neviens uz e39 neatskatītos+ja kkas iet dēlī,uzreiz griežās labs ciparsEdgars_H wrote:nu nezinu, es būtu pircis e39 un to e28 nokrāsotu zaļu un iestumtu pļavāman kkā patīk braukt ar pēc iespējas jaunāku auto, bet nu malacis ka cīnies

neviens uz e39 neatskatītos+ja kkas iet dēlī,uzreiz griežās labs ciparsEdgars_H wrote:nu nezinu, es būtu pircis e39 un to e28 nokrāsotu zaļu un iestumtu pļavāman kkā patīk braukt ar pēc iespējas jaunāku auto, bet nu malacis ka cīnies
Nopietni, e39? Tās mašīnas ir vēl nopistākas kā e28.Edgars_H wrote:nu nezinu, es būtu pircis e39 un to e28 nokrāsotu zaļu un iestumtu pļavāman kkā patīk braukt ar pēc iespējas jaunāku auto, bet nu malacis ka cīnies
word y0.R_89 wrote:Nopietni, e39? Tās mašīnas ir vēl nopistākas kā e28.Edgars_H wrote:nu nezinu, es būtu pircis e39 un to e28 nokrāsotu zaļu un iestumtu pļavāman kkā patīk braukt ar pēc iespējas jaunāku auto, bet nu malacis ka cīnies
![]()
Nav tolka izmest visu naudu par e39 un tad spļaudīties, jo viņu ir dārgi uzturēt.
ar e36 braukāju piespiedu kārtāBLINGZ wrote:ar E36?Edgars_H wrote:nu nezinu, es būtu pircis e39 un to e28 nokrāsotu zaļu un iestumtu pļavāman kkā patīk braukt ar pēc iespējas jaunāku auto, bet nu malacis ka cīnies
tā apmēram arī ir. aizvēsturiskam polo kaut kādu sviru jeb atbalststatni csdd izbrāķēja. 30ls. govij e39 būs 10 tādas sviras https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... _151/tab:1Hancels wrote:Piekare ir jebaķ jebaķ dārga!Martinss wrote:Gan jau ar laiku apniks lieka uzmaniiba.Kas tad tik kosmisks var iegriezties vecam e39 ar 2.8, piemeeram?
Šarnīru var restaurēt 15ls, poliuretāna bukses 10-18lsre_flexy wrote:tā apmēram arī ir. aizvēsturiskam polo kaut kādu sviru jeb atbalststatni csdd izbrāķēja. 30ls. govij e39 būs 10 tādas sviras https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... _151/tab:1Hancels wrote:Piekare ir jebaķ jebaķ dārga!Martinss wrote:Gan jau ar laiku apniks lieka uzmaniiba.Kas tad tik kosmisks var iegriezties vecam e39 ar 2.8, piemeeram?
Pagaidām vēl nav.howitzer wrote:Fleksi atsperēs un met to zemūdeni zemē!![]()
M30 jau ir?
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Kkadi sportiskie amisi baigo ciparu maksa salidzinot ar e36 :/Mikelis wrote:Fleksis ftw
Un diskus vajag dažādu platumu
Pakaļā vajag lampas ar sarkanu pavarotņiku un priekšējām nāsīm prasās hromiņu, citādi purns kkur pazūd![]()
Vēl MT2, vai vismaz MT1 stūri un normālu ātrumkloķi
Howij, ar M30 motora atrašanu nekas nebeidzas, jo jāmaina vēl virkne mezglu