Foto radari un to detektori

Audio tehnika, subwooferi, pastiprinātāji, cd/md/dvd

Ko TU domā par radardetektoriem

Jābrauc pēc noteikumiem - un nekas nebūs jādetektē!
26
10%
Neko neesmu par tiem dzirdējis
2
1%
Gribētu tādu iegādāties
119
48%
Man jau tāds ir, bet policija lika samaksāt sodu vai atņēma
1
0%
Man jau tāds ir, bet jēgas nav - pieķer tāpatās
2
1%
Man jau tāds ir - un viss ir kedās =)
46
19%
Man tāda nav un nevajag ar
52
21%

Total votes: 248

vamis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by vamis »

Ja brauc viens, tad bez variantiem...
Jamais uztver liidz apmeeram 4-5 km attaalumam. Visai liela varbutiiba, ka pa to laiku kameer tu liidz vinjiem tiksi, kaadu vinji meegjinaas nochekot. tad arii detektors nostraadaas.

/me parasti brauc 5-10 Ls robezhaas, liidz garaam aiziet kaads sponsors. Tad celjsh tiek droshi turpinaats seezhot astee redzesloka distancee.
TwinSpark

Post by TwinSpark »

clicks wrote: hmm kkaa aizdomiiigi leeeti... un tev taa shtelle shancee arii normaali???? .. kur pirki??? ..
Pirku Sietlā :shock:

Es jau saku, ka tas ir pats lētākais, kāds vispār ir. Bet vienalga uz šosejas ķer 3-4km uz priekšu, ja pretim kāds spaida radaru, ja videoradars, tad vispār pīkst nejēgā un ilgi :D

Pilsētā - pretty useless, jo daudz viltus signālu - bet, ja tā padomā - huļ tev vilkt pa pilsētu uz 120?

Turklāt vietas, kur ir viltus signāli jau nemainās - bauskas ielas statoils, Alfa, ulmaņa gatves veikali no spices līdz K-rautai, un vēl šur tur, kur ir automātiskās durvis utt.

Bet es pieļauju, ka šis mikroviļņu fons traucē arī CP radariem.

Par rācijām runājot -ideāla ir šitā lietiņa
Image

Par nieka 180$ ņem un noklausies visu, ko CP, P, UDz, un ātrie ļerkšķ savos kodētajos kanālos. Pretty illegal in LV, bet US tā ir populāra izklaide.
Kad es biju tur, tas štrunts maksāja 400$, tāpēc nenopirku. Tagad žēl ;)
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
GS

Post by GS »

Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaat :wink:
http://www.GSHid.com
OEM QUALITY HID REPLACEMENT BULBS

Xenona spuldzes - 15 LVL/Gab
Xenona komplekti - 60 LVL
Xenona komplekti ar mazajiem blokiem - 70 LVL
[email protected]
26747460
hazaa

Post by hazaa »

nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

GS wrote:Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaat :wink:
umm... a ko tur klausiities? neesu dzirdeejis, ka menti raacijaa bljautu "baaze, baaze, te sestais, mees te uz A9 21. kilometraa ljaunos streetracerus kjeram. peec tam uz bedri brauksim, dzirdeejam, ka tur shovakar drags". :D a noskaidrot, ka kaukur 1-10km raadiusaa ir menti, IMHO, nau taa veertiigaakaa informaacija. :) turklaat veel meegjinaat sleept to radioskaneri, ja menti saak izraadiit pastiprinaatu uzmaniibu par mashiinas saturu? gribam info - njemam CB raaciju, klausamies taxistus pilseetaa, taalbrauceejus uz shosejaam un miers. var arii izveeleeties kaadu klusaaku kanaalu un izmantot savstarpeejai komunikaacijai - riikojot skrieshanos uz celja piemeeram var nolikt kaadu auto pataalaak, kas operatiivi zinjo par staavokli uz shosejas.
GS

Post by GS »

