Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Rihy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by Rihy »

fleix wrote:Es vakar naktii arii to liikumu izslauciju :aiwa:
bet vislabaakais ir braucot no esiisha pagrieziens uz katedrali :D
Tajā es slapjā laikā arī ar fordu varu paslīpēt :aiwa: :D
wildwing

Post by wildwing »

man ar draugu bija taa - braucam pa slokas ielu, kalnciema krustojuma tur kur sliedes, a tur ka parasti menti stav tajaa krustojumaa, nu vinjsh saniski iegaja tajaa pagriezienaa menti uzreiz aiz mums. prasa kas notiek, kapec agresiva brauksha, vinjsh atbild - mashina jaudiga - 400 zirgi un uz ielas bija kautkas slidens , no serijas 600 konjej xyli ti ho4esh :D
ments taa - nu labi skaties brauc uzmanigak, taa var sasisties, mashina ka nekaa bmw :D
b
Val

Post by Val »

Archuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
viņi atmērīja aizm. ratu griešanās ātrumu :D
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis :D
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Val wrote:
Archuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
mēs jau rēcām ar čomiem, atmērīja spidometru :mhm:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
takeshi

Post by takeshi »

Archuks wrote:
Val wrote:
mums sita gribeja vienreiz 75 km/h piesut, bet saprata ka kukuli vinam nedos un vins palaida ta patas projam! :)
Image
EraSeR

Post by EraSeR »

Kas viņiem pārkāpēju trūkst? :neka:
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Blondiins

Post by Blondiins »

EraSeR wrote:Kas viņiem pārkāpēju trūkst? :neka:
taa izskataas - gada beigas. budzhets laikam nav izpildiiits. Jaasarauj :shura: nu tad nu njemaas kaa vien var ;)
You are in England - speak polish :D
nafnafs

Post by nafnafs »

eh, Nomaksaaju savus paraadus sjodien...
psih-arno

Post by psih-arno »

No rīta paņēma netrafaretais Subaru. :|
Mans pirmais oficiālais sods. Vismaz kaut kas beidzot tiks budžetā :D
Policijas darbinieks gan ļoti sakarīgs. Uztaisīja man 50% atlaidi. :shura:
Parakstot protokolu vēl apjautājās kā autiņš iet.. :)
Image
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
auvii

Post by auvii »

takeshi wrote:
Archuks wrote:
Val wrote:
mums sita gribeja vienreiz 75 km/h piesut, bet saprata ka kukuli vinam nedos un vins palaida ta patas projam! :)

liidziiga situaacuja bija

marshuts jelgava - riga - valmiera
izbraucu no riigas un taa mieriigi (laitaa bik ekonomiskak sanaak) 90-100km/h robezhaas braucu maajup naktii ap 21.00
kad paarbraucu tiltu (virs sliedeeem) peec tam parasti menti tur taalaak mezhinjaa staav.....
man tobriid veeel bij vecaa 5seerijas gumijas nokia (pagaidu kas biezhi darbojaas un leedzaas ieksha aaraa pa savam praatam)
kameer ar vienu roku sleedzu iekshaa to veco nokia un stuureeju (aatrums ar attieciigi bik samazinaajaas) saak radars aardiities.... takaa aatrums robezhaas bez probleemaam turpinu braukt(biju vients pats uz celja tai briidii), peec briizha skatos jap viirinji formaas seezh malaa un njem mani mieraa. Ok apstaajos samekleeju papiirus utt...
ments piekaaak luudzu sho un to utt...
visu iedodu un sim vaicaaju:
par ko aptureets?
sis:
par aatrumu!!!
es sokaaa :shock: kaads veeel aatrums! naf iespeeejams!!!
mets:
naac uz mashiinu un skaties (pa celjam ments veel pieseejaas ka Nr apgaismojumam viena lampinja izdegusi)
ok iekaaapu volvo un tur panelii 120 km/h es veeljoprojaam shokaa un boreeju shiem ka tas naf mans aatrums
ok kad kaadas paaris min bij boreejis ka naf mans aatrums sis piekaapjas un saka ka iespeejams tas esot bijis blakus braucoshaaa atrums (bet uz celja biju viens pats)
ok beigaas pateica lai lasos prom.. protams ilgi negaidiiju un taa arii dariiju kameer veel k-ko nemeegina man pieshuuut

bet bij veeel joks kameer mentam boreeju ka neesu vainiigs tikmeer uz straases paraadaas daudz auto. es piemeeram galiidi neko nesapratu kursh auto brauc ar kaadu aatrimu tai radaraa kas ieks volvo... vienaa briidii tik ments koleegam nobljaavaas otraa josla un otrais auto un chalis ar zizli aizskrien, kameer sis njem dziesmaa auto tikmeer pamanam ka viens auto tuvojaas lielaa aatrummma skatos 110... 120 134 141km/h palidoja daraam ekipaazhai ments tik plecus noraustiija un k-ko nomurmuleeja (kjipa ko ta mees varam izdariit)
harcho
BMW E36

Post by harcho »

nezinu kas vakar bija noticis bet vakarnakt tukumaa, bet menti bija extra aktiivi.. staadinaaja visus un visur.. beigaas pac arii dabuuju protokolinju briidinaajuma veidaa - un par ko, par to ka nebija ugunsdzeeshamais un aptiecinja... diezgan psc... aa un pat veeel trubinjaa dabuuju iepuust :D
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Vai tad viņi ir tiesīgi rakāties pa auto bez atļaujas un pārbaudīt kas ir un kas nav? nav jau nekāds TA?
harcho
BMW E36

Post by harcho »

Pauliic wrote:Vai tad viņi ir tiesīgi rakāties pa auto bez atļaujas un pārbaudīt kas ir un kas nav? nav jau nekāds TA?
nu tur jau taa lietas ka es nezinu to tik smalki.. man jau ar kaukaa liekas ka vinji nevar taa uz aatru roku izdomaat un prasiit kas ir kas nau... paarzinaatu es shaada veida likumdoshanu butu (rock)
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Foxijs

Post by Foxijs »

vakar naktī uzrāvos, tīri tapēc ka spidometrs gļuko un tanī brīdī nokrita uz 0 km/h, :D CP itkaa bija saprotosh un uzrakstīja tikai 10ls sodu bez punktiem, bet nu vienalga sūdīgi :| vareeja vispār palaist, kas tad tas par pārsniegumu, 70 vietā 90 un iespējamais mazaakais aatrums 88km/h :doh:
Micuks

Post by Micuks »

He, es pirms nedēļas noķēru pirmo brīdinājumu, sasmērēja man nevainojamo reputāciju :dusma: Pilsētā kur 50km/h un maksimālais pieļaujamais ātrums 68km/h man bija 69km/h :lol: kad viņus pamanīju bija 80km/h :roll:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Vkar musu mazpilseta milici kautko sasnaukusies bija. :D
Divata noturejusi 5as masinas un parbauda dokumentus. Vel isti nav beigusi skatities dokjus, kad jaunu autinu stadina :D :D Rindas pie viniem ka McDonaldaa :D
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Wu-Ryder wrote:Vkar musu mazpilseta milici kautko sasnaukusies bija. :D
Divata noturejusi 5as masinas un parbauda dokumentus. Vel isti nav beigusi skatities dokjus, kad jaunu autinu stadina :D :D Rindas pie viniem ka McDonaldaa :D
:reeka: Mani 5tdien uz doķu pārbaudi un trubiņā pūšanas pasākumu noturēja uz Īles ceļa. :mhm:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

mbertulis wrote:
:reeka: Mani 5tdien uz doķu pārbaudi un trubiņā pūšanas pasākumu noturēja uz Īles ceļa. :mhm:
A, vienm kautkas uznacis nelabs, visas malas ganas :D Auros pat stav :D :shock:
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Wu-Ryder wrote:
mbertulis wrote:
A, vienm kautkas uznacis nelabs, visas malas ganas :D Auros pat stav :D :shock:
:hmmm: Pēdējā laikā tur nemainot ātrumu varēja cauri lidot, tagad būs biš lēnāk jābrauc.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
karlisbe

Post by karlisbe »

+1 man :D ar emsiņu iebraucām lukoilā pie Mēbeļu nama, izslēdzu lampas, notīrīju, iekāpu un braucu uz centra pusi... krustojumā mirgo zaļai, izdomāju, ka paspēšu + nedaudz paslīpēšu... iztaisnoju un ieraugu zizli pret mani pavērstu... :D pirmā doma:"pizda man ir!"
ments pienāk:"skatos patīk agresīvi braukt!"
es:"slapjš un par ātri iegāju līkumā - pats sabijos."
ments:"arī gaismas neesi ieslēdzis"
es:" :shock: toč"
ments:"30Ls un 1 punkts"
es:"a..."
ments:"gaidi protokolu"
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Locked