Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
V.I.P.
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Saskarsme ar CP

Post by V.I.P. »

vispaar baigi aktivizeejushies peedeejaa laikaa :|
pa celjam no paardaugavas liidz pljavniekiem vakar 4 vietaas tuseeja... vairaakaas vietaas saakushi praktizeet, ka viens vienaa galaa zinjo, otrs peec paaris 100m panjem nost :|
tjip, es normaali naaku, peekshnji skatos - pretiimbraucosho e36 coupe no nekurienes bez iemesla panjem malaa, ok, palieku uzmaniigaaks, skatos atkal - pirms akmens tilta no paardaugavas puses viens zaljgnais izbrien celja viduu (kameer sarkanais) un ar zizli noraada 3-shajam golpam arii nobraukt malaa :neka:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
ramex
Been thanked: 0

Post by ramex »

V.I.P. wrote:vispaar baigi aktivizeejushies peedeejaa laikaa :|
pa celjam no paardaugavas liidz pljavniekiem vakar 4 vietaas tuseeja... vairaakaas vietaas saakushi praktizeet, ka viens vienaa galaa zinjo, otrs peec paaris 100m panjem nost :|
tjip, es normaali naaku, peekshnji skatos - pretiimbraucosho e36 coupe no nekurienes bez iemesla panjem malaa, ok, palieku uzmaniigaaks, skatos atkal - pirms akmens tilta no paardaugavas puses viens zaljgnais izbrien celja viduu (kameer sarkanais) un ar zizli noraada 3-shajam golpam arii nobraukt malaa :neka:

shamie no riita pretii dzelzcelja muzejam tuseejas un cik nopratu njem no sastreeguma ara pirmaaja rinada bez jostaam braucoshos... 9tie visi tiek sadziiti dzelzcelja muzeja teritorijaa :D

un vispaar tur imho ir gandriiz katru riitu, taapat ka vakaros akmenjinieka gala tvarsta tos kas nepareizo jolslu krastenes gala zimanto lai pa kreisi nogrieztu
Jānis04

Post by Jānis04 »

Lambertino wrote:normāls sods :reeka:
nu un kāds turpinājums?
paskatījās vēsturi, es baigi taisnojos ka aizmiru (visiem radiem devu braukt, a tad kad pašam jābrauc izbeidzās apdrošinināšana). pateica 5 Ls un sveiki ! Uz atkal neredzēšanos !
Foxijs

Post by Foxijs »

Bij tāda lieta ka vakar nenormāli piedzēros, pamodos, pazvanīju pa lielo balto telefonu, paēdu uttt... un desmitos vakarā izdomāju ka laikam varu braukt :aiwa:
nu vo, braucu no rīgas uz juurmalu un gandrīz pašā mana brauciena galapunktā mentjaras trāpās :D
CP palūdz dokumentus un tā, visu pārbauda, un tad jautā, nu Mārci, esam lietojis alkohoolu?, uz ko es atbildēju ka nē, un tad sekoja baigi rēcīgs jautājums, - un kā ar zālīti, esat pīpējis? ripas varbūt rijis? kko šņaucis? :D nuuu un tad sāku smieties un atbildēju ka protams ka nē :D un tad laikam izskanēja pastulbs jautājums no manas puses - aaa, nu jums tagad tie jaunie testeri ir ja? CP atbildeeja ka nuja, mosh gribi pameģināt, nu un tad smejoties izlocījos ka varbūt labāk nē :D :D nuuu un galu galā tiku cauri pasmējies, bet nu strjomna jau bija.... :)
Norchx

Post by Norchx »

EsEgons wrote:Bij tāda lieta ka vakar nenormāli piedzēros, pamodos, pazvanīju pa lielo balto telefonu, paēdu uttt... un desmitos vakarā izdomāju ka laikam varu braukt :aiwa:
nu vo, braucu no rīgas uz juurmalu un gandrīz pašā mana brauciena galapunktā mentjaras trāpās :D
CP palūdz dokumentus un tā, visu pārbauda, un tad jautā, nu Mārci, esam lietojis alkohoolu?, uz ko es atbildēju ka nē, un tad sekoja baigi rēcīgs jautājums, - un kā ar zālīti, esat pīpējis? ripas varbūt rijis? kko šņaucis? :D nuuu un tad sāku smieties un atbildēju ka protams ka nē :D un tad laikam izskanēja pastulbs jautājums no manas puses - aaa, nu jums tagad tie jaunie testeri ir ja? CP atbildeeja ka nuja, mosh gribi pameģināt, nu un tad smejoties izlocījos ka varbūt labāk nē :D :D nuuu un galu galā tiku cauri pasmējies, bet nu strjomna jau bija.... :)
Man arii shitaadus jautaajumus CP ir uzdevis :D parasti jau ar smaidu sejaa atbildu ka neko neesmu lietojis :D
Android
Admins

Post by Android »

Man arī vienreiz menc jautā "Alkoholu lietojuši esam?", uz ko, protams, atbildēju - "Cik atceros, tad kopā ar jums - nē" :D
Rezultātā dabūju trubā pūst. Bet nu rēcīga bija menta seja, izdzirdot manu atbildi. Bet nu kā uzdod jautājumu, tā arī atbildu.
Good morning? No such thing!
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Android wrote:Man arī vienreiz menc jautā "Alkoholu lietojuši esam?", uz ko, protams, atbildēju - "Cik atceros, tad kopā ar jums - nē" :D
Rezultātā dabūju trubā pūst. Bet nu rēcīga bija menta seja, izdzirdot manu atbildi. Bet nu kā uzdod jautājumu, tā arī atbildu.
:reeka: šitas būs jāpraktizē
vēl ir labi, ka šamējie dažreiz prasa dokumentus - tad iedot pasi :D
ImageImage
anders

Post by anders »

Tā kā nu jau kādu laiku mans maršuts ir no purčika līdz lubānas ielai- ietteikums- neskrienat- pie Coca colas regulari ganās, uz deglava ielas un jaunā dreiliņu apļa rajonā- katru dienu vismaz 1-2 ekipāžas vai nu patrulē vai nu krūmos sēž....

PS: uz lubānas ielas depo neraujat pa kreisi pāri nepārtrauktajai līnijai- dienā vismaz viena ekipāža kaut kur sēž; vienreiz saskaitīju 3 volvas un 2 moto peles.
Image
Android
Admins

Post by Android »

Lambertino wrote:
Android wrote:Man arī vienreiz menc jautā "Alkoholu lietojuši esam?", uz ko, protams, atbildēju - "Cik atceros, tad kopā ar jums - nē" :D
Šitas arī ir noiets etaps - vienreiz iedevu čalim LVC Tehniskos noteikumus vienam detālplānojmam - čalis ilgi pētīja ar seju o_O, tad tomēr precizēja savas prasības, ka šim vajadzīga automašīnas tehniskā pase un mana vadītāja apliecība :shura:
Good morning? No such thing!
wildwing

Post by wildwing »

Android wrote:
Lambertino wrote:
Šitas arī ir noiets etaps - vienreiz iedevu čalim LVC Tehniskos noteikumus vienam detālplānojmam - čalis ilgi pētīja ar seju o_O, tad tomēr precizēja savas prasības, ka šim vajadzīga automašīnas tehniskā pase un mana vadītāja apliecība :shura:
man ari taa gadijaas, netisham octas ( balta kopija) vietaa iedevu depo veikala pavadziim :D
shitais ilgi skatijas,tad es sapratu ka nepareizo lapeli vinjam iedevu :D
b
Bebriitis

Post by Bebriitis »

Android wrote:Mani vienreiz menc pa ruporu nolamāja - braucu Rīgā iekšā no Salaspils, pa kreiso joslu velkas menti uz 68 km/h. Visi aiz viņiem velkās, man po - pa labo joslu uz 69 velkos šiem garām. Brīdī, kad esmu blakus, ruporā atskan "Vadītāj, paskatieties spidometrā! " :shura:
Jaa kad brauc Rīgā iekša pirmais luksafors tur ir zīme 50 KM/H! :dusma:
Gadijās 2.oktobrī iekrist mentam nagos! :(
Tagad jāgaida uzaicinājums uz policiju kur tiks piespriests sods! :(
http://www.kupunslipe.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
JAnka

Post by JAnka »

Ir tak CP etiķete - nepatrulēt vietās, kur mainās zīmes, vismaz 300m robežās, ja nemaldos.

Tajā vietā gan sods ir pilnīgi nepamatots - ja ir pacietība gaidīt rindā, tad ej gan parunāties.
Bebriitis

Post by Bebriitis »

Bus jau k-kas jādara bet vispirms jāsagaida uzaicinājums!
Bet protokolā rakstīts ka tajā vietā varēja braukt 50km/h
Un mani paņēma k-kādi 500m aiz zimes! :(
JAnka

Post by JAnka »

Tiešām tik daudz - 500m?

Man likās, ka zīme "50", pēc 100-200m regulējams krustojums un uzreiz atkal zīme "70".
Bebriitis

Post by Bebriitis »

Teišām nezinu! Mani fiksēja pēc 500m!
Bet tā vai tā tur braukt uz 102km/h nevarēja!
nafnafs

Post by nafnafs »

Bebra kungs, tie 102, laikam, ir neskaitot radara kļūdu?
Ja tā, tad tev pārkāpums skaitīsies kā +50 ar 3 soda punktiem un 80-100Ls.
Ja 102 ir jau atņemot radara kļūdu, tad 4 punkti, 100-150ls un pravas nost uz 3 mēnešiem ;)
T.i. Pieņeemu, ka atļautais = 50km/h (Protokolā jābūt ir rakstītam)
Have a nice day :reeka:

P.S. labi labi, man pašam veel 110Ls nenomaksāti :lol:
Bebriitis

Post by Bebriitis »

102 ir ar radara kļudu! :wink:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

JAnka wrote:Ir tak CP etiķete - nepatrulēt vietās, kur mainās zīmes, vismaz 300m robežās, ja nemaldos.

Tajā vietā gan sods ir pilnīgi nepamatots - ja ir pacietība gaidīt rindā, tad ej gan parunāties.
Nevis etiķete, bet MK noteikumi
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

publiskoti?
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Pauliic wrote:publiskoti?
K-kādā auto skolas mājas lapā bija publicēti. Pamēģnāšu atrast un iemest linku :wink:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Locked