ParaTr00per wrote:
GS wrote:Ir pieejama racija ar visu ladetaju utt ar kuru var noklausities mentu kanalus ja kads piedavatu labu cleniku moska varetu kautko sadomaat :wink:
umm... a ko tur klausiities? neesu dzirdeejis, ka menti raacijaa bljautu "baaze, baaze, te sestais, mees te uz A9 21. kilometraa ljaunos streetracerus kjeram. peec tam uz bedri brauksim, dzirdeejam, ka tur shovakar drags". :D a noskaidrot, ka kaukur 1-10km raadiusaa ir menti, IMHO, nau taa veertiigaakaa informaacija. :) turklaat veel meegjinaat sleept to radioskaneri, ja menti saak izraadiit pastiprinaatu uzmaniibu par mashiinas saturu? gribam info - njemam CB raaciju, klausamies taxistus pilseetaa, taalbrauceejus uz shosejaam un miers. var arii izveeleeties kaadu klusaaku kanaalu un izmantot savstarpeejai komunikaacijai - riikojot skrieshanos uz celja piemeeram var nolikt kaadu auto pataalaak, kas operatiivi zinjo par staavokli uz shosejas.

Neesmu nekad dzive vinju izmantoijis... piedereja cilvekiem kas nodarbojaas ar zveiniecibu un kuri miileja esmu vieta izmantot akumulatorus :roll:

[email protected]
26747460
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

GS wrote:Neesmu nekad dzive vinju izmantoijis... piedereja cilvekiem kas nodarbojaas ar zveiniecibu un kuri miileja esmu vieta izmantot akumulatorus :roll:
nu tad skaidrs, tur jaa, tur der. :)
ceru, ka tagad shis cilveeks atrodas tur, kur raacijas nevajag... :twisted:
GS

Post by GS »

ParaTr00per wrote:
GS wrote:Neesmu nekad dzive vinju izmantoijis... piedereja cilvekiem kas nodarbojaas ar zveiniecibu un kuri miileja esmu vieta izmantot akumulatorus :roll:
nu tad skaidrs, tur jaa, tur der. :)
ceru, ka tagad shis cilveeks atrodas tur, kur raacijas nevajag... :twisted:
Nop, bet ar to vairs nenodarbojas :roll:

[email protected]
26747460
SteelRat

Post by SteelRat »

ir viens normals detektors BEL 916 laikam varetu dabut no manis pa kaadiem 65 lvl, veikalaa maksaaja jauns 170 :)
vamis

Post by vamis »

hazaa wrote:nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
Ja tui brauc viens pa shodeju un radars iepiikstas, tad skaiti, ka chau. sabremzeeties NEVAR, iznjemot, ja CP staav ar iskra radaru (kurus vairs nelieto). Iskra nevareeja nofikseet aatrumu, ja tas ir mainiigs, a stalkeram pietiek ar milisekundeem....
edmundo

Post by edmundo »

vamis wrote:
hazaa wrote:nezinu ka jus, bet piem man loti biezi sanak braugt vienam pa soseju vai ari kads iesedies man aiz muguras, un tad veinkarsi jabrauc uzmanigak, ja peksni raddars iepikstas tad no 140 lidz tiem 90 var paspet samesteis ari, ja pa prieksu nebrauc nevinea cita masina. vienu reizi tikai aptureja mani tada gadijuma,bet tad es teicu ka ta bija aizmugureja masina jo vina man pabrauca uzreiz garam, jo es loti strauji sabremzejos un runajot runajot vini palaida vala, ta ka seciniet pasi....
Ja tui brauc viens pa shodeju un radars iepiikstas, tad skaiti, ka chau. sabremzeeties NEVAR, iznjemot, ja CP staav ar iskra radaru (kurus vairs nelieto). Iskra nevareeja nofikseet aatrumu, ja tas ir mainiigs, a stalkeram pietiek ar milisekundeem....
Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.
v12 Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

edmundo wrote:Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.
ja nekljuudos, tad pieraadiijums tiesaa ir tikai videoradara raadiijums, ar paareejiem tikai paarkaapeejus baida. ;)

