Ja jau MK noteikumi tad noteikti, ka ir publiski pieejami. Pēc idejas jābūt iekš http://www.likumi.lv" onclick="window.open(this.href);return false; - tikai jādabū zināt nosaukums vai vismaz nr, citādi tur zb meklētPauliic wrote:publiskoti?

Moderator: omulis
Ja jau MK noteikumi tad noteikti, ka ir publiski pieejami. Pēc idejas jābūt iekš http://www.likumi.lv" onclick="window.open(this.href);return false; - tikai jādabū zināt nosaukums vai vismaz nr, citādi tur zb meklētPauliic wrote:publiskoti?
10 Eiro vinjam samaksaaji shtolji ? A to summa kautkaada nepapiira*Sicram wrote:Tātad .. jautājums sekojšs, vai ments drīkst mani paņemt priekšā ja ir viens un bez mentu autiņa ??
tas mani tā tīri interesē, šodien nomaksāju savu pirmo sporta nodokli7 lvl par to ka pabraucu zem ķieģeļa
es valsts kasē dabūju par ķieģeli ieskaitīt 40Ls, tākā, Tev nereāli noveicāsMelnais wrote:*Sicram wrote:Nūu jāman vairāk nebiju, nu labi, man bija 3lvl , bet kursabiedrenei bija 4 lvl
![]()
tev reāli noveicās, vai zini kadi sodi ir, ja brauc zem ķieģeļa?
pag pagMonstrs wrote:Bebra kungs, tie 102, laikam, ir neskaitot radara kļūdu?
Ja tā, tad tev pārkāpums skaitīsies kā +50 ar 3 soda punktiem un 80-100Ls.
Ja 102 ir jau atņemot radara kļūdu, tad 4 punkti, 100-150ls un pravas nost uz 3 mēnešiem
T.i. Pieņeemu, ka atļautais = 50km/h (Protokolā jābūt ir rakstītam)
Have a nice day![]()
P.S. labi labi, man pašam veel 110Ls nenomaksāti![]()
blondais wrote:pag pagMonstrs wrote:Bebra kungs, tie 102, laikam, ir neskaitot radara kļūdu?
Ja 102 ir jau atņemot radara kļūdu, tad 4 punkti, 100-150ls un pravas nost uz 3 mēnešiem
Have a nice day![]()
a pilseetaa, ja paarkaapj aatrumu 50+, tad njem tiesiiibas nost?
aarpus pilseetas taksh liidz +60 var braukt, lai nebuutu tiesiibas nost, a pilseetaa vai tad nav taapat?
30 punktus?pavaars wrote:blondais wrote:pag pagMonstrs wrote:Bebra kungs, tie 102, laikam, ir neskaitot radara kļūdu?
Have a nice day![]()
aarpus pilseetas taksh liidz +60 var braukt, lai nebuutu tiesiibas nost, a pilseetaa vai tad nav taapat?
nav gan.. pavasarii bija liidziigi tikai mani panjeema ar +46 un noveicaas ja buutu + 50 tiesiibas nost uz tris meenbet es samaksaaju 100ls vareja arii 80ls iedot + 30 punktus dabuuju! paldies tukuma c p priekshniekam
EraSeR wrote:30 punktus?pavaars wrote:blondais wrote:pag pagMonstrs wrote:Bebra kungs, tie 102, laikam, ir neskaitot radara kļūdu?
Have a nice day![]()
nav gan.. pavasarii bija liidziigi tikai mani panjeema ar +46 un noveicaas ja buutu + 50 tiesiibas nost uz tris meenbet es samaksaaju 100ls vareja arii 80ls iedot + 30 punktus dabuuju! paldies tukuma c p priekshniekam
Točna zini,pavaars wrote:nav gan.. pavasarii bija liidziigi tikai mani panjeema ar +46 un noveicaas ja buutu + 50 tiesiibas nost uz tris meenbet es samaksaaju 100ls vareja arii 80ls iedot + 30 punktus dabuuju! paldies tukuma c p priekshniekam
DREIM wrote:Točna zini,pavaars wrote:nav gan.. pavasarii bija liidziigi tikai mani panjeema ar +46 un noveicaas ja buutu + 50 tiesiibas nost uz tris meenbet es samaksaaju 100ls vareja arii 80ls iedot + 30 punktus dabuuju! paldies tukuma c p priekshniekam
ta jau tiesības nost pa div reizēm
a es nerubiiju izlasiiitpavaars wrote:DREIM wrote:Točna zini,pavaars wrote:nav gan.. pavasarii bija liidziigi tikai mani panjeema ar +46 un noveicaas ja buutu + 50 tiesiibas nost uz tris meenbet es samaksaaju 100ls vareja arii 80ls iedot + 30 punktus dabuuju! paldies tukuma c p priekshniekam
ta jau tiesības nost pa div reizēm
kapec nost ???
man liekas 10pt.. ja nav staazhs divi gadi tad ir nost.. bet ja ir divi gadi tad no 16 njem nostDREIM wrote:Savācot cik tur tos padsmit punktus tiesībām taču uzliek liegumu ?!
nu vakar bijafleix wrote:Es vakar naktii arii to liikumu izslauciju
bet vislabaakais ir braucot no esiisha pagrieziens uz katedrali