Sveiki!
Gribetu uzzinat vai VW Golf MK4 1.4 16V motora vieta ielikt 1.6 16V motoru?
Cik esmu dzirdejis vieniem nekas neatskiroties stekeri un visi parejie pribambasi sapasot.
Varbut kads ir saskaries ar ko tadu?
Motoru maina!
Moderator: gacciZm
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Motoru maina!
pārdod visu golfu un nopērc citu autostatus wrote:Sveiki!
Gribetu uzzinat vai VW Golf MK4 1.4 16V motora vieta ielikt 1.6 16V motoru?
Cik esmu dzirdejis vieniem nekas neatskiroties stekeri un visi parejie pribambasi sapasot.
Varbut kads ir saskaries ar ko tadu?

AR_159 

- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tak motori ir pavisam savādākistatus wrote:Tas vairs nav iespejams![]()
Tapec ari prasu vai viss atpas.
nekas tur daudz nederēs
AR_159 

Elektronika nederēs. Bet ja tev ir donors ar visiem vadiem un motoru, tad kāpēc ne? BEt pliku motoru fiziski tu tiur iecelsi, bet nedabūsi pie dzīvības. 

Atradu šo topiku, tad ar kko ieraksīšu.
Ir doma ielikt jaudīgāku dvēseli mondeo mk1. šobrīd ir 1.6l (L1F) un vēlamais būtu 2.0l (NGA).
Bišķi parakos pa OEM katalogiem. Pēc manas saprašanas daļas, kas ir vienadas:
Kārba, izplūdes kolektors, bikses, sajūgs, dagvielas sūknis, indukcijas spole, gaisa masas mērītājs, visi stiprinājumi un laikam vēl kkas.
atšķirās: kompis, ieplūdes kolektors, drosele.
Abiem motoriem periodiskās apkopes daļas ir vienadas: siksnas, ruļļi, ūdenssūknis, filtri u.c.
Jautājums! Iespējams esmu kko aizmirsis.. Kam vēl ir japievērš uzmanība mainot motorus?
Ir doma ielikt jaudīgāku dvēseli mondeo mk1. šobrīd ir 1.6l (L1F) un vēlamais būtu 2.0l (NGA).
Bišķi parakos pa OEM katalogiem. Pēc manas saprašanas daļas, kas ir vienadas:
Kārba, izplūdes kolektors, bikses, sajūgs, dagvielas sūknis, indukcijas spole, gaisa masas mērītājs, visi stiprinājumi un laikam vēl kkas.
atšķirās: kompis, ieplūdes kolektors, drosele.
Abiem motoriem periodiskās apkopes daļas ir vienadas: siksnas, ruļļi, ūdenssūknis, filtri u.c.
Jautājums! Iespējams esmu kko aizmirsis.. Kam vēl ir japievērš uzmanība mainot motorus?