Foto radari un to detektori
Ja brauc viens, tad bez variantiem...
Jamais uztver liidz apmeeram 4-5 km attaalumam. Visai liela varbutiiba, ka pa to laiku kameer tu liidz vinjiem tiksi, kaadu vinji meegjinaas nochekot. tad arii detektors nostraadaas.
/me parasti brauc 5-10 Ls robezhaas, liidz garaam aiziet kaads sponsors. Tad celjsh tiek droshi turpinaats seezhot astee redzesloka distancee.
Jamais uztver liidz apmeeram 4-5 km attaalumam. Visai liela varbutiiba, ka pa to laiku kameer tu liidz vinjiem tiksi, kaadu vinji meegjinaas nochekot. tad arii detektors nostraadaas.
/me parasti brauc 5-10 Ls robezhaas, liidz garaam aiziet kaads sponsors. Tad celjsh tiek droshi turpinaats seezhot astee redzesloka distancee.
Pirku Sietlāclicks wrote: hmm kkaa aizdomiiigi leeeti... un tev taa shtelle shancee arii normaali???? .. kur pirki??? ..

Es jau saku, ka tas ir pats lētākais, kāds vispār ir. Bet vienalga uz šosejas ķer 3-4km uz priekšu, ja pretim kāds spaida radaru, ja videoradars, tad vispār pīkst nejēgā un ilgi

Pilsētā - pretty useless, jo daudz viltus signālu - bet, ja tā padomā - huļ tev vilkt pa pilsētu uz 120?
Turklāt vietas, kur ir viltus signāli jau nemainās - bauskas ielas statoils, Alfa, ulmaņa gatves veikali no spices līdz K-rautai, un vēl šur tur, kur ir automātiskās durvis utt.
Bet es pieļauju, ka šis mikroviļņu fons traucē arī CP radariem.
Par rācijām runājot -ideāla ir šitā lietiņa

Par nieka 180$ ņem un noklausies visu, ko CP, P, UDz, un ātrie ļerkšķ savos kodētajos kanālos. Pretty illegal in LV, bet US tā ir populāra izklaide.
Kad es biju tur, tas štrunts maksāja 400$, tāpēc nenopirku. Tagad žēl

1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
2003 Accord Tourer
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaat 

http://www.GSHid.com
OEM QUALITY HID REPLACEMENT BULBS
Xenona spuldzes - 15 LVL/Gab
Xenona komplekti - 60 LVL
Xenona komplekti ar mazajiem blokiem - 70 LVL
[email protected]
26747460
[email protected]
26747460
nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
-
umm... a ko tur klausiities? neesu dzirdeejis, ka menti raacijaa bljautu "baaze, baaze, te sestais, mees te uz A9 21. kilometraa ljaunos streetracerus kjeram. peec tam uz bedri brauksim, dzirdeejam, ka tur shovakar drags".GS wrote:Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaat

-
ParaTr00per wrote:umm... a ko tur klausiities? neesu dzirdeejis, ka menti raacijaa bljautu "baaze, baaze, te sestais, mees te uz A9 21. kilometraa ljaunos streetracerus kjeram. peec tam uz bedri brauksim, dzirdeejam, ka tur shovakar drags".GS wrote:Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaata noskaidrot, ka kaukur 1-10km raadiusaa ir menti, IMHO, nau taa veertiigaakaa informaacija.
turklaat veel meegjinaat sleept to radioskaneri, ja menti saak izraadiit pastiprinaatu uzmaniibu par mashiinas saturu? gribam info - njemam CB raaciju, klausamies taxistus pilseetaa, taalbrauceejus uz shosejaam un miers. var arii izveeleeties kaadu klusaaku kanaalu un izmantot savstarpeejai komunikaacijai - riikojot skrieshanos uz celja piemeeram var nolikt kaadu auto pataalaak, kas operatiivi zinjo par staavokli uz shosejas.
Neesmu nekad dzive vinju izmantoijis... piedereja cilvekiem kas nodarbojaas ar zveiniecibu un kuri miileja esmu vieta izmantot akumulatorus

[email protected]
26747460
[email protected]
26747460
-
-
Nop, bet ar to vairs nenodarbojasParaTr00per wrote:nu tad skaidrs, tur jaa, tur der.GS wrote:Neesmu nekad dzive vinju izmantoijis... piedereja cilvekiem kas nodarbojaas ar zveiniecibu un kuri miileja esmu vieta izmantot akumulatorus
ceru, ka tagad shis cilveeks atrodas tur, kur raacijas nevajag...

