Nu es golpu ar atpazinu, tikai tad, kad bijāt blakus, pēc disku jokainās krāsassmaicha wrote:nemanijam TeviJuzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.
Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Bij tāda lieta, tik tevi gan nepamanīju.Juzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.
Nebūtu bijusi jokainā krāsa, nebūtu pamanījis.Juzix wrote:Nu es golpu ar atpazinu, tikai tad, kad bijāt blakus, pēc disku jokainās krāsassmaicha wrote:nemanijam TeviJuzix wrote:Holo Salacgriva brauca preti.

Atkal k-kāds YouTube tops gāja???Ren wrote:Tikko pa krievu kanalu REN TV redzets Freimo un Rentmama reklama ar Lamberta ex M3
Pierunāja pārvilkties pāri, nevis zvanīt kādam, lai aizved līdz mājāmRekords wrote:Tikko mr freimo ar kadu jaunkundzi samats uz vansinieka
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
PS. Ja tie čaļi tricārā, kas mani sasveicināja uz lubānas ielas un apdāvināja, lasa burnoutu, tad milzīgs paldies jums veči! Tik negaidīti patīkami
Tu tā izbrīnīti noskatījies pēc samirkšķināšanas domāju, ka piefiksēji, tavs autoGG. wrote:Vispār tevi nemanīju, laikam pie vainas ceļa remonts, kas lika blenzt uz leju
PS. Ja tie čaļi tricārā, kas mani sasveicināja uz lubānas ielas un apdāvināja, lasa burnoutu, tad milzīgs paldies jums veči! Tik negaidīti patīkamiSmaids uz sejas visu atlikušo dienu!
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- GG.
- Been thanked: 5 times
Pag tu ar volvīti biji? Man likās, ka man avensis kkāds mirkšķināja.Vāveris wrote: Tu tā izbrīnīti noskatījies pēc samirkšķināšanas domāju, ka piefiksēji, tavs auto
Reini - "gģe i kakda ja?" tipa situācija?
EDIT: Ā, lol man bildē pagrieziens ieslēgts
Ikdienā pārvietojos ar kompānijas AvensisGG. wrote:Vāveris wrote: Pag tu ar volvīti biji? Man likās, ka man avensis kkāds mirkšķināja.
viewtopic.php?f=18&t=12425&start=80
Last edited by Vāveris on 17 Jul 2012, 09:33, edited 1 time in total.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Martinss
- Has thanked: 2 times
GG uz dienvidu tilta sasveicināts pāris dienas atpakaļ 
Bijām sarkanajā golfā
Bijām sarkanajā golfā
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- Gatis
GG jau otro dienu pēc kārtas redzēts Lubānas iela 
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME