Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

soulfreak
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by soulfreak »

Android wrote:
soulfreak wrote:
murphy wrote:Čalis vienkārši gribēja pablatot :wink:
visticamaak :evil: vajadzeeja vinjam pa prikolu kkleepii kaadu chiekuru iesviest :reeka: tad bikses buutu pillas :twisted:
Vai arī būtu smadzenes pa visu salonu ja tas džeks joku nesaprastu :D
ne ne ne :nene: ja aatri nenoreagjeetu un nekristu panikaa 8)
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Android
Admins

Post by Android »

soulfreak wrote:
Android wrote:
soulfreak wrote:
visticamaak :evil: vajadzeeja vinjam pa prikolu kkleepii kaadu chiekuru iesviest :reeka: tad bikses buutu pillas :twisted:
Nē nu maybe arī nenošautu ja iečekotu ka tas i čiekurs, taču auto toč paliktu bez stikliem un pac bez zobiem... nu vismaz man tā domāt
Good morning? No such thing!
soulfreak

Post by soulfreak »

Android wrote:
soulfreak wrote:
Android wrote:
soulfreak wrote:
Nē nu maybe arī nenošautu ja iečekotu ka tas i čiekurs, taču auto toč paliktu bez stikliem un pac bez zobiem... nu vismaz man tā domāt
es jau bij domaajis, ja tas uberziimulis aatri nenoreagjeetu :twisted: :lol:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Android
Admins

Post by Android »

soulfreak wrote:
Android wrote:
soulfreak wrote:
Android wrote:
soulfreak wrote: visticamaak :evil: vajadzeeja vinjam pa prikolu kkleepii kaadu chiekuru iesviest :reeka: tad bikses buutu pillas :twisted:
es jau bij domaajis, ja tas uberziimulis aatri nenoreagjeetu :twisted: :lol:
Ā nu jā, tagad ar del soulu taču var aizlaisties pat no lodēm... a ja vēl patrāpās igaunijā ražotās lodes un pistole (kā matrix'ā) tad var pat izvairītiez :D
Good morning? No such thing!
Poky

Post by Poky »

he he...

šodien redzēju kā balts opelis izpirda pie sarkanā dzirnavu-barona stūrī.
Ķip vēl nolika pa mēmajiem krusta vidū - gandrīz vai viens iemauca sānos (riktīgi paveicās)

I D I O T S :idea:
Jenots!
Guest

Post by Guest »

tiem pidariem bieži paveicas, un tad viņi lēnām sāk iedomāties, ka ir baigie kingi un var uz visu uzlikt beku. bet īstenībā viss turas tikai uz pārējo satiksmes dalībnieku bremzēm. :evil:
freimo
Admins

Post by freimo »

Shodien kad uzlija LIELAIS lietus pie Pasta / Origo wiens BMW iipashnieks dikti gribeeja padrifteet bet biku dzhekam nesanaaca un atstaaja sawu piekari uz trotuaara... LOHS..!! :lol: :lol: :lol:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Poky

Post by Poky »

freimo wrote:Shodien kad uzlija LIELAIS lietus pie Pasta / Origo wiens BMW iipashnieks dikti gribeeja padrifteet bet biku dzhekam nesanaaca un atstaaja sawu piekari uz trotuaara... maigonis*..!! :lol: :lol: :lol:
:D auchhhh....
Jenots!
RB26DETT

Post by RB26DETT »

Foršiņi... šodien kaut kāds novilka lejā pa galveno ielu ar ātrumu 100+km/h. Kā reizi pēc 10 minūtēm dzirdams II-UU-II ... kā tad, ātrie, divas brigādes aiziet. Vislabākais ir fakts ka pie stūres kaut kāds lokālais [censored] kurš jau nesen bija ar 180 nācis līkumā un aizgājis pa pieskari un gandrīz nositis 4 cilvēkus kas bija mašīnā. Tagad onkuls guļ paralizēts slimnīcā un kā rādās pie stūres vairs nesēdīsies... un varu ļauni paziņot - tā viņam vajag.

Pidaru pilna pasaule.
Autokursi - In Progress :D
garsis

Post by garsis »

aizvakar noveeroju pastulbu kustiibu uz Jelgavas apvadcelja, kur pagrieziens uz Shauljiem un centru.
Tur labalai kustiibai parasti deg zaljais.
Taatad, braucu nost no aplja uz Jelgavu, ieveeroju viens knapi kustas 40km/h atljauto 79km/h vietaa. protams ljoti strauji pietuvojos. iechekoju, ka pie rata groziishanas ticis latvju "itaalis". tad radaas iespeeja vinju apdziit un piekljuut pie jau mineetaa krustojuma.
paskatos pa kreisi, kam man buutu jaadod celjsh tie veel taalu, .
griezhu uz centru, spogulii redzu "itaalis" dara taa pat, tikai tas griezh taisni virsuu.
piiii, visaadi zhesti un kulaki "itaalim" veersti. es jau kaa "ljoti" apziniigs un "godiigs" shoperiits turos pie saviem 55km/h, te peekshnji mani apdzen
divkaarshi, tipo mani ljochiks a jamo tas dzhipsy.
kroch nezinu kur ir manam murgojumam kaads prikols, bet tas "itaalis" mani un manu draudzeni sasmiidinaaja nejeegaa, oma uzlabojaas divkaart, kad es TA izgaaju jau ceturto gadu ar pirmo reizi.
nokurinaati ir kaadi 100tk
aij, da ko es te murgo :roll:
ID 393
Image
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

Zeel, ka es taads godiigs brauceejs vareeju 2 reizes uzvaariities uz, $$$, pirmaa reize sanaaca braucot uz Vantinieka virsuu, viens gudriitis ielidoja priekhaa, paari visaam liinijaam pilniigaa pofigaa, uzspeeju sabremzeet, visvisaadi zesti no manas puses, reakcijas nekaadas, labi braucu taalaak, zinaams, ka idiotu centraa netruukst, paarbraucu vantiniekam paari, pirmam luksaforam tiku mieriigi paari, otrais luksafors sagaadaaja man izjust blondiines peleeko shuunu truukumu galvaa, shii brauc pa joslu, par kuru ir atljauts tikai nogriezties pa labi, bet es pa joslu, taisnvirziena kustiibai, nu tad mieriigi ducinu no krusta, peekshnji paskatos labaas puses spogulii blondiine paari visaam liinijaam na marozje aizlido man gar labo saanu garaam, ja nebuutu nobremzeejis, tad divas durvis+veel droshvien spaarni buutu manaa kontaa, nozeeloju, ka nobremzeeju :? , buutu remonts par velti :D
:think: ID 61...turpinājums sekos :eehh:
Guest

Post by Guest »

GhostfacE wrote:Zeel, ka es taads godiigs brauceejs vareeju 2 reizes uzvaariities uz, $$$, pirmaa reize sanaaca braucot uz Vantinieka virsuu, viens gudriitis ielidoja priekhaa, paari visaam liinijaam pilniigaa pofigaa, uzspeeju sabremzeet, visvisaadi zesti no manas puses, reakcijas nekaadas, labi braucu taalaak, zinaams, ka idiotu centraa netruukst, paarbraucu vantiniekam paari, pirmam luksaforam tiku mieriigi paari, otrais luksafors sagaadaaja man izjust blondiines peleeko shuunu truukumu galvaa, shii brauc pa joslu, par kuru ir atljauts tikai nogriezties pa labi, bet es pa joslu, taisnvirziena kustiibai, nu tad mieriigi ducinu no krusta, peekshnji paskatos labaas puses spogulii blondiine paari visaam liinijaam na marozje aizlido man gar labo saanu garaam, ja nebuutu nobremzeejis, tad divas durvis+veel droshvien spaarni buutu manaa kontaa, nozeeloju, ka nobremzeeju :? , buutu remonts par velti :D
tu laikam reti pa Rīgu braukā, es uzminēju? šitie tač ir sīkumi, kas katru dienu pa desmit gadās. it sevišķi, ja sanāk braukāt pa dienu, kad visi atmorozi ir pamodušies.
Poky

Post by Poky »

tas, ka katru dienu visādes līdzīgas šaizes notiek ir pats par sevi, bet dažas dienas ir izcili piesātinātas ar huiņām, ka gribās nolikt auto vispār :lol:
Jenots!
dms

Post by dms »

shodien viens uz krasta ielas netaalu no Mola labi sapisis savu autinju...izskatiijaas ka gribeejis taa paatraak iznjemt U-turn, bet nav sanaacis...galvenais ka tas bij 8os no riita, kad kustiiba nav taa lielaaka...
pedālis grīdā...
Archijs

Post by Archijs »

dms wrote:shodien viens uz krasta ielas netaalu no Mola labi sapisis savu autinju...izskatiijaas ka gribeejis taa paatraak iznjemt U-turn, bet nav sanaacis...galvenais ka tas bij 8os no riita, kad kustiiba nav taa lielaaka...
:shock: shito redzeeju, Audi'c shrotaa nododams :shock:
bet taa i nevareeju saprast kas vinju shitaadu pataisiija :? :? :?
dms

Post by dms »

Archijs wrote:
dms wrote:shodien viens uz krasta ielas netaalu no Mola labi sapisis savu autinju...izskatiijaas ka gribeejis taa paatraak iznjemt U-turn, bet nav sanaacis...galvenais ka tas bij 8os no riita, kad kustiiba nav taa lielaaka...
:shock: shito redzeeju, Audi'c shrotaa nododams :shock:
bet taa i nevareeju saprast kas vinju shitaadu pataisiija :? :? :?
njaa, es ar nevareeju iisti saprast, bet tjipa otru mashiinu neredzeeju...bij jau samiiciits kaartiigi...
pedālis grīdā...
Traks

Post by Traks »

