Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by Lambertino »

:yo: http://www.tvnet.lv/auto/about/accessor ... id=4902819" onclick="window.open(this.href);return false;
ImageImage
Bender

Post by Bender »

anders wrote:...

nedrīxt viņi aurot nevienā brīdi, pat ja tu auro....

...
nemusini tautu uz muļķībām. balss pacelšanu pret valsts varas pārstāvi var traktēt, kā agresiju, pretošanos vai vismaz pienākumu pildīšanas traucēšanu.
un ja pareizi pārprot/uztver, tad spīd ari iepazīšanas ar krimināllikumu.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Jaunieši-kam ir bijusi saskarsme ar automašīnas evakuāciju, ja tā ķip nolikta vietā kur to nedrīkst?
Māšeles vīram autiņš aizvilkts :lol:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
anders

Post by anders »

hack11 wrote:
anders wrote:...

nedrīxt viņi aurot nevienā brīdi, pat ja tu auro....

...
nemusini tautu uz muļķībām. balss pacelšanu pret valsts varas pārstāvi var traktēt, kā agresiju, pretošanos vai vismaz pienākumu pildīšanas traucēšanu.
un ja pareizi pārprot/uztver, tad spīd ari iepazīšanas ar krimināllikumu.
cien hack11- pārlasi txt divreiz,- divreiz...

un padomā kas šajā teikumā tiek pateikts. Nevienā vietā no savas puses nerakstu ka auto vadītājs drīkst aurot uz cp un palikt par to nesodīts, runa iet par to ka Polcists nedrīkst aurot uz civilo lai kādi arī nebūtu apstākļi ... Kapiš?

..peace
Image
ramex

Post by ramex »

vot taa vaakar atraavos pirmo maksas pagriezienu muuzhaa :D

pats gan vainiigs aizdomaajos un nenostaajos iisti uz trambulja sliedeem
----
H6
auvii

Post by auvii »

EsRoltons wrote:da mani pashvaldiibnieki vieteejie aptureeja vienreiz par to ka es uz 80 braucu, tjip braukushi pakalj, un cho ta ne to... saaka aurot uz mani un [consored] ka sauks ekipaazu aaraa, es protams teicu ka lai sauc, jo zinaaju ka tie pimpiishi man neko pieshuut bez radara nevar 8) izaurojaas un izgaaza savu zulti un aizbrauca...

a vinji vispaar mani driiksteeja atureet un dokumentus njemt?
un vinji driikst uz mani aurot ja es vispaar nepacelju balsi un mieriigi runaaju?

p.s. sorii ka bez garumziimeem :)

ir bijusi liidziiga situaacija valmieraa braucot araa uz riigas pusi sanaaca apdziit hundai getz(iekshaa koceen pag inspektore
+ dzeks formaa) pie ziimes 70 apdzenu ar k-kaadiem 80 km/h

saakumaa domaaju ka ta mana koleegje ar darb auto, bet taakaa autinjam uz saaniem uzliimes nebija braucu garaam un nemaz nepaskatiijos kas pie ruljiem

pabraucot zem viadukt tilta arpus valmieras saakas smuks asfaltinjsh kaadus tur 700 - 1000km ar 2 braukshanas joslaam abos virzienos kur var taa smuki atvilkt (tas nekas ka pa vidu ziiime 70, kura visiem po...j, jo pat fuures tur uz kaadiem 90-100km/h velk lai koceenu kalnaa tiktu augshaa)

nu es tur taa bik bik uz virs 100 velku (110 veel nebija) un skatos getz spiezh liidzi pat iereezu ritiigi
nogriezhos uz koceeniem - sie ar
izbraucu cauri koceeniem liidz darbam - shie ar

beigaas nodomaaju varbuut ir ar mana koleegje.... pie darba noparkojos un man priekshaa piebrauc getz ar veci un veceni formaas :shock: :D

un tad sakaas vecen normaaal izaurojaas utt un tad likaas arii mieraa...

