neenu, tu pastaasti, kas vareetu buut tik svariigs, ka tu esi gatavs paarkaapt CSN, iztureeties nepieklaajiigi pret paareejiem satiksmes daliibniekiem un apdraudeet paareejo droshiibu?Archuks wrote:Es vienmēr cienu Tavu viedokli, bet šeit gan Tu pamatīgi pārspīlē - starp skriešanu kā pauliic iepriekš postētajā video un rindas apbraukšanu. Un salīdzinājums ar 2 litriem, semenēm un urlām ir vnk demagoģijaParaTr00per wrote:jaaskrien ir lohiem un seshiniekiem.Pauliic wrote:izstāsti, Aigar, kur tev ir jāsteidzās?un Archuks ar varētu pakomentēt
ibo vijniem no naaves mazaak bail, kaa nokaveet "strelku". a svariigus cilveekus vienmeer pagaidiis...
![]()
es nekad nekaveeju, citi vienkaarshi steidzas (tm)
P.S. Varēja vēl kāds pieminēt tekstu "kas būtu, ja visi tā brauktu?"

es neatceros, ka steidzoties buutu kaukaa iipashi paarkaapis noteikumus - braucis pa trotuaariem / sabiedrisko joslu, liidis starp mashiinaam, braucis pie "mirgojosha sarkanaa", spoleedams gaajis no krusta, lai tiktu no nepareizaas rindas kaadam priekshaa un taa kaukaa....
ja man jaasteidzas, izveelos aatraako marshrutu un mieriigi, nepaarkaapjot noteikumus (neenu, ja pluusma uz shosejas ir 95kmh, es nebremzeeju satiksmi ar 85kmh), braucu ljoti uzmaniigi, skatos un censhos prognozeet preciizaak situaaciju satiksmee, censhos braukt pluudeni, nebremzeet strauji. ja kaveeju - pazvanu, pasaku, ka kaveeshos tik un tik. aardoties uz celja un lienot *stipri* palielinaas varbuutiiba, ka liidz galam neaizbrauksi - un tad tu nokaveesi 2-3h, nevis 15min

jaa, arii es kaadreiz meedzu apdziit auto kolonu (kad braucu ar mr2), iedot zirgiem zem haubes izdir$ties, iekraameet pa grunti - bet nekad, kad man jaasteidzas, tikai funa peec un pirms tam noveerteejot savas speejas un situaaciju uz celja.