Kā saprotams,tagad esmu apstājies pie e30

Par mani
Izlaiduma gads: 1992
Muitots: Rīgā
Krāsa: Gaiša
Lukturi: Zaļgani
Korpuss: 172cm
Ātrumkārba: manuāla
Apdare: Āda!
Apdrošināšana: Aizņemts,ir saistības!
Palaižas no pus apgrieziena!
Pasažieru skaits - Brīvu vietu nav!
Mans pirmais auto ko nopirku no drauga bīja e34 535+lpg.
Draugs nopirka viņu pāris mēnešus iepriekš un pirmajās 2h paspēja ielikt apmalē un zīmi nonest :welcome:
Tad nu pēc 2mēn to visu salaboja,pavizinājās,piedāvāja pārdot man pa labu ciparu,piekritu.
Braukājos pa lēto laimīgs utt līdz izdomāju uz vpili braukt.
Braucot mājās nolaida viens rats,protams savu domkratu nevarēju likt no slieksim pizņets :mhihi:
Stopēju,piestopēja rajona čalis kurš iedeva savu domkratu un atslēgu,protams atslēgu salauzu.Ņēmu savu atslēgu kuru arī savērpu. Mējģināju sakombinēt žiguļa atslēgu komplektu ar cauruli,beidzās ar to,ka dabūju pa ķobi,truba izslīdēja no atslēgas.No sākuma domāju,ka vnk uzšāvu,puns un viss,bet nē,jūtu,ka kapuce paliek slapja,noņemu nost,sāk norm asenis pa ģimi nākt lejā,likā,ka tik no tā parubīšos. Tad es varēju aizmirst,ka kādu nostopēšu.
Aizbraucu uz benzīntanku kur arī pametu betmobīli,čoms man pakaļ atbrauca. Nākamajā dienā ar servisa čali atbraucām un dabūjām to skrūvi ārā.
Ieskatam par e34.

Pirmā slidināšanās,protams lietojot lpg :gigi:
http://www.youtube.com/watch?v=LfuA1ksxSLI&feature=plcp
Tad nu beigās sanāca tā.
Ar studentu sākām ap 18:00,iestūmām motoru passātā un ap 03:00 jau bīja studenta garāžā,es uz mājām un pēc 2h uz darba,kur uz 4h atlūzu,pačučēju.
Sagraizīju vienīti pēc darba ar fleksi ned laikā.

Nepagāja ne diena,ka iegādājos 1983gada mk1 jettu.

Tai stāst maziņš,tik pat cik motors kurā iemetās dzenis.Nopardevu pa 30ls mazāk kā nopirku.
Tagad sāku te murgot pa tēmu.
Sagadījās,ka šeit forumā piedāvājumā bīja pelēks,glīts e30 ar diviem divniekiem slimības lapā. Slimības lapa protams beigusies.
Apskatījām,rūsa lielāko ties novērsta,salons labs,tik protams beņķī iepirsts nedaudz.
Tad nu pēc pāris dienām braucām pārrakstīt.
Gribēju tanī pašā dienā dabūt arī slimības lapu. Pa galvu,pa kaklu skrēju pirkt octu,tur arī čakars bīja.Un tad jau piefiksēju,ka plkst ir gandrīz 20:00,bet tad muterīte pasaka,ka šodien līdz 02:00 TA strādā.Tad nu prieks atpakaļ un sāki raiti visu darīt.e30 Pārdeva bez diskiem,tie tāpat neglīti lieli utt,tāpēc nācās no studenta aizņemties bleķiniekus. Ar sencīša mašīnu aizgādāju diskus pie e30,aizvedu atpakaļ seņča mašīnu un tad ar skritulenēm močīju pēc e30 :spole:
Tad jau devos uz to nakts TA kurš izrādījas tīri labs pasākums.
BMW e30.
Izlaiduma gads-1989.
Motors-m50b20.
Stūres pastiprinātājs.
Priekšējie elektriskie logi.
centrālā atslēga nestrādā.
Abs gan strādā.
Nomainīts eļļas filtrs ar eļļu.
Nomainīts benzīna filtrs.
Pasūtīts izspiedēj gūltnis,un tanī pašā veikalā kurš man 200m no mājām pārkniedēs sajūga disku.
Jāpasūta tā kārbas blīve,laikam saļņiks,Palielināta noplūde.
Nedēļas laikā nopirkšu stūres reiku.,Bojāts stūres mehānisma korpus.
Vēl vajadzētu kkur atrast labās lampas reflektoru,par to 2nieks.
Te Būs bildes un neliels sexy slampa carwash :fuck:

http://youtu.be/VhSTiDOiTy8
Kko te samurgoju,cerams kko neaizmirsu,gribu gulēt,paldies par uzmanību

Hz kāpēc,visām bildēm no labās puses gabaliņa nav.