k-gan manupraat vinji par agresiivu braukshanu vareeja mieriigi sho to man uzrakstiit :neka: , jo bij 2 reizes kad diezgan strauji paaatrinaajos vinju degungalaa... :reeka:
es
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

vislaik domāju tā:

ceļu policija var sodīt par ātrumu un līdzīgām ceļu štellēm, ja ir uz vietas arī persona ko sodīt

pašvaldības poliocijai nav nekāds sakars ar personām un par ceļu lietām viņus var sūtīt drist, un ja piemēram stāv neatļautā vietā un pats esi mašīnā, tad viņi nemaz nevar sodīt :neka:

btw, nesen pie debesmannas redzēju, kā piebrauca CP Volvo un uzlika plāksteri auto, kas bija pie dzeltenās līnijas, tā ka tagad vairs neko nesaprotu :D
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Pauliic wrote:vislaik domāju tā:

ceļu policija var sodīt par ātrumu un līdzīgām ceļu štellēm, ja ir uz vietas arī persona ko sodīt

pašvaldības poliocijai nav nekāds sakars ar personām un par ceļu lietām viņus var sūtīt drist, un ja piemēram stāv neatļautā vietā un pats esi mašīnā, tad viņi nemaz nevar sodīt :neka:

btw, nesen pie debesmannas redzēju, kā piebrauca CP Volvo un uzlika plāksteri auto, kas bija pie dzeltenās līnijas, tā ka tagad vairs neko nesaprotu :D
CP soda par ko vien var-ātrums, maksas pagriezieni, stāvēšana utt
Pašvaldībnieki soda par nepareizu parkošanos, ja nav klāt vadītāja. Ja ir, tad viņi var izsaukt CP ekipāžu, kā arī drīkst aizturēt, piem par neatļautu kreiso, kopā ar tevi sagaidīt CP un CP sastāda protokolu :naac:
Blondiins

Post by Blondiins »

Pauliic wrote:vislaik domāju tā:

vinjiem paplashinaaja nesen jurisprudikciju vai kaa to sauc. nu karoch vinji var liimeeet plaaksterus ;) :|
You are in England - speak polish :D
Val

Post by Val »

auvii wrote:un tad sakaas vecen normaaal izaurojaas utt un tad likaas arii mieraa...
fēns, cik sapratu, hujdajam nav, ja? :D
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis :D
Mr.Red

Post by Mr.Red »

anders wrote:bla bla bla tekst par migliniekiem un CP
:dusma: Nevaru šitos izturēt kuri brauc ar gabarītiem un migliniekiem! Bieži ir gadījumi,kad apdzenu un skatos, pretī tomēr nāk viens auto asphalt krāsā ar ieslēgtiem migliniem(jo tas tač :yo: izskatās vai arī krīzes dēļ ir baigais kaipeiku :miileeties:) kuri bieži vien ir knapi redzami un no tā rodas avārijas situācija. Da brauc ar Tuvajām gaismām, lai citi var Tevi pamanīt!!!
LC 120
Blondiins

Post by Blondiins »

Mr.Red wrote:
:dusma: Nevaru šitos izturēt kuri brauc ar gabarītiem un migliniekiem! Bieži ir gadījumi,kad apdzenu un skatos, pretī tomēr nāk viens auto asphalt krāsā ar ieslēgtiem migliniem(jo tas tač :yo: izskatās vai arī krīzes dēļ ir baigais kaipeiku :miileeties:) kuri bieži vien ir knapi redzami un no tā rodas avārijas situācija. Da brauc ar Tuvajām gaismām, lai citi var Tevi pamanīt!!!
un kaads Tev aatruminjsh apdziishanas laikaa??? maksimaali pieljaujamais vai arii stipri virs? nav ko pasham paarkaapt aatrumu! :dusma: Un peec likumdoshanas ir, ka diennakts gaishajaa laikaa es driikstu braukt ar iesleegtiem gabariiitiem un miglas gaismaam! Vai arii kaut kas ir mainiijies??? ;)
You are in England - speak polish :D
Mr.Red

