Hallo. Ar kadiem lidzekliem dabut nost pelejumu, kas radies mitruma rezultata uz adas salona, benkiem, apsifkas?? Interese majas apstaklos, nevis kaut kur pie kaut ka vest INFO VAJAGA ASAP!!!!!
Focus wrote:auto ir jālieto lai tas nepūtu... mitrums ir visa cēlonis
anglija vins man nav vajadzigs-pirkt ar vinu neviens netaisijas ne pa kadam naudam. nu sudigaka gadijuma visu izzaves kad saks lietot un ieliks citu salonu ja nekas cits neatliks. stav tada garaza kada nu ir - nebija man velmes celt apsildamo garazu:)
par celoniem-stav pusbetona garaza, itka ventilacija ir,bet ka redzams ne pietiekosa. bija doma kkur sadabut tas mazas bumbinas ko parasti liek adas apavos kad tirgo,lai neuzsuktu mitrumu. kas vel labi uzsuc un nesak pelet? cukurs?
vislabakais ir turet vienkarsi zem jumta. kaut vai dēļu garāžā. Tur ir ļoti laba ventilācija un parasti maz kas sāk pelēt. vistrakākais ir tādās betona/pusbetona garāžās. normāli ir tā, ka vējš svilpo cauri.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi. Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeriPM
26-265-465
ok, pelejumu notirisi , bet infekcija paliks adas porās un porolonā - tas auto smirdēs. Ķīmiskā varbut pec tam varēs palīdzēt...
Pie mums pelejums ir sīka huiņa - arzemes mājas dedzina un nojauc...
Labāk saruna citu garāžu - Krish laikam tur taisija - auto herbariju sev mājas
edzz85 wrote:par celoniem-stav pusbetona garaza, itka ventilacija ir,bet ka redzams ne pietiekosa. bija doma kkur sadabut tas mazas bumbinas ko parasti liek adas apavos kad tirgo,lai neuzsuktu mitrumu. kas vel labi uzsuc un nesak pelet? cukurs?
nebūšu eksperts šitajā lietā, bet man liekas ka tie mitruma uzsūcēji, ko reklamēja pa TV ir samērā lēti, un ja savāc mitrumu no telpas, tad mašīnai toč būs ok... manuprāt būs lētāk kā jauns salons
edzz85 wrote:par celoniem-stav pusbetona garaza, itka ventilacija ir,bet ka redzams ne pietiekosa. bija doma kkur sadabut tas mazas bumbinas ko parasti liek adas apavos kad tirgo,lai neuzsuktu mitrumu. kas vel labi uzsuc un nesak pelet? cukurs?
Ieej K-Rauta vai citā līdzīgā veikalā, un paprasi mitruma absorbentus. Maksā ap 4ls kastīte tāda, no kuras pēctam var noliet absorbēto ūdeni. Neprasi, nezinu ar kādu maģiju viņa darbojās. Ieliec 2vas un būs sauss.