju policija ir domaata lai uzlabotu droshiibu uz celja nevis to apdraudeetu (savaadaak apdziishanu ar 90 nevaru nosaukt, un padsmit mashiinas braucot uz 80~85 auz fuures ar 3m idistanci vienai no otras arii)
un vispaar sitie muusdienu aatruma ierobezojumi ir domaati ziguljiem moskvichiem un zapariem nevis muusdienu mashiinaam
- mbertulis
- Dubultaģents
Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
Kā var tā cūkoties!

ir ir cuukmeni daudzmbertulis wrote:Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
Kā var tā cūkoties!
PS man tas viss krajas az shofera benkja un tad reiz nedeelja tiek aizgaadats uz musarnjiku
- mbertulis
- Dubultaģents
Man košļenes iekš pelnu trauka tiek izmetas un pārējiais tiek pa sānu kabatiņām uzkrāts un pēc laiciņa izmests.ramex wrote:ir ir cuukmeni daudzmbertulis wrote:Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
Kā var tā cūkoties!
PS man tas viss krajas az shofera benkja un tad reiz nedeelja tiek aizgaadats uz musarnjiku

pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi
kaukaads caurums likumaa atrasts, tipo kameer bildee nav redzama seja - nav jaamaksaa sods :neka:
kaukaads caurums likumaa atrasts, tipo kameer bildee nav redzama seja - nav jaamaksaa sods :neka:
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Pēc idejas, tad arī visi sodi par stāvēšanu neatļautā vietā ir nelikumīgi.DeeCee wrote:pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi

- Lemon*
Es to pašu dzirdējutas un tas attiecas tikai uz radariemMartinss wrote:Pēc idejas, tad arī visi sodi par stāvēšanu neatļautā vietā ir nelikumīgi.DeeCee wrote:pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi