Tajā es slapjā laikā arī ar fordu varu paslīpētfleix wrote:Es vakar naktii arii to liikumu izslauciju
bet vislabaakais ir braucot no esiisha pagrieziens uz katedrali

Moderator: omulis
Tajā es slapjā laikā arī ar fordu varu paslīpētfleix wrote:Es vakar naktii arii to liikumu izslauciju
bet vislabaakais ir braucot no esiisha pagrieziens uz katedrali
viņi atmērīja aizm. ratu griešanās ātrumuArchuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
mēs jau rēcām ar čomiem, atmērīja spidometruVal wrote:viņi atmērīja aizm. ratu griešanās ātrumuArchuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
mums sita gribeja vienreiz 75 km/h piesut, bet saprata ka kukuli vinam nedos un vins palaida ta patas projam!Archuks wrote:mēs jau rēcām ar čomiem, atmērīja spidometruVal wrote:viņi atmērīja aizm. ratu griešanās ātrumuArchuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
taa izskataas - gada beigas. budzhets laikam nav izpildiiits. JaasaraujEraSeR wrote:Kas viņiem pārkāpēju trūkst? :neka:
takeshi wrote:mums sita gribeja vienreiz 75 km/h piesut, bet saprata ka kukuli vinam nedos un vins palaida ta patas projam!Archuks wrote:mēs jau rēcām ar čomiem, atmērīja spidometruVal wrote:viņi atmērīja aizm. ratu griešanās ātrumuArchuks wrote:Pirmo reizi ar šitādu huiņu saskaros, menti vnk gribēja mani izpist par slidināšanos, bet pēc noteikumiem par to nevar piešūt un kā gadījās kā nē kādu bija iepriekš apturējuši ar šo ātrumu...ar otro pārnesumu spolējot es 90 nevaru nu nekādīgi dabūt, it sevišķi vācoties :neka:
nu tur jau taa lietas ka es nezinu to tik smalki.. man jau ar kaukaa liekas ka vinji nevar taa uz aatru roku izdomaat un prasiit kas ir kas nau... paarzinaatu es shaada veida likumdoshanu butu (rock)Pauliic wrote:Vai tad viņi ir tiesīgi rakāties pa auto bez atļaujas un pārbaudīt kas ir un kas nav? nav jau nekāds TA?
Wu-Ryder wrote:Vkar musu mazpilseta milici kautko sasnaukusies bija.![]()
Divata noturejusi 5as masinas un parbauda dokumentus. Vel isti nav beigusi skatities dokjus, kad jaunu autinu stadina![]()
Rindas pie viniem ka McDonaldaa
A, vienm kautkas uznacis nelabs, visas malas ganasmbertulis wrote:Wu-Ryder wrote:Vkar musu mazpilseta milici kautko sasnaukusies bija.![]()
Divata noturejusi 5as masinas un parbauda dokumentus. Vel isti nav beigusi skatities dokjus, kad jaunu autinu stadina![]()
Mani 5tdien uz doķu pārbaudi un trubiņā pūšanas pasākumu noturēja uz Īles ceļa.
Wu-Ryder wrote:A, vienm kautkas uznacis nelabs, visas malas ganasmbertulis wrote:Wu-Ryder wrote:Vkar musu mazpilseta milici kautko sasnaukusies bija.![]()
Mani 5tdien uz doķu pārbaudi un trubiņā pūšanas pasākumu noturēja uz Īles ceļa.
Auros pat stav
![]()