Pirmā mana mīlsestība bija audi 200 2.2 turbo quattro! ar MC dzinēju, kurš īsti negāja, kā vaig! Auto nestrādāja pilnīgi nekas! Klimants čakarējās, panelī visas iespējamās lampiņas mirgoja! vizuāli bija šāds!

tad veiksmīgi sanāca šo veco vērsi samainīt pret 1997. gada volvo 2.0 20v viss bja ok, tikkai šamajam degviela garšoja pat ļoti,
bet remonta ziņā, es viņa neiegūldīju ne santīmu! Pēc nepilna gada volvo tika samainīts pret bmw 316 1994.gada + laba naudas summa!

biju nedaudz šokā, kā tā 1,6 dvēselīte griezās, tika iegūldīti kautkādi 100ls piekarē, nomainīti lukturi no šiem čainas, kas bildē uz Hellām ,novērsta rūza, utt sīkumi!

par piemaksu nopirku audi A6 2.6 quattro

bmw apnika un tika pārdots uz Valmieras pusi!
Audi ieliku gāzes iekārtu, diski, sēdinājums un vel šo to! Bet protams, atkal apnika, un pārdevu!

tad izdarīju savu lielāko kļūdu nopērkot opel vectra 2.0 dti! nepilna mēneša laikā samainīju stūres reiku, degvielas sūknī, zobratus un ķēdi! remonts sanāca konkrētais.

tad sapratu, ka tā nebūs mašīna ar kuru es braukāšu! Un protams atkal pārdevu kautkur uz Rēzeknes pusi!

tad sekoja bmw e39 528 ar kuru nobraukāju 6mēnešus vispār bez problēmām, nobraukājot pāri 200ls Mēnesī degvielā vien!

un tad jau sekoja ritošās maiņa, m52b28 arī pateica āmen, kurš tika nomainīts, uzlikta gāzes iekārta, diski! veselu dienu veltīju navigācijas instelēšanai ar 4x3 ekrānu, bet pēc kādas nedēļas sapratu, ka no tā procesa nebija pilnīgi nekādas jēgas, jo uz tā ekrāna nevar izdarīt pilnīgi neko!
nobraukāju precīzi gadu! Lielākā kļūda ka pārdevu, bet nu tādas nereālās naudas priekšā nevarēju nostāvēt! Un protams ka to arī izdarīju!

Un tagad nesen pārsēdos atpakaļ uz audi a6 2.8 quattro! Pēc nopirkšanas nākamajā dienā jau bija uzstādīta gāzes iekārta, jo pirmajā vakarā pa ziemu nobraukāju ap 35 litriem beņas!

remontos jau ir iegūldītas diezgan lielas naudas, un jau tiecās uz stīgas pusi! tulīt jau būs vasara, uzpulēšu, sariktēšu un būs pa smuko!
Piesaistīja komplektācija, bet atbaidīja kārba, esmu izsecinājis, ka ir savi + un -!
Šeit bildes ar kautkādiem aftermārket r18 diskiem! tagad braukāju ar metālniekiem, bet ir r17 oriģinālie audī lietuči!