Cupra vs GTI vs ST

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

murphy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by murphy »

Oktāvijai nav DSG pieejams šķiet :neka:
Get rich or die tryin'
EDX

Post by EDX »

murphy wrote:Oktāvijai nav DSG pieejams šķiet :neka:
Man šķiet, ka ir gan :wink:
No quattro - no fun!
J.K.jr.bad.
Been thanked: 1 time

Post by J.K.jr.bad. »

HVZ, kāpēc VAG nepiedādā visiem saviem grupas auto DSG kārbu... :neka: Šķiet, ka tā būtu tā pareizākā izvēle ar jebkuru no motoriem.. Es domāju, no jaudīgākā gala.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

tāpēc lai golpu arī kāds pērk :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
murphy

Post by murphy »

EDX wrote:
murphy wrote:Oktāvijai nav DSG pieejams šķiet :neka:
Man šķiet, ka ir gan :wink:
RSam nav :mhm:
Get rich or die tryin'
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

Golfam salons ir labāk nostrādātais.
par OPC top gear bija tā, ka visos līkumos dausmīgi priekša slīdēja ārā.

reāli jau ir tā, ja nevari izlemt, tad vajag izbraukt ar katru no variantiem un tad jau viss nostāsies savās vietās. :wink:
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Repsis wrote:
Ch. wrote: Jaunā Impreza sanāk dārgāka + ne-STi versijā izskatās, manuprāt, neglīta.
pilnīga taisnība, reku nesen pie lidostas nobildēju vienu WRX, nu galīgi tur nekā nav :?

Image
Tas nav WRX :wink: Tas ir 2.0 parastais!

Drīzāk pastāsti kādām vajadzībām Tev tas ir?? Pa kurieni vairāk brauksi, pilsēta, šoseja, grants :twisted: .
Un cik drīz gribēsi to pārdot.
Njā es personīgi ņemtu clio.
LC 120
Repsis

Post by Repsis »

Mr.Red wrote: Tas nav WRX :wink: Tas ir 2.0 parastais!
nu viņam bij WRX bļitka uz aizmugures (neizskatījās ka pats līmējis) un kā redzams, Scoops arī ir uz kapota, tātad tas nav parastais 2.0 :roll:
350Z
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Repsis wrote:
Mr.Red wrote: Tas nav WRX :wink: Tas ir 2.0 parastais!
nu viņam bij WRX bļitka uz aizmugures (neizskatījās ka pats līmējis) un kā redzams, Scoops arī ir uz kapota, tātad tas nav parastais 2.0 :roll:
Ok, mana vaina toč scoops ir, laikam mazāk jalieto zāļu tējas.
LC 120
Ch.

Post by Ch. »

lol
Last edited by Ch. on 26 Sep 2018, 14:35, edited 1 time in total.
Sodit slidgultnus uz spiediena
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

es esmu izskatījis visus šos variantus un paliku ka labākais ir Type-R..

uz šitajiem smukajiem diskiem pat labi tas kosmoss izskatās ;)
Image

+ ir lētāks par konkurentiem un domāju, ka viens no kvalitatīvākajiem ražojumiem ;)
Life is what happens while you're busy making other plans
sarkans

Post by sarkans »

Es savukārt atmetu Type R jo lai viņš ietu ir kārtiigi augstie apgriezieni jātur... ikdienai tas nav būt labi- un pēc reāliem dinamikas rādiitājiem viņs diezgan atpalika.
Tagad laikam Subaru WRX ņemtu, to pēc test drive varētu pateikt.
kickoff

Post by kickoff »

Nu ja gribi, lai nekad nepliist, jauda lien tur kur vajag uz visiem 4triem- tad WRX ir laba shtelle!

Biju salonaa esmu aplaiziijis... iekshpuse so so, bet nu no aarpuses zilaa/baltaa kraasaaa taa mashiina izskataas vienk :twisted:
Speed is for pussies... L2SPEED with style :P
DimanC

Post by DimanC »

sarkans wrote:Es savukārt atmetu Type R jo lai viņš ietu ir kārtiigi augstie apgriezieni jātur... ikdienai tas nav būt labi- un pēc reāliem dinamikas rādiitājiem viņs diezgan atpalika.
...
pēc manām domām, tas kā reizi ir labi :wink:
dikti mīcoties pa sastrēgumu vai kruizējot ar 75 pa Krasteni tā jauda/grieze vajadzīga? :lol: čunčini līdz 3.5k un dzīvo laimīgs.
gribi gāzt un d1rsināt bembjus - atceries, ka priekš tam Honda inženieri radījuši VTEC :twisted: tie ir kā 2 motori vienā, plus salīdzinot ar sākumā minētajiem hot hatchiem, nebūs jāuztraucas, ka turbīnai kaut kas varētu notikt :!:

p.s. ja jāizvēlas no 3 sarakstā minētajiem, es par Seat.
p.p.s. tie, kuri te blurkšķ, ka braukāšanai pa pilsētu/šoseju vajag AWD, toč ir krāna staipītāji :lol:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Tik neaizmirsti,ka japāņiem ir 3gadu garantija un eiropiešiem 2gadi!!! ;)
LC 120
sarkans

Post by sarkans »

dimanc wrote:
sarkans wrote:Es savukārt atmetu Type R jo lai viņš ietu ir kārtiigi augstie apgriezieni jātur... ikdienai tas nav būt labi- un pēc reāliem dinamikas rādiitājiem viņs diezgan atpalika.
...
dikti mīcoties pa sastrēgumu vai kruizējot ar 75 pa Krasteni tā jauda/grieze vajadzīga? :lol: čunčini līdz 3.5k un dzīvo laimīgs.
gribi gāzt un d1rsināt bembjus - atceries, ka priekš tam Honda inženieri radījuši VTEC :twisted: tie ir kā 2 motori vienā, plus salīdzinot ar sākumā minētajiem hot hatchiem, nebūs jāuztraucas, ka turbīnai kaut kas varētu notikt :!:

p.p.s. tie, kuri te blurkšķ, ka braukāšanai pa pilsētu/šoseju vajag AWD, toč ir krāna staipītāji :lol:
Nu es par to AWD biju domājis ja es pirktu... pa grunteni tieši tas kas vajadziigs. Turbiinas pareizi ekspluatējot nekas nenotiek.
chainsaw

Post by chainsaw »

dimanc wrote:
...

te izpauzhas slimo hondistu izteele ka tik kaadu bmw salikt... pipec un vel saka ka bmw vaditaji ir stulbi :mhm:
par to ka ja piemeeram mani tads jaunais type r saliktu no krusta, nu i huj s njim vismaz mana mashina neizskatas peec anaalaas zondes :reeka: :reeka: :reeka:
un par teemu kroch laikam izriet ka seats ar dsg kaarbu ir optimaalais variants :roll:
Mr.Red

Post by Mr.Red »

Chansew par gaumi nestrīdās!!!! ;)
Tas ka Tev liekas nesmuks citiem varbūt liekas smuks.
LC 120
MTM

Post by MTM »

Ieej apskaties Audi-style.lv zem sadalas sarunas par dziivi tirgojas viens fiat grand punto, izskataas smuks uz 18" lietajiem gadu vecs nobraukums bija 47000km cena kkas ap 21eur groziijas, bet domaju ka pa 20atdotu.
J.K.jr.bad.

Post by J.K.jr.bad. »

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
Post Reply