Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
man jau no csdd atnaaca veestulte kur aicina apdomāt vai vispār rubiiju noteikumus, un jaa, 5i punkti 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ 

pēdējās 5 dienās esmu 4x apturēts par pārkāpumiem - rezultātā sporta nodokļos samaksāti ~5.60Ls :šura_students: 

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Svētdien ap pusseptiņiem vakarā Ceļu policijas darbinieki Liepājā,Zemnieku ielā apstādinājuši automašīnu "Audi 100", kurā pie stūres sēdējis 1982.gadā dzimušais Kaspars. Vīrietis ne tikai vadījis auto bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bet arī ļoti stiprā dzērumā – alkometrs viņa izelpā uzrādījis 4 promiles, kas ir maksimālais mērierīces skalas rādījums.Tā teikt-šofera vietā alkometrs izteicās daiļrunīgi
kas senāk nekaitēja piedzēries krogā un zirgs pats mājās saimnieku pārveda ja draugi nesajauca īpašnieka ratus.
Ar tām promilēm dažādi-cits jau muļķis pēc promiles bet ja nav atlūzis pie trijām tad džekam dzelzs iekšas
visu cieņu
Nabaga Kaspars

kas senāk nekaitēja piedzēries krogā un zirgs pats mājās saimnieku pārveda ja draugi nesajauca īpašnieka ratus.
Ar tām promilēm dažādi-cits jau muļķis pēc promiles bet ja nav atlūzis pie trijām tad džekam dzelzs iekšas
visu cieņu

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Par jostām?Lambertino wrote:man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ

- Android
- Admins
Visiem stroga jāņem piemērs no Lambertino - iztrakojas trasē, pa ielu pat ar m3 var mierīgi pabrauktLambertino wrote:man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ

Good morning? No such thing!
- mbertulis
- Dubultaģents
Man 4-i p-ti par krustojuma šķērsošanu pie aizliedzošā signāla, jāgaida vēl mazāk kā gads, lai dzēstos.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- mbertulis
- Dubultaģents
Izprovacēsim!ramex wrote:pieci gadi pie klokjiem - neviena punkta. tfu, tfu, tfu...

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- mbertulis
- Dubultaģents
Bet katram ir sava mēra atzīme!ramex wrote:uz ko ?mbertulis wrote:Izprovacēsim!ramex wrote:pieci gadi pie klokjiem - neviena punkta. tfu, tfu, tfu...
punktiem? diezvai, baigasi miera mika esu

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
jāMartinss wrote:Par jostām?Lambertino wrote:man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ

Lambertino wrote:jāMartinss wrote:Par jostām?Lambertino wrote:man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ@maxima

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Misters agresiivaisfreimo wrote:Lambertino wrote:jāMartinss wrote:Par jostām?Lambertino wrote:man kopsummā ir viens punkts un dzēšas pēs pāris mēnešiem - tb dabūts gandrīz divus gadus atpakaļ@maxima
![]()