Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by Lambertino »

kā nu sagadijās kā nu ne, bet auto stajankā salīdēja parkojoties. Mēģināju viņu savāķīt un to visu redzēja arī CP darboņi. Uzlika sodu par to, ka pie šādas bīstamas situācijas nebiju piesprādzējies :aiwa:
ImageImage
MartinsG

Post by MartinsG »

muuuaaaahhhaaahaaaaa :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: labs :aiwa: protams, mēģinājums savākt turpinājās pa visu stāvvietu, ne? :D
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

MartinsG wrote:muuuaaaahhhaaahaaaaa :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: labs :aiwa: protams, mēģinājums savākt turpinājās pa visu stāvvietu, ne? :D
gadaas :D taisnoju paraavu stuuri uz preteejo pusi un akal sasliideeja :aiwa: taada jaudiiga mashiina :shura:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Trikez

Post by Trikez »

Tatad gadiijums pirms nedeljas:

Braucu ar darba mashinu uz Riigu, un aiz Aizkraukles, kur ir diezgan garsh, taisns, paaredzams posms, staveja polichi, ko protams ieveroju tikai tad, kad beidzu magjiitii dziesmas paarsleegt :D Tiesa, neviens arii neuzmirkshinaaja. Taa nu nometu no 120 uz kadiem 100, bet ments protams aaraa, nobraucu malaa. Parunaajam, teicu ka steidzos atpakalj uz darbu, Jeekapbilii aizkaveeja, tad nu pirms pusstundas bij jau jabut Riigaa. Shis teica, paskatiisies ko var darit lietas labaa, aizgaja uz mashinu. Diemzhel pasham naudas nav, chomam 5ls, tad nu eju pie vinja.

Vinsh teica, ja jau steidzies, paskatiisimies kaa ar sodiem, un redzesim ko darit talak. Es domaju :shock: , jo pats zinu ka man ir gan 80ls gan 5ls gan 10ls sodi, Bet rezultaata vinjam uz datora uzraadija tikai 5, un 10, 80ls sods bij pazudis, kaut sanjemts pirms gada un 3 meneshiem.. kapec taa? :neka: ( uz taa protokola par 80 ls nebij rakstits kad shis sods konkreti dzeshas, tapec sapratu, ka pec 2 gadiem)

Rezultaataa vinsh piekrita uzrakstit bridinajumu par jostam, kuras tapat bij piespradzetas, rakstot bridinajumu teica, ka tulit vareesi skriet taalaak un ietaupiju gan laiku, gan pieciti, devos atpakalj, un godam nokaveeju darbu :D
Foxijs

Post by Foxijs »

Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

EsEgons wrote:Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?
Atstāj viņu pie loga pieliktu, ķip jau ilgi stāvi. :hihihi:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
ramex

Post by ramex »

EsEgons wrote:Kāds ir sods ja mašīnu liek maksas stajankā bet nemaksā, nu tjip vēl prikola pēc uz paneļa noliek novecojuša datuma kvīti? tjip pašvaldībnieki soda? vai tur kkādi uzraugi ir?

man liekas ka var norauties klamburu :D

reku links uz noteikumiem
http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=74

tur bija 3kaarsha apmera apmakas un par pilnaam stundaam ko nostaveejis, j esi nostaavejis 10 min maksaas ipar 1 h
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Jāiemācās falšos ticket'us taisīt! :mhm:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Image
Foxijs

Post by Foxijs »

ramex wrote:

man liekas ka var norauties klamburu :D

reku links uz noteikumiem
http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=74

tur bija 3kaarsha apmera apmakas un par pilnaam stundaam ko nostaveejis, j esi nostaavejis 10 min maksaas ipar 1 h
:shock: jooptvai, es vnk baigi bieži taadu joku izstrādāju ka vnk nometu maksas stajankaa ar to kviitinju vecu, bet nu psc [censored] :D
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sranaaas maukas :dusma:

mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaa :suck: fuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [censored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas :dusma: 20 ls sporta nodoklis, kaut lepru tie suudi sakjertu :cfks:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Voicis