[email protected]
26747460
[email protected]
26747460
- SteelRat
Ja tui brauc viens pa shodeju un radars iepiikstas, tad skaiti, ka chau. sabremzeeties NEVAR, iznjemot, ja CP staav ar iskra radaru (kurus vairs nelieto). Iskra nevareeja nofikseet aatrumu, ja tas ir mainiigs, a stalkeram pietiek ar milisekundeem....hazaa wrote:nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
- edmundo
Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.vamis wrote:Ja tui brauc viens pa shodeju un radars iepiikstas, tad skaiti, ka chau. sabremzeeties NEVAR, iznjemot, ja CP staav ar iskra radaru (kurus vairs nelieto). Iskra nevareeja nofikseet aatrumu, ja tas ir mainiigs, a stalkeram pietiek ar milisekundeem....hazaa wrote:nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
v12 

-
ja nekljuudos, tad pieraadiijums tiesaa ir tikai videoradara raadiijums, ar paareejiem tikai paarkaapeejus baida.edmundo wrote:Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.

P.S.
es nekljuudos.

P.P.S.
neenu, ja kaac labpraatiigi atziist, ka neesaajas ar 4252345723495km/h aatrumu, tad pac vainiigs...

- murphy
Cik man zināms tad arī videoradars nav pierādījums tiesā, tikai foto.ParaTr00per wrote:ja nekljuudos, tad pieraadiijums tiesaa ir tikai videoradara raadiijums, ar paareejiem tikai paarkaapeejus baida.edmundo wrote:Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.
P.S.
es nekljuudos.
P.P.S.
neenu, ja kaac labpraatiigi atziist, ka neesaajas ar 4252345723495km/h aatrumu, tad pac vainiigs...
Get rich or die tryin'
-
ja ciparu video ir formaataa, ko nevar nemanaami izmainiit (un policijas videoradari ir tieshi shaadi taisiiti, tie tiek lietoti arii citur pasaulee), tad video ir pieraadiijums. tas pats arii ar fotograafijaam. gan ciparu, gan parastajaam.murphy wrote:Cik man zināms tad arī videoradars nav pierādījums tiesā, tikai foto.
jaa, tas noziimee, ka ar zieptrauku focheetaas munipaalju bildiites vinji var sarulleet & iespraust.

nu ir ta ka ar iskra radariem meti katru dienu gandRiz stav pie jurmalas un ker cilvekus, jo lielaka dala cilveku nezin, ka tadus nedrikst izmantot un menti vinus izmanto:)))
bet ar latvijas mentiem ir ta ka vini nospiez pogu uz stalkera un tad vinu cel uagsa un mera atrumu, tapec kadas 2-5sek tev ir ko sabremze! saku no pieredzes no 130 var paspet sabremzet lidz kadiem 95 un menti nestadina
bet ar latvijas mentiem ir ta ka vini nospiez pogu uz stalkera un tad vinu cel uagsa un mera atrumu, tapec kadas 2-5sek tev ir ko sabremze! saku no pieredzes no 130 var paspet sabremzet lidz kadiem 95 un menti nestadina
Tik traki nav.vamis wrote:
Ja tui brauc viens pa shodeju un radars iepiikstas, tad skaiti, ka chau. sabremzeeties NEVAR, iznjemot, ja CP staav ar iskra radaru (kurus vairs nelieto). Iskra nevareeja nofikseet aatrumu, ja tas ir mainiigs, a stalkeram pietiek ar milisekundeem....

1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
2003 Accord Tourer
- neziniitis
par antiradariem nezinu, kas lieto. paaraak riskanti. A detektoru lietoju vienmeer, aarpus pilseetas. Ne reizi vien esmu "ieekonomeejis" uz sodiem. Parasti brauzu 5 Ls robezhaas, un tikko uzrodas kaads sponsors, ar distanti normaalu, seezhu astee. Patiikami dzirdeet, kaa nopiixt jamais, tad peec briizha redzi kaa taveejo sponsoru aptur... Pabraucot garaam CP, taa vien gribaas vinjiem pamaat...
Un atsaakas sponsora mekleeshana.
BTW es saveejo tagad tirgoju nost.
viewtopic.php?p=187068

BTW es saveejo tagad tirgoju nost.
viewtopic.php?p=187068