-AF- wrote:Bet pārstādīt jau arī nekas grūts nav, ne?
A kādēļ liekus, bezjēdzīgus izdevumus, pērkot vēl dzinēju, kuram viss jāpārlasa(zobene, kvēlsveces, blīves utml) un hvz kādā stāvoklī vsp būs? Es neiebraucu tavā loģikā. Jeb tās trūkumā.
eu, beidz braugt augumā, jau iepriekšpostā pateicu, ka par vag grupas specifikām daudz nezinu, tapēc prasu - kapēc neielika to?
Es viatad teicu - nah šito visu - FWD sukz, driftā nepabraukt, un mazās slapjas nepaliks. Es prasīju kādu argumentu kapēc, var būt tur ir kāds praktisks aspekts? Un es to prasīju tam kas to dara, nevis interneta guru
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Krāmēt pāri PD esošā VEP'a vietā jēga pa lielam ir tikai tad, kad no esošā ir izspiests viss, vai izlien klaņi un sadzen vārstus galvā. PD būs labāk saregulējams, bet tāpat vien viņu swapot īsti neatmaksājās un padarīt to auto ikdienā normali nebraucamu ar slīdošiem sajūgiem n'shit var arī ar esošo dzeni.
jurgon wrote:Atkal ko darīju pirmo reizi. Šoreiz uztapa Oil catch tank. Vismaz ieplūde paliks tīrāka. Viss no ņeržas.
Spoiler
Show
Spoiler
Show
Spoiler
Show
Var smalkāku info par šo,lūdzu.
Kas tieši Tevi interesē?
Ja fīča, tad tas ir domāts lai savāktu kartera ventilācijas zampu un eļļu, kura parasti tiek ievadīta ieplūdē.
Ja radīšanas proces, tad tur nekā sarežģīta nav. Iekšā ir maza starpsieniņa un metāla švamme, lai pie šūpošanās pa filtru nespiež eļļu ārā.
Oil keča ieinstalēšanai tika izvirpota šāda pāreja. Tā ir ar uzspīli uzspiesta un pielīmēta.
Te kopskats pagaidām, vēl nav mafs nahrenizēts. Vēlāk filtrs būs biš savādāk, un karstuma aizsargi ar jātaisa, jo ļurga baigi silda ieplūdes kolektoru.
Ieplūdes kolektoru nevis turbīna uzsilda tik ļoti, bet gan motora galva. Lai tas tā nebūtu liek starp galvu un kolektoru speciālu blīvi, kas nevada siltumu.