Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
ParaTr00per
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by ParaTr00per »

Archuks wrote:
ParaTr00per wrote:
Pauliic wrote:izstāsti, Aigar, kur tev ir jāsteidzās? :D un Archuks ar varētu pakomentēt :D
jaaskrien ir lohiem un seshiniekiem. :) ibo vijniem no naaves mazaak bail, kaa nokaveet "strelku". a svariigus cilveekus vienmeer pagaidiis... ;)

es nekad nekaveeju, citi vienkaarshi steidzas (tm) ;)
Es vienmēr cienu Tavu viedokli, bet šeit gan Tu pamatīgi pārspīlē - starp skriešanu kā pauliic iepriekš postētajā video un rindas apbraukšanu. Un salīdzinājums ar 2 litriem, semenēm un urlām ir vnk demagoģija ;)

P.S. Varēja vēl kāds pieminēt tekstu "kas būtu, ja visi tā brauktu?" :lol:
neenu, tu pastaasti, kas vareetu buut tik svariigs, ka tu esi gatavs paarkaapt CSN, iztureeties nepieklaajiigi pret paareejiem satiksmes daliibniekiem un apdraudeet paareejo droshiibu? :)

es neatceros, ka steidzoties buutu kaukaa iipashi paarkaapis noteikumus - braucis pa trotuaariem / sabiedrisko joslu, liidis starp mashiinaam, braucis pie "mirgojosha sarkanaa", spoleedams gaajis no krusta, lai tiktu no nepareizaas rindas kaadam priekshaa un taa kaukaa....

ja man jaasteidzas, izveelos aatraako marshrutu un mieriigi, nepaarkaapjot noteikumus (neenu, ja pluusma uz shosejas ir 95kmh, es nebremzeeju satiksmi ar 85kmh), braucu ljoti uzmaniigi, skatos un censhos prognozeet preciizaak situaaciju satiksmee, censhos braukt pluudeni, nebremzeet strauji. ja kaveeju - pazvanu, pasaku, ka kaveeshos tik un tik. aardoties uz celja un lienot *stipri* palielinaas varbuutiiba, ka liidz galam neaizbrauksi - un tad tu nokaveesi 2-3h, nevis 15min :) turklaat cik minuutes tu ieguusti lienot? 10? 15? kamoon, nu kas ir 10 vai 15min? vai tieshaam tu esi to visu gatavs dariit kaukaadu 10min deelj?! :D

jaa, arii es kaadreiz meedzu apdziit auto kolonu (kad braucu ar mr2), iedot zirgiem zem haubes izdir$ties, iekraameet pa grunti - bet nekad, kad man jaasteidzas, tikai funa peec un pirms tam noveerteejot savas speejas un situaaciju uz celja. :)
EDX

Post by EDX »

PSC diskusija :doh: :reeka:
No quattro - no fun!
karlisbe

Post by karlisbe »

soulfreak wrote:man atkal ir savs viedoklis par visu šito muļu. tā kā pats esmu diezgan agresīvs braucējs, kas nemēģina citus traucēt, tad es bieži sastrēguma stundās ja man patiešām jāsteidzas, tad lienu, bet pie tāda nosacījuma, ja es nebāžos uzmācīgi joslā kādam sānus skrāpējot! Es ielienu tikai tajā brīdī ja kāds guļ pie stūres un atstāj nenormālu distanci. Kā arī palaižu tos, kas laicīgi parāda pagrieziena signālu un nebāžas nagļakā virsū no sabiedriskās joslas. pilnīgi nicinu tos vadītājus, kam kā standarts ir trubu pie auss slāt pāri visām joslām pilnīgi uzmetot mīksto csn un pārējiem... un tādi jau mums ir diemžēl daudz kadru :roll:
+1! es arī regulāri izmantoju situāciju, kad kāds kavējas blakus joslā ar uzsākšanu. kāpēc to neizmantot, ja tu normāli parādi pagriezienu un nevienam netraucējot pārkārtojies? pie tam man nereti gadās, ka vienkārši pārvietojos pa ne to joslu un pirms luksafora ieraugu zīmi, ka no manas joslas var nogriesties tikai tur un tur. vakar šitā uz hanzas ielas ieberzos - braucu pa labo, kad esmu pie krusta, ieraugu zīmē, ka labā josla tikai pa labi.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ParaTr00per wrote: kas vareetu buut tik svariigs, ka tu esi gatavs paarkaapt CSN
paarkaapt noteikumus ? :reeka: es vinjus paarkaapju pat tad ja nav iemesla, jo manam dibenam nepatiik kusteeties tik leeni cik atljauts noteikumos, vai braukt apkaart kkaadam krustam kur aizliegts nogriezties, ja es to varu izdariit netrauceejot un neapdraudot citus

bet paarkaapju noteikumus tikai situaacijaas kur tas neapdraud vai netraucee citiem
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Aigarz`

Post by Aigarz` »

ParaTr00per wrote:
Archuks wrote:
ParaTr00per wrote:
Pauliic wrote:izstāsti, Aigar, kur tev ir jāsteidzās? :D un Archuks ar varētu pakomentēt :D
jaaskrien ir lohiem un seshiniekiem. :) ibo vijniem no naaves mazaak bail, kaa nokaveet "strelku". a svariigus cilveekus vienmeer pagaidiis... ;)

Es vienmēr cienu Tavu viedokli, bet šeit gan Tu pamatīgi pārspīlē - starp skriešanu kā pauliic iepriekš postētajā video un rindas apbraukšanu. Un salīdzinājums ar 2 litriem, semenēm un urlām ir vnk demagoģija ;)

neenu, tu pastaasti, kas vareetu buut tik svariigs, ka tu esi gatavs paarkaapt CSN, iztureeties nepieklaajiigi pret paareejiem satiksmes daliibniekiem un apdraudeet paareejo droshiibu? :)

es neatceros, ka steidzoties buutu kaukaa iipashi paarkaapis noteikumus - braucis pa trotuaariem / sabiedrisko joslu, liidis starp mashiinaam, braucis pie "mirgojosha sarkanaa", spoleedams gaajis no krusta, lai tiktu no nepareizaas rindas kaadam priekshaa un taa kaukaa....

ja man jaasteidzas, izveelos aatraako marshrutu un mieriigi, nepaarkaapjot noteikumus (neenu, ja pluusma uz shosejas ir 95kmh, es nebremzeeju satiksmi ar 85kmh), braucu ljoti uzmaniigi, skatos un censhos prognozeet preciizaak situaaciju satiksmee, censhos braukt pluudeni, nebremzeet strauji. ja kaveeju - pazvanu, pasaku, ka kaveeshos tik un tik. aardoties uz celja un lienot *stipri* palielinaas varbuutiiba, ka liidz galam neaizbrauksi - un tad tu nokaveesi 2-3h, nevis 15min :) turklaat cik minuutes tu ieguusti lienot? 10? 15? kamoon, nu kas ir 10 vai 15min? vai tieshaam tu esi to visu gatavs dariit kaukaadu 10min deelj?! :D

jaa, arii es kaadreiz meedzu apdziit auto kolonu (kad braucu ar mr2), iedot zirgiem zem haubes izdir$ties, iekraameet pa grunti - bet nekad, kad man jaasteidzas, tikai funa peec un pirms tam noveerteejot savas speejas un situaaciju uz celja. :)

1. nekad nevienam drošību neapdraudu! Padomā pats ParaTr00per kad tu pa savu tā saucamo dopu brauc ejot ne mierīgi līkumos neapdraud vairāk apkārtējos kā es pielienot kādam priekšā? Es nemaz tik brutāli priekšā nelienu. ieslēdzu pagriezienu un gaidu kad palaidīs mani kāds man vajadzīgajā joslā! Virsū nevienam netaisos skriet!
2. Sarkanais nekad nemirgo! Bet zaļā gaisma mirgo! Pie tās mirgojot uzskatu ka ir normāli Rīgas satiksmē pārbraukt/pabeigt manevru krustojumā! Un pa ietvēm nekad nēsmu braucis un nebraukšu! Pa sabiedriskā joslu necešos braukt. Kā jau teicu ieslēdzu pagriezienu un turpinot kustēties pa savu joslu pagaidu kad palaidīs kāds, vai izveidosies pietiekami liela sprauga starp kādām mašīnām kur varu iebraukt! Un līkumus pie intesīvas satiksmes nekad nēsmu ņēmis spolējot vai kā savādāk agresīvi!
3. nevienmēr ātrākais/īsākais maršruts izrādas pareizais pa kuru nokļūsi vajadzīgajā punktā viss ātrāk!
Aigarz`

