Šis tāds pirmais auto, ko, varbūt, vērts te parādīt. OK, ir bijis kaut kas sen, bet tad vēl nebija burnout.lv, tagad uz pismūžu uznāca bzdinks. Cits ņem ko lielu un tml. man citas novirzes. Nē ne tāds, lai vai ko auto izvēle liecinātu.
Te tas ir 2004. gada Renault Twingo, 1.2 , laikam 60ZS kaut kad bijuši. Ekstras - liela jumta lūka, elektriskie logi, nav stūres pastiprinātāja, galvenais - nav nekādu pīkstuļu un tml.

Priekš tās jaudiņas iet pat tīri sakarīgi, jo pašmasa zem 1T.
Pēc apraksta un skates rezultātiem jau viss tā kā bija tīri labi, bet reāli jau viss kaut kas būs ko darīt. Kaut vai jāsamaina stabilizatora atsaites, jo grab tā ka, bija bail, vai tikšu līdz mājām, līdz varēja saprast, kas tur īsti ir. It kā jau nekam nevajadzēja būt, jo aprīlī skate izieta un braukta praktiski nav.
Protam, kaut kur tek arī eļļa, vēl gan jāsaprot cik traki, bet kārbai karterītis izrūsējis, un tur tek cauri. Te, arī domāšu, iespējams uzreiz jāsameklē 1.2 16V ar 75ZS, jāapkopj un jāsamaina šī vietā. Bet kas to zina, kā ies.
Netrūkst arī visādu virsbūves defektiņu, lai gan visumā, jau nav nemaz tik traki. Ir arkām maliņas "noslīpējušās", kaut kas nedaudz slieksnim, durvju apakšas nedaudz. Tā kā dēlam drīz varētu būt tiesības, tad viņš sāks ar šo, un tad jau nākamgad mēģināšu to visu savest smukā paskatā. Tagad piekrāsošu ar kaut ko, lai baigi neprogresē.
Teorētiski gandrīz jau būtu viss jāpārkrāso, izņemot motora pārsegu un aizmugures vāku, jo pa sāniem visādu švīku netrūkst, kas piekrāsotas ar ātro piekrāsojamo komplektu, tādu kā flomīti, zīmuli, praktiski kā ar otiņu biezā kārtā.
Tad vēl deg check engine, cerams, tikai lambda

Kas jau progresā:
- pasūtītas stabilizatora atsaites
- pasūtīti tepiķīši tumši zilā krāsā, jo tāda ir sēdekļu pamatkrāsa
- pasūtīti arī vēja deflektori sānu logiem. Kaut kā man tas pasākums patīk, var kaut vai droši vasarā atstāt logus šķirbā, nebaidoties, ka uznāks lietus. Vairāk tieši dēļ tā.
Plānoju arī diskus mainīt, kaut kā man šitie VW vizuāli ne visai. Būtu labi kaut kādus intra t-line vai minilite, bet nu tie pirmie ļoti reti, otrie padārgi (te viss kas cits primāri) . Tad nu skatos uz ko šādu Kaut kā tā sākumam.
Lūdzu ļoti nesist.
P.S. Nez, vai pārdevējs arī tik nav šeit?