Foto radari un to detektori

Audio tehnika, subwooferi, pastiprinātāji, cd/md/dvd
Post Reply

Ko TU domā par radardetektoriem

Jābrauc pēc noteikumiem - un nekas nebūs jādetektē!
26
10%
Neko neesmu par tiem dzirdējis
2
1%
Gribētu tādu iegādāties
119
48%
Man jau tāds ir, bet policija lika samaksāt sodu vai atņēma
1
0%
Man jau tāds ir, bet jēgas nav - pieķer tāpatās
2
1%
Man jau tāds ir - un viss ir kedās =)
46
19%
Man tāda nav un nevajag ar
52
21%

Total votes: 248

TwinSpark
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Foto radari un to detektori

Post by TwinSpark »

Tā kā mazais pīkstulis vairāk vai mazāk izklaidē vadītāju izvēlējos šo sadaļu. Tad visi kam interesē radardetektori droši lasa tālāk.
http://www.apollo.lv/portal/articles/55928
Rīgas dome plāno dot zaļo gaismu ar fotokamerām aprīkotu radaru nomai, lai varētu fiksēt un sodīt atļautā ātruma un citu satiksmes noteikumu pārkāpējus. Iespējamās izmaksas par trim šādām iekārtām varētu būt aptuveni pusmiljons latu piecu gadu laikā.

Te tas zvērs ir:
http://www.robot.de/english/traffiphot_s.php

Tās visas frustrācijas man ir pie kājas. ES gribu zināt 1 lietu: vai viņš detektēs ar K/Ka band vai ar Laserband.
Mans detektors gan ķer abus, tomēr drošāk justos, ja tas būtu pirmais variants.
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
TwinSpark

Post by TwinSpark »

Gribēju tikai piebilst, ka šobrīd Ceļu Policijai ir K/Ka band un aizvēsturiski X band radari.

Lāzeru nav, turklāt tie ir dārgi. Arī slavenie videoradari ir K band un pateicoties tam, ka tie darbojas visu laiku, dzirdēt tos var pa gabalu :twisted:

Ar lāzeru ir tā - ja detektors pīkst ka lāzers, tad vari jau gatavot $$$. Izsprukt var vienīgi, ja stars trāpa detektoram cauri priekšā braucošās mašīnas stikliem. Šāda iespēja nav pārāk liela.

:?
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

TwinSpark wrote:Gribēju tikai piebilst, ka šobrīd Ceļu Policijai ir K/Ka band un aizvēsturiski X band radari.

Lāzeru nav, turklāt tie ir dārgi. Arī slavenie videoradari ir K band un pateicoties tam, ka tie darbojas visu laiku, dzirdēt tos var pa gabalu :twisted:

Ar lāzeru ir tā - ja detektors pīkst ka lāzers, tad vari jau gatavot $$$. Izsprukt var vienīgi, ja stars trāpa detektoram cauri priekšā braucošās mašīnas stikliem. Šāda iespēja nav pārāk liela.

:?
Taads jautaajums, kur var iegaadaaties anti radarus? :twisted: Man taada veeleeshanaas iegaadaaties prieksh sevis kaadu, un kursh buutu labaakais variants kaa arii, kaads cenas vinjiem ir, vismaz aptuvei ? :oops:
:think: ID 61...turpinājums sekos :eehh:
Repsis

Post by Repsis »

GhostfacE wrote: Taads jautaajums, kur var iegaadaaties anti radarus? :twisted: Man taada veeleeshanaas iegaadaaties prieksh sevis kaadu, un kursh buutu labaakais variants kaa arii, kaads cenas vinjiem ir, vismaz aptuvei ? :oops:
par antiradaru ir pat pants krimināllikumā, ja nemaldos :roll: radardetektors tādā ziņā nekaitīgāks
350Z
TwinSpark

Post by TwinSpark »

GhostfacE wrote: Taads jautaajums, kur var iegaadaaties anti radarus? :twisted: Man taada veeleeshanaas iegaadaaties prieksh sevis kaadu, un kursh buutu labaakais variants kaa arii, kaads cenas vinjiem ir, vismaz aptuvei ? :oops:
Ar anti radaru (jeb džameri / jammer ) tevi ātri uzraus. Menc tak nav dumš :) un apturēs tevi, ja tam radarā būs 00. Tiesa, tu pēc visiem likumiem vari sūtīt viņu kakāt un teikt ka neko nezini. Tas nav anti radars, bet smaržeklis / bārdas skujamais / etc.

Detektorus (ierīces, kas uztver radaru signālus) vislabāk un lētāk būs pirkt i-netā - piemēram e-bay.de - tas verķis par 66$ ir pilnībā ok. Vari palūgt lai kāds atved no US, ja brauc - es tur savu nopirku par kaut kādiem 50$.

Ja nepatīk neviens no variantiem, tad tai tūningšopā Alfā pāris mētājās - cenas laikam no 70 latiem par noname.

Ir tā - jo dārgāks detektors, jo mazāk viltus signālu. Dārgākiem nāk arī visādas fīčas - kompasi, lcd displeji, balsī pasaka, kāds bands un no kuras puses utt, kas viss ir fufels.

Mans pīkst uz visādām durvīm automātiskajām utt, bet ar to var aprast - tās vietas var iemācīties no galvas. Vienīgais nepatīkamais posms ir Ulmaņa gatve - tus starp spici un lidostu ir baigais radioviļņu piesārņojums un zīme 70 :?

Katrā ziņā, lai arī pa pilsētu reti pārsniedzu +30 un tas pīkstulis sevi jau sen ir atpelnijis ;)
Last edited by TwinSpark on 12 Sep 2005, 19:15, edited 1 time in total.
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

Repsis wrote:
par antiradaru ir pat pants krimināllikumā, ja nemaldos :roll: radardetektors tādā ziņā nekaitīgāks
Kur taadu radardetektoru mekleet :roll: ? Nu pagaidaam es neveeleetos atdot 50 Ls par anti radaru, bet nu naakotnee kaut ko vajadzeetu shtukot 8)
TwinSpark

Post by TwinSpark »

GhostfacE wrote: Kur taadu radardetektoru mekleet :roll: ? Nu pagaidaam es neveeleetos atdot 50 Ls par anti radaru, bet nu naakotnee kaut ko vajadzeetu shtukot 8)
Vēlreiz skaidroju:

antiradars jeb džemers / jammer- neļauj CP nolasīt tavu ātrumu. Sods par tāda lietošanu 40 Ls, iespējama ierīces konfiskācija.

detektors - CP var nolasīt tavu ātrumu, tomēr pirms viņi tevi ir pamanījuši, tu jau viņus dzirdi un vari paspēt sabremzēties. Sods 15 Ls, arī iespējama konfiskācija (esmu dzirdējis, ka maksā, bet neesmu, ka konfiscē...)
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

TwinSpark wrote:
GhostfacE wrote: Kur taadu radardetektoru mekleet :roll: ? Nu pagaidaam es neveeleetos atdot 50 Ls par anti radaru, bet nu naakotnee kaut ko vajadzeetu shtukot 8)
Vēlreiz skaidroju:

antiradars jeb džemers / jammer- neļauj CP nolasīt tavu ātrumu. Sods par tāda lietošanu 40 Ls, iespējama ierīces konfiskācija.

detektors - CP var nolasīt tavu ātrumu, tomēr pirms viņi tevi ir pamanījuši, tu jau viņus dzirdi un vari paspēt sabremzēties. Sods 15 Ls, arī iespējama konfiskācija (esmu dzirdējis, ka maksā, bet neesmu, ka konfiscē...)
Izklausaas, ka detektors, ir labaaks 8) , kur vinju parasti, liek un kaa paartrauc to piiksteeshanu, vinsh jau piikst visu laiku cik es noprotu, ja menti apstaadina, vinjam tjip kaut kaada off podzinja ? :roll:
TwinSpark

Post by TwinSpark »

GhostfacE wrote: Izklausaas, ka detektors, ir labaaks 8) , kur vinju parasti, liek un kaa paartrauc to piiksteeshanu, vinsh jau piikst visu laiku cik es noprotu, ja menti apstaadina, vinjam tjip kaut kaada off podzinja ? :roll:
Labāks ir antiradars ;) tādēļ arī sods lielāks.

Detektoru parasti novieto pie priekšējā stikla. Ideāli, ja stiklam ir tonēta augšējā josla - aiz tās viņu pamanīt ir ļoti grūti. Ir arī tādi, ko var paslēpt redelē utt., bet tie arī maksā dārgāk.

Kā apklusināt?

1) vienkārši izslēdz to verķi
2) vari izslēgt tikai skaņu
3) vecajam auto biju ieinstalējis speciālu slēdzi - radars bija novietots stikla labajā augšējā stūrī (lai CP nepamana - un nereizi nepamanija ar) - un sniegties, lai izslēgtu būtu pārāk uzkrītoši.
4) Esošajam auto radars ieslēdzas / izslēdzas kopā ar izdedzi. Kad apstādina CP - vienkārši izslēdz aizdedzi un nekas nepīkstēs, kamēr viņa kolēga ar radaru citus braucējus baksta.

5)Turklāt manējam ir fīča - ja signāls atkārtojas, tas verķis pats sev izslēdz skaņu
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

TwinSpark wrote:
GhostfacE wrote: Izklausaas, ka detektors, ir labaaks 8) , kur vinju parasti, liek un kaa paartrauc to piiksteeshanu, vinsh jau piikst visu laiku cik es noprotu, ja menti apstaadina, vinjam tjip kaut kaada off podzinja ? :roll:

Detektoru parasti novieto pie priekšējā stikla. Ideāli, ja stiklam ir tonēta augšējā josla - aiz tās viņu pamanīt ir ļoti grūti. Ir arī tādi, ko var paslēpt redelē utt., bet tie arī maksā dārgāk.

Kā apklusināt?

3) vecajam auto biju ieinstalējis speciālu slēdzi - radars bija novietots stikla labajā augšējā stūrī (lai CP nepamana - un nereizi nepamanija ar) - un sniegties, lai izslēgtu būtu pārāk uzkrītoši.
4) Esošajam auto radars ieslēdzas / izslēdzas kopā ar izdedzi. Kad apstādina CP - vienkārši izslēdz aizdedzi un nekas nepīkstēs, kamēr viņa kolēga ar radaru citus braucējus baksta.

5)Turklāt manējam ir fīča - ja signāls atkārtojas, tas verķis pats sev izslēdz skaņu
Hmm...44 Eiro...itkaa nau daargi, vareetu pashtukot, vieniigais no sakuma jaapabeidz remonteet mashiina, jo pie kabatas, es tak nelikshu :D
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

veel efektiivaak ir izmantot CB raaciju noskanjotu uz 13. kanaalu, kuru izmanto taalbrauceeji. ;) ja varat paciest nenormatiivo krievu leksiku biezaa slaanii, ideaals "antiradars". protams raaciju neviens neliedz izmantot arii citaam vajadziibaam - piemeeram dazhaadu pasaakumu uz celja organizeeshanai. ;) patieshaam laba auto raacijas komplekta (raacija + antena + magneetiskais tureetaajs) izmaxas ir ~100Ls. divas ar taadiem komplektiem apriikotas mashiinas spees sarunaaties pat 30km attaalumaa. var arii iehavot roqas raaciju, attaalums buus iisaaks bet arii lietot var.
vispaar nebuutu slikti ievazaat shito seergu, apvienojot patiikamo ar lietderiigo. :)
Guest

Post by Guest »

TwinSpark wrote:

Kā apklusināt?

hmm kkaa aizdomiiigi leeeti... un tev taa shtelle shancee arii normaali???? .. kur pirki??? ..
Guest

Post by Guest »