Post by Aigarz` »

man ir bijis jāsteidzas piemēram uz eksāmenu skolā utml lietām, ko nu patiešām nevar kavēt...
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Aigarz` wrote:
ParaTr00per wrote:
Archuks wrote:
ParaTr00per wrote:

1. nekad nevienam drošību neapdraudu! Padomā pats ParaTr00per kad tu pa savu tā saucamo dopu brauc ejot ne mierīgi līkumos neapdraud vairāk apkārtējos kā es pielienot kādam priekšā? Es nemaz tik brutāli priekšā nelienu. ieslēdzu pagriezienu un gaidu kad palaidīs mani kāds man vajadzīgajā joslā! Virsū nevienam netaisos skriet!
2. Sarkanais nekad nemirgo! Bet zaļā gaisma mirgo! Pie tās mirgojot uzskatu ka ir normāli Rīgas satiksmē pārbraukt/pabeigt manevru krustojumā! Un pa ietvēm nekad nēsmu braucis un nebraukšu! Pa sabiedriskā joslu necešos braukt. Kā jau teicu ieslēdzu pagriezienu un turpinot kustēties pa savu joslu pagaidu kad palaidīs kāds, vai izveidosies pietiekami liela sprauga starp kādām mašīnām kur varu iebraukt! Un līkumus pie intesīvas satiksmes nekad nēsmu ņēmis spolējot vai kā savādāk agresīvi!
3. nevienmēr ātrākais/īsākais maršruts izrādas pareizais pa kuru nokļūsi vajadzīgajā punktā viss ātrāk!
+- līdzīgi gribēju rakstīt - ar savu "ielīšanu" (pārkārtošanos ar pagriezienu vai ielienot pietiekami lielā spraugā) nevienu neapdraudu un pa trotuāriem arī nebraucu :neka:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

:reeka: :reeka: :reeka:
es esmu uzsācis uzspolējot :D A čo, zirgi raujas ārā :rally:
Lai kā tas arī nebūtu, sakat ko jūs gribat, bet vis tas rodas laika gaitā. Ar laiku sāk braukt apdomīgāk, bet ne visi jo citi ir vienkārši eži (kā reklāmā teikts) un čakarē citiem nervus. Deļ viņiem arī normālie autobraucēji - ES
Palieku agresīvs :drive:

Piemēram, ka no luksafora uzsāk ar 10sek novēlošanos, 90vietā brauc 80.....
ImageImage
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Archuk ParaTr00per`s vnk visu pārāk nopietni un burtiski uztver!
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Nagljakaa pats nekad nelienu, vienigi tad, ja tas netraucee citiem.
Ja kaads cits lien tad nelaizhu tikai tad, ja brutaali stumjas virsuu.
Ja paprasa, tad nav probleemu. :D
Rihy

Post by Rihy »

Diezgan besī tie tipi, kas lien iekšā joslās par katru cenu, + vēl tie, kas nerāda pagriezienu... Tos parasti nelaišu. Nelaižu arī tādus, kas acīmredzami kur nagli lien garām, apbrauc pa malām utt. Nah, visi uz ceļa ir vienādi un noteikumi jāievēro visiem. Ne jau viņš vienīgais grib kur ātrāk nokļūt.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Eh, iekakāšu ar te :shura:
Archuks wrote:Katrs dara kā grib, atradušies pareizie braucēji un mācītāji :)

par steigšanos - tikšanās, darbs, skola u.t.t. ;)
:doh: Nu šis ir idiotiusmu zelta fonda cienīgs teksts!
Katrs dara, kā grib :doh: Tu savā mājā vari sēdēt telpas vidū pliks un dro***, ar noteikumu, ja tas ir tavs īpašums un Tu tur dzīvo viens pats! Izejot no mājas tu atrodies sabiedriskā vietā, kur it visi ir vienlīdzīgi, kur ir pieņemtas sabiedriskas normas, noteikumi un kārtība. Ja tā josla ir apzīmēta ar skaistu, baltu A burtu, tad kāda h*ja pēc Tu tur lien? Turklāt pēctam visi bļauj, ka sab. trans nagļakā brauc, tādi lopi, ļa-ļa-ļa.
Nav runa par tiem, kas brauc apzināti uz rāvējslēdzēja principa, tur kur pēc noteikumiem tas ir atļauts. Pats tā braucu un pats laižu. Bet nagļakā pārkāpt CSN un elementāru pieklājību, nu nah šitos pajoliņus. Pats uz Salu tilta esmu speciāli gājis uz kontaktu ar tiem, kas lai nobrauktu uz Mūku salas apli taisa trešo joslu-līdz šim visi ir pamukuši malā, jo apzinās, ka sačakarēs savu OKTAS apddrošināšanas līmeni!
Par steigšanos-neesi dzirdējis tādu terminu, ka no mājas vajag izbraukt laicīgi? Tad, kad Rīgā ir kārtējā katasrofa-sniegs, ledus, plūdi tad kavē visi un ja kādam nāksies pagaidīt-viņš sapratīs. Pārējā laikā var aprēķināt cik daudz laika būs nepieciešams lai nonāktu no punkta A uz punktu B. Ja tomēr bail, ka nokavēsi, izbrauc 10, 15, 30 min ātrāk. Respektīvi-mācies plānot savu laiku!!!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Blondiins