Šodien netīšam nepalaidu vienu taksistu, griežoties pa labi (likās, ka viņš brauc ~pēc noteikumiem, bet, kad izgriezos, izradījās, kā nē). Griezos uz tukšu vienvirziena ielu ar divām kustības joslām. Viss, kas vinjam bij jāizdara, lai mani apbrauktu, bij, pabīdīties pa metru pa kreisi... Tā viņš skaļi taurējot arī izdarīja, bēt pēc tam strauji apstājās šķērsām man priekšā un izleca skūts atmaroziska izskata pasažieris, kā arī pats šoferis taisījās kāpt ārā, neparprotami rādot, ka tūlīt mani nositīs :evil: . Tā kā lieki zobi man nav, nolēmu nestāties un braukt tālāk. Pie nākamā krusta viņi mani noķēra,
piebrauca priekšā un akal taisījās lekt ārā. Iedegās zaļais, es atkal aizbraucu. Tā tas atkartojās vēl 3 reizes. Pēdējo reizi mani panāca un apdzina, atkal šķērsām nostajās priekšā, strauji izleca pasažieris un skrēja klāt ( galvenais, ka viņiem bij poh, ka vēl kādi padsmit autovadītaji to visu novēro). Par zobiem es jau teicu :x , tāpēc atkal sāku braukt (reāli sanāca braukt tam džekam virsū). Kad braucu garam, tika iesperts pa manām durvīm :( :( . Kā saprotat, man atkal sāka braukt pakaļ, cenšoties nospiest mani malā. Par laimi priekšā parādījās poliču busiņš, kuram es iesēdos astē. Tad mani arī lika mierā.

Tāds lūk stāstiņš. Es vienkārši domāju, kādam atmarozam jābūt lai kaut ko tādu darītu :evil: :evil:

Protams, ja es brauktu nevis ar golfu, bet ar pasvaigāku bumeru, nekas tāds nenotiktu.
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

Traks wrote:Šodien netīšam nepalaidu vienu taksistu, griežoties pa labi (likās, ka viņš brauc ~pēc noteikumiem, bet, kad izgriezos, izradījās, kā nē). Griezos uz tukšu vienvirziena ielu ar divām kustības joslām. Viss, kas vinjam bij jāizdara, lai mani apbrauktu, bij, pabīdīties pa metru pa kreisi... Tā viņš skaļi taurējot arī izdarīja, bēt pēc tam strauji apstājās šķērsām man priekšā un izleca skūts atmaroziska izskata pasažieris, kā arī pats šoferis taisījās kāpt ārā, neparprotami rādot, ka tūlīt mani nositīs :evil: . Tā kā lieki zobi man nav, nolēmu nestāties un braukt tālāk. Pie nākamā krusta viņi mani noķēra,
piebrauca priekšā un akal taisījās lekt ārā. Iedegās zaļais, es atkal aizbraucu. Tā tas atkartojās vēl 3 reizes. Pēdējo reizi mani panāca un apdzina, atkal šķērsām nostajās priekšā, strauji izleca pasažieris un skrēja klāt ( galvenais, ka viņiem bij poh, ka vēl kādi padsmit autovadītaji to visu novēro). Par zobiem es jau teicu :x , tāpēc atkal sāku braukt (reāli sanāca braukt tam džekam virsū). Kad braucu garam, tika iesperts pa manām durvīm :( :( . Kā saprotat, man atkal sāka braukt pakaļ, cenšoties nospiest mani malā. Par laimi priekšā parādījās poliču busiņš, kuram es iesēdos astē. Tad mani arī lika mierā.

Tāds lūk stāstiņš. Es vienkārši domāju, kādam atmarozam jābūt lai kaut ko tādu darītu :evil: :evil:

Protams, ja es brauktu nevis ar golfu, bet ar pasvaigāku bumeru, nekas tāds nenotiktu.
tam kroplim ar beisboleni pa zobiem :evil: kretinee shitaadi lohi, bet par bmw taisniiba, ar volvikji man visaadi lamaajaas, bet ar shito braucu daudz nekauniigaak un suudziibas tikai no vecaam tantinjaam, taam pashaam es piesolu no darba atlaist :D (ka uzzinaashu kur straadaa)
Lady Lover
Traks

Post by Traks »

GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem :evil:
Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam (auto diezgan uzkrītošs un pamanāms) :evil: :evil:
Last edited by Traks on 01 Jun 2005, 21:03, edited 1 time in total.
klimpis

Post by klimpis »

Traks wrote:
GangZta wrote:tam kroplim ar beisboleni pa zobiem :evil:
Sāku apsvērt domu par kāda līdzīga bomja ievietošanu mašīnā. Savādāk vairs nekur nevar justies droši. Atmorozu tā kā spaļu tagad. A ja nu viņš velreiz mani satiekot uz ceļa izdomā iesākto novest līdz galam :evil: :evil:
tad noalgo kileri lai viņu novāktu :-D
Post Reply