P.S.
es nekljuudos. :D

P.P.S.
neenu, ja kaac labpraatiigi atziist, ka neesaajas ar 4252345723495km/h aatrumu, tad pac vainiigs... :reeka:
murphy

Post by murphy »

ParaTr00per wrote:
edmundo wrote:Palabojiet, ja kļūdos, bet imo Iskra tak nemaz neatbilst ES standartiem un reāli CP ar viņu var mērīt ātrumu savam priekam, nevis izmantot to rādījumu kā reālu pamatu lai sodītu.
ja nekljuudos, tad pieraadiijums tiesaa ir tikai videoradara raadiijums, ar paareejiem tikai paarkaapeejus baida. ;)

P.S.
es nekljuudos. :D

P.P.S.
neenu, ja kaac labpraatiigi atziist, ka neesaajas ar 4252345723495km/h aatrumu, tad pac vainiigs... :reeka:
Cik man zināms tad arī videoradars nav pierādījums tiesā, tikai foto.
Get rich or die tryin'
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

murphy wrote:Cik man zināms tad arī videoradars nav pierādījums tiesā, tikai foto.
ja ciparu video ir formaataa, ko nevar nemanaami izmainiit (un policijas videoradari ir tieshi shaadi taisiiti, tie tiek lietoti arii citur pasaulee), tad video ir pieraadiijums. tas pats arii ar fotograafijaam. gan ciparu, gan parastajaam.

jaa, tas noziimee, ka ar zieptrauku focheetaas munipaalju bildiites vinji var sarulleet & iespraust. :)
hazaa

Post by hazaa »

nu ir ta ka ar iskra radariem meti katru dienu gandRiz stav pie jurmalas un ker cilvekus, jo lielaka dala cilveku nezin, ka tadus nedrikst izmantot un menti vinus izmanto:)))
bet ar latvijas mentiem ir ta ka vini nospiez pogu uz stalkera un tad vinu cel uagsa un mera atrumu, tapec kadas 2-5sek tev ir ko sabremze! saku no pieredzes no 130 var paspet sabremzet lidz kadiem 95 un menti nestadina
TwinSpark

Post by TwinSpark »

vamis wrote:
Tik traki nav. :wink:
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
neziniitis

Post by neziniitis »

Cik sapratu, tad ar antiradaru, ja uz tevi tēmē virsū viņiem rādās 0 (man šķiet diezgan loģiski būtu, ja viņi tevi noštopētu...), bet ar detektoru tu dzirdi, ja viņi priekšā mēģina pārbaudīt kāda braucēja ātrumu vai arī tu jau jūit tad, kad uz tevi jau tēmē?
vamis

Post by vamis »

neziniitis wrote:Cik sapratu, ar detektoru tu dzirdi, ja viņi priekšā mēģina pārbaudīt kāda braucēja ātrumu vai arī tu jau jūit tad, kad uz tevi jau tēmē?
gan, gan
freimo
Admins

Post by freimo »

Te wispaar kaads lieto antiradaru??? Reaali war paspeet sabremzeeties / izwairiities no shaawiena??? Kaadaa attaalumaa saak piixteet??? Kaa ar blakussignaaliem??? :oops: :roll: :oops:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
vamis

Post by vamis »

par antiradariem nezinu, kas lieto. paaraak riskanti. A detektoru lietoju vienmeer, aarpus pilseetas. Ne reizi vien esmu "ieekonomeejis" uz sodiem. Parasti brauzu 5 Ls robezhaas, un tikko uzrodas kaads sponsors, ar distanti normaalu, seezhu astee. Patiikami dzirdeet, kaa nopiixt jamais, tad peec briizha redzi kaa taveejo sponsoru aptur... Pabraucot garaam CP, taa vien gribaas vinjiem pamaat... :D Un atsaakas sponsora mekleeshana.

BTW es saveejo tagad tirgoju nost.
viewtopic.php?p=187068
Post Reply