Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP

- Bender
nemusini tautu uz muļķībām. balss pacelšanu pret valsts varas pārstāvi var traktēt, kā agresiju, pretošanos vai vismaz pienākumu pildīšanas traucēšanu.anders wrote:...
nedrīxt viņi aurot nevienā brīdi, pat ja tu auro....
...
un ja pareizi pārprot/uztver, tad spīd ari iepazīšanas ar krimināllikumu.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Jaunieši-kam ir bijusi saskarsme ar automašīnas evakuāciju, ja tā ķip nolikta vietā kur to nedrīkst?
Māšeles vīram autiņš aizvilkts
Māšeles vīram autiņš aizvilkts

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
cien hack11- pārlasi txt divreiz,- divreiz...hack11 wrote:nemusini tautu uz muļķībām. balss pacelšanu pret valsts varas pārstāvi var traktēt, kā agresiju, pretošanos vai vismaz pienākumu pildīšanas traucēšanu.anders wrote:...
nedrīxt viņi aurot nevienā brīdi, pat ja tu auro....
...
un ja pareizi pārprot/uztver, tad spīd ari iepazīšanas ar krimināllikumu.
un padomā kas šajā teikumā tiek pateikts. Nevienā vietā no savas puses nerakstu ka auto vadītājs drīkst aurot uz cp un palikt par to nesodīts, runa iet par to ka Polcists nedrīkst aurot uz civilo lai kādi arī nebūtu apstākļi ... Kapiš?
..peace
EsRoltons wrote:da mani pashvaldiibnieki vieteejie aptureeja vienreiz par to ka es uz 80 braucu, tjip braukushi pakalj, un cho ta ne to... saaka aurot uz mani un [consored] ka sauks ekipaazu aaraa, es protams teicu ka lai sauc, jo zinaaju ka tie pimpiishi man neko pieshuut bez radara nevarizaurojaas un izgaaza savu zulti un aizbrauca...
a vinji vispaar mani driiksteeja atureet un dokumentus njemt?
un vinji driikst uz mani aurot ja es vispaar nepacelju balsi un mieriigi runaaju?
p.s. sorii ka bez garumziimeem
ir bijusi liidziiga situaacija valmieraa braucot araa uz riigas pusi sanaaca apdziit hundai getz(iekshaa koceen pag inspektore
+ dzeks formaa) pie ziimes 70 apdzenu ar k-kaadiem 80 km/h
saakumaa domaaju ka ta mana koleegje ar darb auto, bet taakaa autinjam uz saaniem uzliimes nebija braucu garaam un nemaz nepaskatiijos kas pie ruljiem
pabraucot zem viadukt tilta arpus valmieras saakas smuks asfaltinjsh kaadus tur 700 - 1000km ar 2 braukshanas joslaam abos virzienos kur var taa smuki atvilkt (tas nekas ka pa vidu ziiime 70, kura visiem po...j, jo pat fuures tur uz kaadiem 90-100km/h velk lai koceenu kalnaa tiktu augshaa)
nu es tur taa bik bik uz virs 100 velku (110 veel nebija) un skatos getz spiezh liidzi pat iereezu ritiigi
nogriezhos uz koceeniem - sie ar
izbraucu cauri koceeniem liidz darbam - shie ar
beigaas nodomaaju varbuut ir ar mana koleegje.... pie darba noparkojos un man priekshaa piebrauc getz ar veci un veceni formaas

un tad sakaas vecen normaaal izaurojaas utt un tad likaas arii mieraa...
k-gan manupraat vinji par agresiivu braukshanu vareeja mieriigi sho to man uzrakstiit :neka: , jo bij 2 reizes kad diezgan strauji paaatrinaajos vinju degungalaa...

es
- Pauliic
- Moderators
vislaik domāju tā:
ceļu policija var sodīt par ātrumu un līdzīgām ceļu štellēm, ja ir uz vietas arī persona ko sodīt
pašvaldības poliocijai nav nekāds sakars ar personām un par ceļu lietām viņus var sūtīt drist, un ja piemēram stāv neatļautā vietā un pats esi mašīnā, tad viņi nemaz nevar sodīt :neka:
btw, nesen pie debesmannas redzēju, kā piebrauca CP Volvo un uzlika plāksteri auto, kas bija pie dzeltenās līnijas, tā ka tagad vairs neko nesaprotu
ceļu policija var sodīt par ātrumu un līdzīgām ceļu štellēm, ja ir uz vietas arī persona ko sodīt
pašvaldības poliocijai nav nekāds sakars ar personām un par ceļu lietām viņus var sūtīt drist, un ja piemēram stāv neatļautā vietā un pats esi mašīnā, tad viņi nemaz nevar sodīt :neka:
btw, nesen pie debesmannas redzēju, kā piebrauca CP Volvo un uzlika plāksteri auto, kas bija pie dzeltenās līnijas, tā ka tagad vairs neko nesaprotu

- Juzix
- burnout.lv foto team
CP soda par ko vien var-ātrums, maksas pagriezieni, stāvēšana uttPauliic wrote:vislaik domāju tā:
Pašvaldībnieki soda par nepareizu parkošanos, ja nav klāt vadītāja. Ja ir, tad viņi var izsaukt CP ekipāžu, kā arī drīkst aizturēt, piem par neatļautu kreiso, kopā ar tevi sagaidīt CP un CP sastāda protokolu

- Blondiins
vinjiem paplashinaaja nesen jurisprudikciju vai kaa to sauc. nu karoch vinji var liimeeet plaaksterusPauliic wrote:vislaik domāju tā:

You are in England - speak polish 

anders wrote:bla bla bla tekst par migliniekiem un CP

LC 120
- Blondiins
un kaads Tev aatruminjsh apdziishanas laikaa??? maksimaali pieljaujamais vai arii stipri virs? nav ko pasham paarkaapt aatrumu!Mr.Red wrote:anders wrote:bla bla bla tekst par migliniekiem un CPNevaru šitos izturēt kuri brauc ar gabarītiem un migliniekiem! Bieži ir gadījumi,kad apdzenu un skatos, pretī tomēr nāk viens auto asphalt krāsā ar ieslēgtiem migliniem(jo tas tač
izskatās vai arī krīzes dēļ ir baigais kaipeiku
) kuri bieži vien ir knapi redzami un no tā rodas avārijas situācija. Da brauc ar Tuvajām gaismām, lai citi var Tevi pamanīt!!!

You are in England - speak polish 

Tur ar ātrumu nav nekāds sakars! kaut vai Tu tikko uzsāc apdzīšanas manevru tu skaties vai kāds nenāk ar tuvajām ne kaut kādi sīki miglinieki. Un arī braucot no jebkuras vietas ārā Tu pirmais ko ievēro ir gaismas ne pašu auto! Kā arī dēļ bieži vien dēļ LV ceļu kvalitātes tos migliniekus nav tik viegli ieraudzīt!!!blondais wrote:un kaads Tev aatruminjsh apdziishanas laikaa??? maksimaali pieljaujamais vai arii stipri virs? nav ko pasham paarkaapt aatrumu!Mr.Red wrote:anders wrote:bla bla bla tekst par migliniekiem un CPNevaru šitos izturēt kuri brauc ar gabarītiem un migliniekiem! Bieži ir gadījumi,kad apdzenu un skatos, pretī tomēr nāk viens auto asphalt krāsā ar ieslēgtiem migliniem(jo tas tač
) kuri bieži vien ir knapi redzami un no tā rodas avārijas situācija. Da brauc ar Tuvajām gaismām, lai citi var Tevi pamanīt!!!
Un peec likumdoshanas ir, ka diennakts gaishajaa laikaa es driikstu braukt ar iesleegtiem gabariiitiem un miglas gaismaam! Vai arii kaut kas ir mainiijies???

Un kaut vai pats uz redzi, ko labāk redzēsi 300m pirms Tevis iedegtus tuvos, vai sūda sīkus migliniekus???
LC 120
- Juzix
- burnout.lv foto team
Un kas notiktu, ja LV atceltu spīdekļu lietošanu dienakts gaišajā laikā? Tu uz ceļa nemaz nerādītos? Ja ar redzi k-kas nav kārtībā, tad vajag kādu okulāru pagādāt-būs drošāk gan pašam gan citiem! 

Varbūt ieteiksi vēl pie kura acu ārsta griezties???!!! 
Tu braucot rēķinies, ka pretīm braucošais ir ieslēdzis gaismas! Un normāls autovadītājs pirmo ko fiksē ir auto gaismas ne pašu auto!!!

Tu braucot rēķinies, ka pretīm braucošais ir ieslēdzis gaismas! Un normāls autovadītājs pirmo ko fiksē ir auto gaismas ne pašu auto!!!
LC 120
ar gaismu lietoshanu vispaar te ir http://www.vissirslikti.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Pauliic
- Moderators
ikdienā pilsētā ir ok miglinieki, bet vienreiz stipra lietus laikā uz apvedceļa gandrīz sadūros ar e60Mr.Red wrote:Tur ar ātrumu nav nekāds sakars! kaut vai Tu tikko uzsāc apdzīšanas manevru tu skaties vai kāds nenāk ar tuvajām ne kaut kādi sīki miglinieki. Un arī braucot no jebkuras vietas ārā Tu pirmais ko ievēro ir gaismas ne pašu auto! Kā arī dēļ bieži vien dēļ LV ceļu kvalitātes tos migliniekus nav tik viegli ieraudzīt!!!blondais wrote:un kaads Tev aatruminjsh apdziishanas laikaa??? maksimaali pieljaujamais vai arii stipri virs? nav ko pasham paarkaapt aatrumu!Mr.Red wrote:anders wrote:bla bla bla tekst par migliniekiem un CPNevaru šitos izturēt kuri brauc ar gabarītiem un migliniekiem! Bieži ir gadījumi,kad apdzenu un skatos, pretī tomēr nāk viens auto asphalt krāsā ar ieslēgtiem migliniem(jo tas tač
Un peec likumdoshanas ir, ka diennakts gaishajaa laikaa es driikstu braukt ar iesleegtiem gabariiitiem un miglas gaismaam! Vai arii kaut kas ir mainiijies???
Pofig šajā gadijumā to likumdošanu!!
Un kaut vai pats uz redzi, ko labāk redzēsi 300m pirms Tevis iedegtus tuvos, vai sūda sīkus migliniekus???

nea feenia naf...Val wrote:fēns, cik sapratu, hujdajam nav, ja?auvii wrote:un tad sakaas vecen normaaal izaurojaas utt un tad likaas arii mieraa...
labaakais teksts no vecenes bij uz cik jaaabrauc gar vtu-valmiera ka shie man uz 110 neesot liidzi tikushi!!!!

Mr.red- to pašu varu pateikt tikai pretējā virzienā par pārlieku lieliem xenon mīļotājiem kuri savus vecajos agregātos sabāž visās iespējamās un neiespējamās vietās xenonu un tad brauc pa ceļu starodama kā saule, un tu pretīm braucošais pilnīgu neko citu neredzi kā tikai un vienīgi viņu...
ps: par šīm sirdssāpēm var iet cepties citos topikos, šis te uz CP vairs neattiecas...