Auto - Ford Ka
Vecums - 23
Nodarbošanās/hobiji - Strādāju SIA "Telms" celtniecībā, esmu daudz ko apguvis, bet šajā nozarē visvairāk tāpēc turpinu to darīt

Ar Burnout.lv mani saista tas, ka esmu reģistrējies jau diezgan sen, pirmsākumi bija dēļ kvalitatīvas informācijas no dažām personām,vēlāk jau tas pārvērtās kā informācijas un projektu jaunumu bums. Tagad vidēji pastāvīgi lietoju forumu un ID vēlos lai mani atpazīst kā sakarīgu formālu un pieklājīgu auto braucēju, ja reiz varu tik daudz nosacījumus izturēt sakarā ar ID (joks).. patiesībā gribu kļūt vēl aktīvāks un piederīgāks burnout.lv
Kādu ID vēlos un kapēc tieši tādu - Vēlos ID2500 ar lielo fontu, jo nekas cits neatliek (4 simboli), mašīnai numurs ir GR-2500, kuru centīšos arī paturēt nākotnē.
Kā es raksturoju savu braukšanas stilu - Hmm kādreiz biju agresīvais tīneidžeris.. tagad laikam tas ir pagājis.. neparvelti man ir 65zs auto

Turpmākie plāni burnout.lv - šovasar un tālākā nākotne aktīvāk piedalīšos burnout.lv rīkotajos pasākumos. Un aci pret aci iepazīšu jaunos un vēl neiepazītos userus no visas republikas

Bildes - es (tie kas zin mani I`m little bit drunk for ever

tālāk jau viss no jums atkarīgs..
p.s. darījuma sms Lamberts saņems tad, kad balsojums būs pozitīvs ID piešķiršanai