nerakstiju, esot jabrauc uz to Gaujas ielu, domajams tur vareshu maybe sudzeties, bet ja nu nee tad nu i [censored] tos mentus, es jau teicu jamam ka es parbraucu kad dega zaljais, bet vinjam tak vareja redzet ka poh ko saku...Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Ko jūs visi par to piekrišanu. Tur nemaz nav prasīts vai piekrīti vai nē. Tur ir rakstīts "Esmu iepazinies ar protoklu" - iepazinies nav tas pats, kas piekritis. Esmu iepazinies, ka man grib piešūt vainu. Eju uz izskatīšanu un lūdzu lai man parāda video vai ko tml. Man ar tāda lieta bija, ka viens zem sarkanā man sānos ielika. Sākumā uzrakstīja, ka es esot izraisījis sadursmi, uzrakstīju, ka esmu iepazinies. Pēc tam izskatīšanā atzina, ka neesmu vainīgs.Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Ja jūti, ka būs sods, tad nav vērts ar viņiem vispār diskutēt, tāpat viņi neizlemj soda apmēru.rrrainis wrote:nerakstiju, esot jabrauc uz to Gaujas ielu, domajams tur vareshu maybe sudzeties, bet ja nu nee tad nu i [consored] tos mentus, es jau teicu jamam ka es parbraucu kad dega zaljais, bet vinjam tak vareja redzet ka poh ko saku...Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
...esmu iepazinies un nepiekrītu un seko mans/tavs skaidrojums :neka:EraSeR wrote:Ko jūs visi par to piekrišanu. Tur nemaz nav prasīts vai piekrīti vai nē. Tur ir rakstīts "Esmu iepazinies ar protoklu" - iepazinies nav tas pats, kas piekritis. Esmu iepazinies, ka man grib piešūt vainu. Eju uz izskatīšanu un lūdzu lai man parāda video vai ko tml. Man ar tāda lieta bija, ka viens zem sarkanā man sānos ielika. Sākumā uzrakstīja, ka es esot izraisījis sadursmi, uzrakstīju, ka esmu iepazinies. Pēc tam izskatīšanā atzina, ka neesmu vainīgs.Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Tad jārokas pa vecajiem protokoliem... neesmu sen saņēmis tfu. tfu, tfu.Archuks wrote:...esmu iepazinies un nepiekrītu un seko mans/tavs skaidrojums :neka:EraSeR wrote:Ko jūs visi par to piekrišanu. Tur nemaz nav prasīts vai piekrīti vai nē. Tur ir rakstīts "Esmu iepazinies ar protoklu" - iepazinies nav tas pats, kas piekritis. Esmu iepazinies, ka man grib piešūt vainu. Eju uz izskatīšanu un lūdzu lai man parāda video vai ko tml. Man ar tāda lieta bija, ka viens zem sarkanā man sānos ielika. Sākumā uzrakstīja, ka es esot izraisījis sadursmi, uzrakstīju, ka esmu iepazinies. Pēc tam izskatīšanā atzina, ka neesmu vainīgs.Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
"Ar protokola saturu esmu iepazistinats. Par parkapumu iesniedzu paskaidrojumu:" talak seko vnk mans paraksts, par piekrishanu nepiekrishanu domajams tiks runats tad tajaa Gaujas ielaa.EraSeR wrote:Tad jārokas pa vecajiem protokoliem... neesmu sen saņēmis tfu. tfu, tfu.Archuks wrote:...esmu iepazinies un nepiekrītu un seko mans/tavs skaidrojums :neka:EraSeR wrote:Ko jūs visi par to piekrišanu. Tur nemaz nav prasīts vai piekrīti vai nē. Tur ir rakstīts "Esmu iepazinies ar protoklu" - iepazinies nav tas pats, kas piekritis. Esmu iepazinies, ka man grib piešūt vainu. Eju uz izskatīšanu un lūdzu lai man parāda video vai ko tml. Man ar tāda lieta bija, ka viens zem sarkanā man sānos ielika. Sākumā uzrakstīja, ka es esot izraisījis sadursmi, uzrakstīju, ka esmu iepazinies. Pēc tam izskatīšanā atzina, ka neesmu vainīgs.Archuks wrote:PSCcerams, ka nepiekriti protokolam, ja neko nerakstīji, tad sods garantēts
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VecrinķisAigarz` wrote: ja man jāiet pie Tukuma CP priekšnieka tad tur nav variantu iebliezīs man max sodu labāk iedodu uz vietas un braucu bez punktiem prom

Cik ir dzirdēts, tad tikai ar "īsiem svārciņiem" pie jamaa kaut ko varot sarunāt

Es to Vecriņķi pazīstuMonstrs wrote:VecrinķisAigarz` wrote: ja man jāiet pie Tukuma CP priekšnieka tad tur nav variantu iebliezīs man max sodu labāk iedodu uz vietas un braucu bez punktiem prom![]()
![]()
Cik ir dzirdēts, tad tikai ar "īsiem svārciņiem" pie jamaa kaut ko varot sarunāt![]()

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Uz Salu tilta, virzienā uz Pārdaugavu, virs Zaķu salas fotoradars!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
jācer, ka šams no rīta tur nebija, savādākJuzix wrote:Uz Salu tilta, virzienā uz Pārdaugavu, virs Zaķu salas fotoradars!

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ap 10mitiem tajā virzienā braucu-nemaniju :neka:Lambertino wrote:jācer, ka šams no rīta tur nebija, savādākJuzix wrote:Uz Salu tilta, virzienā uz Pārdaugavu, virs Zaķu salas fotoradars!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Es ceru ka winjsh tur nevienu riitu nav bijis!Lambertino wrote:tas labi

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
dzinu smagoAigarz` wrote:ieberzies ? nemaksaa suudzi tiesaarrrainis wrote:bļinAigarz` wrote:Uz zemitaanu tilta fotoradars virzienaa uz Purchiku...

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
redzeeji to radaru vai neredzeeji ?rrrainis wrote:dzinu smagoAigarz` wrote:ieberzies ? nemaksaa suudzi tiesaarrrainis wrote:bļinAigarz` wrote:Uz zemitaanu tilta fotoradars virzienaa uz Purchiku...vajadzēja dzīt jo vajadzēja labo joslu, ja bremzētu tad vispār psc nezinu kas būtu
neredzeju :neka:Aigarz` wrote:redzeeji to radaru vai neredzeeji ?rrrainis wrote:dzinu smagoAigarz` wrote:ieberzies ? nemaksaa suudzi tiesaarrrainis wrote:bļinAigarz` wrote:Uz zemitaanu tilta fotoradars virzienaa uz Purchiku...vajadzēja dzīt jo vajadzēja labo joslu, ja bremzētu tad vispār psc nezinu kas būtu
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector