Tādēļ atsevišķi lietotāju gļuki šeit, kur jau raksta visu par lietotājiem/reģistrēšanos un citām attiecīgajām tēmām

kā tas izpaužās, nevari nosūtīt? Kaut kāds foruma paziņojums? Spied uz pogas PM un nekas nenotiek? Ziņojumu nosūti, bet adresāts nesaņem?Vents S wrote:problēma. nevaru uzrakstīt PM nevienam. Domāju ka vnk manas iespējas ir ierobežotas. kāds boss to var izlabot?
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
skaties pmAgniz wrote:Kāds no adminiem var pateikt e-pastu (kaut vai uz PM), ar kādu šis memberlist.php?mode=viewprofile&u=13649 jūzeris ir pieregojies? Nevar ielogoties, jo ir aizmirsis gan paroli, gan e-pastu ar kādu bija reģistrējies..Profilā pie e-pasta minētā renio [at] inbox.lv itkā neesot īstā.
Es varu nomainīt otram lietotājam vārdu uz citu un tad Tev uzlikt viņa vārdu. lai atsūta man PM, bet lai personigi no vina konta ir pieprasījums.toms_a wrote:Pie kā man javēršas, lai būtu iespēja nomainīt BN lietotājvārdu?
Mans izvēlētais lietotājvārds ir jau reģistrēts šeit, taču esošais īpašnieks ir ar mieru man viņu nodot lietošanā. Un vai var pārcelt visu profila u.c. info no vecā un jauno?
Paldies.
doneBriedis wrote:Es varu nomainīt otram lietotājam vārdu uz citu un tad Tev uzlikt viņa vārdu. lai atsūta man PM, bet lai personigi no vina konta ir pieprasījums.toms_a wrote:Pie kā man javēršas, lai būtu iespēja nomainīt BN lietotājvārdu?
Mans izvēlētais lietotājvārds ir jau reģistrēts šeit, taču esošais īpašnieks ir ar mieru man viņu nodot lietošanā. Un vai var pārcelt visu profila u.c. info no vecā un jauno?
Paldies.