Post by Blondiins »

maršruts Kauguri-Slāvu aplis (kādreiz tur darbs bija) auto Raudi A6 čipota TDI kvatra :yo:
no Kauguriem izbraucu kaut kādos 7:40, pa Jūrmaleni 1,5-1,8, pa salu tiltu slaloms uz 1,0-1,3. Visur spraukšanās līšana.
Vs
maršruts Kauguri-Slāvu aplis
no Kauguriem izbraucu kaut kādos 7:40, visur ātrums nepārkāpjot +20, bez spraukšanās, godīgi

ekonomija 10 minūtes :shura: Jēga - :neka:
Vai tas ir tā vērts??? Ok, ja esi ārsts, tad iespējams skrien glābt dzīvību! Kamon - kurš no mums ir ārsts??? vai arī glābj dzīvību, lai riskētu???

tā vietā - ja kaut kur ir jāpaspēj, tad izbrauc 5-10 minūtes ātrāk un nav vajadzības citiem čakarēt dzīvi ;)

Bet šitas (zemāk rakstītais jādara uzmanīgi)
Es parasti vaktēju tādus, kas nagļakā lien iekšā :shura:
vienreiz viens X5 apmaksāja manam accordam spārna un bampera remontu (bampers pirms tam jau bija noskrāpēts)

tāpat vēl arī viens 7ais bumers pagājušajā nedēļā uz Čaka ielas vēlējās mani uzspiest uz apmales, bet sabremzējos - ehh, nevajadzēja :|
Pret tādiem man no respect un no mercy :twisted:
vienīgā vieta kur pats lienu ir salu tilts virzienā no centra, jo tur pārāk daudz laidēju ir un līdz ar to jālien arī pašam :evil:
mpb wrote:
soulfreak wrote:man atkal ir savs viedoklis par visu šito muļu. tā kā pats esmu diezgan agresīvs braucējs, kas nemēģina citus traucēt, tad es bieži sastrēguma stundās ja man patiešām jāsteidzas, tad lienu, bet pie tāda nosacījuma, ja es nebāžos uzmācīgi joslā kādam sānus skrāpējot! Es ielienu tikai tajā brīdī ja kāds guļ pie stūres un atstāj nenormālu distanci. Kā arī palaižu tos, kas laicīgi parāda pagrieziena signālu un nebāžas nagļakā virsū no sabiedriskās joslas. pilnīgi nicinu tos vadītājus, kam kā standarts ir trubu pie auss slāt pāri visām joslām pilnīgi uzmetot mīksto csn un pārējiem... un tādi jau mums ir diemžēl daudz kadru :roll:
+1! es arī regulāri izmantoju situāciju, kad kāds kavējas blakus joslā ar uzsākšanu. kāpēc to neizmantot, ja tu normāli parādi pagriezienu un nevienam netraucējot pārkārtojies? pie tam man nereti gadās, ka vienkārši pārvietojos pa ne to joslu un pirms luksafora ieraugu zīmi, ka no manas joslas var nogriesties tikai tur un tur. vakar šitā uz hanzas ielas ieberzos - braucu pa labo, kad esmu pie krusta, ieraugu zīmē, ka labā josla tikai pa labi.
Last edited by Blondiins on 27 Nov 2008, 18:58, edited 1 time in total.
You are in England - speak polish :D
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

