Nu es golpu ar atpazinu, tikai tad, kad bijāt blakus, pēc disku jokainās krāsassmaicha wrote:nemanijam TeviJuzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.

Moderator: Juzix
Nu es golpu ar atpazinu, tikai tad, kad bijāt blakus, pēc disku jokainās krāsassmaicha wrote:nemanijam TeviJuzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.
Bij tāda lieta, tik tevi gan nepamanīju.Juzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.
Nebūtu bijusi jokainā krāsa, nebūtu pamanījis.Juzix wrote:Nu es golpu ar atpazinu, tikai tad, kad bijāt blakus, pēc disku jokainās krāsassmaicha wrote:nemanijam TeviJuzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.
Atkal k-kāds YouTube tops gāja???Ren wrote:Tikko pa krievu kanalu REN TV redzets Freimo un Rentmama reklama ar Lamberta ex M3
Pierunāja pārvilkties pāri, nevis zvanīt kādam, lai aizved līdz mājāmRekords wrote:Tikko mr freimo ar kadu jaunkundzi samats uz vansinieka
Tu tā izbrīnīti noskatījies pēc samirkšķināšanas domāju, ka piefiksēji, tavs autoGG. wrote:Vispār tevi nemanīju, laikam pie vainas ceļa remonts, kas lika blenzt uz leju
PS. Ja tie čaļi tricārā, kas mani sasveicināja uz lubānas ielas un apdāvināja, lasa burnoutu, tad milzīgs paldies jums veči! Tik negaidīti patīkamiSmaids uz sejas visu atlikušo dienu!
Pag tu ar volvīti biji? Man likās, ka man avensis kkāds mirkšķināja.Vāveris wrote: Tu tā izbrīnīti noskatījies pēc samirkšķināšanas domāju, ka piefiksēji, tavs auto
Ikdienā pārvietojos ar kompānijas AvensisGG. wrote:Vāveris wrote: Pag tu ar volvīti biji? Man likās, ka man avensis kkāds mirkšķināja.