Post by Mr.Red »

blondais wrote:
Mr.Red wrote:
un kaads Tev aatruminjsh apdziishanas laikaa??? maksimaali pieljaujamais vai arii stipri virs? nav ko pasham paarkaapt aatrumu! :dusma: Un peec likumdoshanas ir, ka diennakts gaishajaa laikaa es driikstu braukt ar iesleegtiem gabariiitiem un miglas gaismaam! Vai arii kaut kas ir mainiijies??? ;)
Tur ar ātrumu nav nekāds sakars! kaut vai Tu tikko uzsāc apdzīšanas manevru tu skaties vai kāds nenāk ar tuvajām ne kaut kādi sīki miglinieki. Un arī braucot no jebkuras vietas ārā Tu pirmais ko ievēro ir gaismas ne pašu auto! Kā arī dēļ bieži vien dēļ LV ceļu kvalitātes tos migliniekus nav tik viegli ieraudzīt!!! :doh: Pofig šajā gadijumā to likumdošanu!!
Un kaut vai pats uz redzi, ko labāk redzēsi 300m pirms Tevis iedegtus tuvos, vai sūda sīkus migliniekus???
LC 120
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Un kas notiktu, ja LV atceltu spīdekļu lietošanu dienakts gaišajā laikā? Tu uz ceļa nemaz nerādītos? Ja ar redzi k-kas nav kārtībā, tad vajag kādu okulāru pagādāt-būs drošāk gan pašam gan citiem! :wink:
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Varbūt ieteiksi vēl pie kura acu ārsta griezties???!!! :doh:
Tu braucot rēķinies, ka pretīm braucošais ir ieslēdzis gaismas! Un normāls autovadītājs pirmo ko fiksē ir auto gaismas ne pašu auto!!!
LC 120
marihuans

Post by marihuans »

Mr.Red,varu tev ieteikt..
Image
http://www.laac.lv/main.php
666
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ar gaismu lietoshanu vispaar te ir http://www.vissirslikti.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Mr.Red wrote:
blondais wrote:
Mr.Red wrote:
Tur ar ātrumu nav nekāds sakars! kaut vai Tu tikko uzsāc apdzīšanas manevru tu skaties vai kāds nenāk ar tuvajām ne kaut kādi sīki miglinieki. Un arī braucot no jebkuras vietas ārā Tu pirmais ko ievēro ir gaismas ne pašu auto! Kā arī dēļ bieži vien dēļ LV ceļu kvalitātes tos migliniekus nav tik viegli ieraudzīt!!! :doh: Pofig šajā gadijumā to likumdošanu!!
Un kaut vai pats uz redzi, ko labāk redzēsi 300m pirms Tevis iedegtus tuvos, vai sūda sīkus migliniekus???
ikdienā pilsētā ir ok miglinieki, bet vienreiz stipra lietus laikā uz apvedceļa gandrīz sadūros ar e60 :shura: , jo viņš brauca ar angeliem + tiem mazmazītiņajiem migliniekiem :|
auvii

Post by auvii »

Val wrote:
auvii wrote:un tad sakaas vecen normaaal izaurojaas utt un tad likaas arii mieraa...
fēns, cik sapratu, hujdajam nav, ja? :D
nea feenia naf...

labaakais teksts no vecenes bij uz cik jaaabrauc gar vtu-valmiera ka shie man uz 110 neesot liidzi tikushi!!!! :reeka:
anders

Post by anders »

:offtopic:
Mr.red- to pašu varu pateikt tikai pretējā virzienā par pārlieku lieliem xenon mīļotājiem kuri savus vecajos agregātos sabāž visās iespējamās un neiespējamās vietās xenonu un tad brauc pa ceļu starodama kā saule, un tu pretīm braucošais pilnīgu neko citu neredzi kā tikai un vienīgi viņu...

ps: par šīm sirdssāpēm var iet cepties citos topikos, šis te uz CP vairs neattiecas...
Image
Locked