JUzik - es tev vairs nekad neteikšu, lai jūties kā mājās pie manīm :reeka:
Bet nu taisnība tev ir 8)
ImageImage
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Pus dienu gaidīju, lai kāds (Juzix :yo: ) ieraksta manu domu, jo pašam bija slinkums drukāt. :D
Juzix`a teksts = ar maniem uzskatiem.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Juzix wrote: Ja tā josla ir apzīmēta ar skaistu, baltu A burtu, tad kāda h*ja pēc Tu tur lien? Turklāt
“So, bus lanes. What I don’t understand is why poor people need to get somewhere more than the rest of us…” (c) Jeremy Clarkson

:D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
chainsaw

Post by chainsaw »

es vispar pedejo pus gadu chist braukaju pa pilsetu uz 60 un arpus ne vairak par 110 un nesmu noverojis ka kads skrejejs un lidejs butu ticis kautkur ipashi atrak par mani. vienigais nosacijums ir normali startet no luksafora un tad vari mierigi viens chibinaat uz 60, jo kamer tie lizingi ieskriesies busi jau 17 kvartalus talak :roll:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Juzix wrote:Eh, iekakāšu ar te :shura:
Archuks wrote:Katrs dara kā grib, atradušies pareizie braucēji un mācītāji :)

par steigšanos - tikšanās, darbs, skola u.t.t. ;)
:doh: Nu šis ir idiotiusmu zelta fonda cienīgs teksts!
Katrs dara, kā grib :doh: Tu savā mājā vari sēdēt telpas vidū pliks un dro***, ar noteikumu, ja tas ir tavs īpašums un Tu tur dzīvo viens pats! Izejot no mājas tu atrodies sabiedriskā vietā, kur it visi ir vienlīdzīgi, kur ir pieņemtas sabiedriskas normas, noteikumi un kārtība. Ja tā josla ir apzīmēta ar skaistu, baltu A burtu, tad kāda h*ja pēc Tu tur lien? Turklāt pēctam visi bļauj, ka sab. trans nagļakā brauc, tādi lopi, ļa-ļa-ļa.
Nav runa par tiem, kas brauc apzināti uz rāvējslēdzēja principa, tur kur pēc noteikumiem tas ir atļauts. Pats tā braucu un pats laižu. Bet nagļakā pārkāpt CSN un elementāru pieklājību, nu nah šitos pajoliņus. Pats uz Salu tilta esmu speciāli gājis uz kontaktu ar tiem, kas lai nobrauktu uz Mūku salas apli taisa trešo joslu-līdz šim visi ir pamukuši malā, jo apzinās, ka sačakarēs savu OKTAS apddrošināšanas līmeni!
Par steigšanos-neesi dzirdējis tādu terminu, ka no mājas vajag izbraukt laicīgi? Tad, kad Rīgā ir kārtējā katasrofa-sniegs, ledus, plūdi tad kavē visi un ja kādam nāksies pagaidīt-viņš sapratīs. Pārējā laikā var aprēķināt cik daudz laika būs nepieciešams lai nonāktu no punkta A uz punktu B. Ja tomēr bail, ka nokavēsi, izbrauc 10, 15, 30 min ātrāk. Respektīvi-mācies plānot savu laiku!!!
Nav laika šobrīd gari un plaši atbildēt, BET varbūt kāds pēc maniem tekstiem nodomāja, ka es braucu kā :doh: , visur nagļakā lienu, spiežos citiem auto virsū, apdraudu pārējos satiksmes dalībnieku un visur pārkāpju par vismaz +30 km/h :cc: Braucu kulturāli, ātrumu pārsniedzu 30 km/h robežās un vienīgā vieta, kur atļaujos braukt pa A joslu ir Merķeļa iela :neka: Mana galvenā doma bija par to, ka JA ES KKUR LIENU IEKŠĀ, TAD ES ARĪ CITUS LAIŽU :aljo: bet šeit, protams, panesās par citu satiksmes dalībnieku apvainošanu, apdraudēšanu, braukšanu slalomā, ātruma pārsniegšanu u.t.t. Domāju, ka no manas dažreizējas A joslas izmantošanas cieš daudz mazāk nekā no vilkšanās pa priekšu uz 40 pilsētā un 80 ārpus vai 3. joslas izmantošana ar atļauto ātrumu :doh:

Par izcelto - atradīsies vēl kādreiz tāds pats ar darba auto un uztaisīsiet kopīgi vēl lielāku korķi.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

laba diskusija, @ home visu izlasīšu :reeka: :reeka: :reeka:
Dažās pērles jau izlasiju :D :D :lol: :lol:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
fleix