ParaTr00per wrote:veel efektiivaak ir izmantot CB raaciju noskanjotu uz 13. kanaalu, kuru izmanto taalbrauceeji. ;) ja varat paciest nenormatiivo krievu leksiku biezaa slaanii, ideaals "antiradars". protams raaciju neviens neliedz izmantot arii citaam vajadziibaam - piemeeram dazhaadu pasaakumu uz celja organizeeshanai. ;) patieshaam laba auto raacijas komplekta (raacija + antena + magneetiskais tureetaajs) izmaxas ir ~100Ls. divas ar taadiem komplektiem apriikotas mashiinas spees sarunaaties pat 30km attaalumaa. var arii iehavot roqas raaciju, attaalums buus iisaaks bet arii lietot var.
vispaar nebuutu slikti ievazaat shito seergu, apvienojot patiikamo ar lietderiigo. :)
par shito shtelli jau sen doma ir ... tik nekaadi nevareetu skalji paklausiities to vechu sarunas.. buutu jaaliek kkaada austinja.. jo cik dzirdeets leksika vinjiem esot okeii :)
Last edited by Guest on 12 Sep 2005, 20:16, edited 1 time in total.
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

clicks wrote:par shito shtelli jau sen doma ir ... tik nekaadi nevareetu skalji paklausiities to vechu sartunas.. buutu jaaliek kkaada austinja.. jo cik dzirdeets leksika vinjiem esot okeii :)
nu ja neskaita visaadus paliigvaardus kaa "un", "vai", "no", "uz", un liidziigus, tad tur tikai katraa treshajaa teikumaa ir kaads uz papiira raxtaams vaards. :lol:
Guest

Post by Guest »

/me reeeeeeccccc .. psc taaa ir ka tumsaa raxta :DDDDDDDDDDDD ... me atkal reeec... :D
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

tu pie atbilzhu variantiem aizmirsi --> Man [censored]
Lady Lover
hazaa

Post by hazaa »

nu man antiradars ir jau kadus 3 gadus!! un lietu varu teikt ta ka ats ir to verts:) man ir bijis tikai viens sods un tad mani aptureja uz 120km, jo bija ziema un braucu uz kadi 160 aptuveni vini bruaca preti un es spiedu pa memajiem, bet sldieja tapec nepaspeju lidz 90 nomest!
bet iesaku ja perk tad nem vismaz labu, par kadiem 100-300ls, jo es panemu katru gadu jaunako ko vini izdoma un ir ideala lieta, jo vini nepikst neuzkadiem sudiem tikai uz mentiem! piem nesen biju vacija un uz lazer radariem un GPRS visus radarus kera un bija ideali! pa pilsetu vispar var normali plest nav nekadas vainas:) iesaku visiem..
vamis

Post by vamis »

Shite var iechekot kas un kaa
ebay vinji maxaa ~70$ un uz augshu

http://www.geospars.lv/public/?id=5&ln=ru
vamis

Post by vamis »

ID varianc jau ir vispaar verkjis, kas detektee dajebkaadu aktivitaati CP raaciju frekvencee. Pietiek, ka iedegas lampinja. Ja ir CP auto tuvaakajaa raadiusaa, visaadam gadiijumam samazinaam aatrumu. Pilseetaa tas neliidzees. Bet pilseetaa arii detektors normaali neshancee, paaraak daudz viskaukaa, kas ir taniis frekvencees.
Portugaalee CP ir vispaar samaaciiti. Tur shis joks ar raaciju frekvenceem ir panaacis to, ka staavot un kjerot uz aatrumu, jamie raacijas rubii aaraa.
Mans choms, kas tur dziivo palika bez tiesiibaas uz 2 gadiem. Tagad garaazhaa beediigi vinjam staav sakjiileets WRX STI.....
RoDeO
Nissan 200sx

Post by RoDeO »

nu ja bet ka vins fiksee to visu ja tu brauc viens pa ssoseju un tevi nem radars tad jau nav varianti ne??? vai arii vins nem radaru kas nemaz neteeme uz tevi??
Image
Post Reply