Melnais wrote:vienīgi žēl, ka drīz tai būs 20 gadu...
nu iisteniibaa shitais laikam buus vieniigais truukums... auto ljoti izturiigs, labi vadaas, jaudas pietiek (un ja nepietiek, ir kur izveersties), nau biezhi jaaremontee. braukshanai der.
Melnais wrote:vienīgi žēl, ka drīz tai būs 20 gadu...
nu iisteniibaa shitais laikam buus vieniigais truukums... auto ljoti izturiigs, labi vadaas, jaudas pietiek (un ja nepietiek, ir kur izveersties), nau biezhi jaaremontee. braukshanai der.
Viens, bet liels-KASKO nevar nopirkt
Audi s3 TQ '2001-> Avensis 2.2 D-cat '2006->Mini Clubman
aizčāpo līdz http://www.japcar.lv/forum" onclick="window.open(this.href);return false; sazīmē jūzeri BriinumsBo un viņš Tev smalki pastāstīs par šo modeli, jo pats jau labu laiku ar vienu lielisku eksemplāru vizinās
v2k wrote:Nu, manai Preludei KASKO izmaksāja 214Ls gadā, bet pagājušā gada laikā man izmaksāja aptūveni 1800Ls
Man liekas, ka ir vērts
tak tava preluude nemaxaa 3kE?
ibo ja apdrosheklji juut, ka izmaxa ir lielaaka par n % (kur n AFAIR bija kaukaadi 80), tad teu vienk izmaxaa tos n% un auto savaac luuzhnjos
v2k wrote:Nu, manai Preludei KASKO izmaksāja 214Ls gadā, bet pagājušā gada laikā man izmaksāja aptūveni 1800Ls
Man liekas, ka ir vērts
ibo ja apdrosheklji juut, ka izmaxa ir lielaaka par n % (kur n AFAIR bija kaukaadi 80), tad teu vienk izmaxaa tos n% un auto savaac luuzhnjos
Varbūt runa iet par vairākiem apdrošināšanas izmaksas gadījumiem?!
Kautgan visādi gadās. man kādreiz vienam no autiņiem ko paši apdrošinātāji bija novērtējuši uz 2200 eur izmaksāja vienā reizē
1300 eur :neka:
Man liekas, ka ir vērts
Apdrošināšanas summa šogad-1950Ls, prēmija-214Ls
Par tiem procentiem tev taisnība, bet tie bija vairāki gadījumi-vislielāka vienreizēja izmaksa, kas man bija-730Ls
Audi s3 TQ '2001-> Avensis 2.2 D-cat '2006->Mini Clubman