Post by Voicis »

psc dazhi kadri te domaa kaa app1st valsti nemaksaajot par stajankaam, mentus par olaam saukaa utt, visaadi citi briinumi, tikai kaapeec peec tam juus piixtat ka valsts vot apkraapj cilveekus, tur tas un tur shitas????!!!!
nafnafs

Post by nafnafs »

DeeCee wrote:sranaaas maukas :dusma:

mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaa :suck: fuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [consored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas :dusma: 20 ls sporta nodoklis, kaut lepru tie suudi sakjertu :cfks:
Reāli tev pienācas, vismaz, divas reizes vairāk :wink:
Chill, Nigga :-D
Lemon*

Post by Lemon* »

Monstrs wrote:

mieriigi braucu pa apvadcelju priekshaa :suck: fuure uz tradicionaali suudainajiem 80~85, sagaidu briidi kad var mieriigi braukt garaam, velku garam a [consored] priekshaa izlien maukas, jebakj par aatruma paarsniegshanu apdzenot, 125 uz shosejas :dusma: 20 ls sporta nodoklis, kaut lepru tie suudi sakjertu :cfks:
a ko darīt līdz piem., liepājai no rīgas tupēt aiz fūres :doh: Vai tomēr iet garām un tad jau sanāk beigās tie 120km/h, lai nevajadzētu dzīt 1km garumā fūri??? :neka:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Monstrs wrote:

nebuutu par apdziishanu neko neteiktu, bet uz apvadcelja kur pietiekoshi daudz mashiinas un aiz taas fuurezs jau kkaadas 10~15 bija savaakushaas piepisties par apdziishanu, tur ir jaabut ar tumi galvaa vai burta kalpam

celju policija ir domaata lai uzlabotu droshiibu uz celja nevis to apdraudeetu (savaadaak apdziishanu ar 90 nevaru nosaukt, un padsmit mashiinas braucot uz 80~85 auz fuures ar 3m idistanci vienai no otras arii)

un vispaar sitie muusdienu aatruma ierobezojumi ir domaati ziguljiem moskvichiem un zapariem nevis muusdienu mashiinaam
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
:topsuck: Kā var tā cūkoties!
Image
ramex

Post by ramex »

mbertulis wrote:Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
ir ir cuukmeni daudz

PS man tas viss krajas az shofera benkja un tad reiz nedeelja tiek aizgaadats uz musarnjiku
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

ramex wrote:
mbertulis wrote:Bljē, vot tā ir cūcība! No rīta braucu no Ogres uz Rīgu, pa priekšu viens auģiks mauc un ik pa brīdim izmet papīrīti no biezpiena sieriņa, kop ā tika izmesti 3 (cik es redzēju).
ir ir cuukmeni daudz

PS man tas viss krajas az shofera benkja un tad reiz nedeelja tiek aizgaadats uz musarnjiku
Man košļenes iekš pelnu trauka tiek izmetas un pārējiais tiek pa sānu kabatiņām uzkrāts un pēc laiciņa izmests.
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi

kaukaads caurums likumaa atrasts, tipo kameer bildee nav redzama seja - nav jaamaksaa sods :neka:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

DeeCee wrote:pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi

kaukaads caurums likumaa atrasts, tipo kameer bildee nav redzama seja - nav jaamaksaa sods :neka:
Pēc idejas, tad arī visi sodi par stāvēšanu neatļautā vietā ir nelikumīgi. :urb:
Lemon*

Post by Lemon* »

Martinss wrote:
DeeCee wrote:pa tv3 kko saka ka visi kas sodiiti ar fotoradaru ir sodiiti nelikumiigi

Pēc idejas, tad arī visi sodi par stāvēšanu neatļautā vietā ir nelikumīgi. :urb:
Es to pašu dzirdējutas un tas attiecas tikai uz radariem ;) :aiwa:
Locked