Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Android »

EIMZ wrote:
U_V6er wrote:
EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin :druzhba:
nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...
ja man peec 4 stundaam nebuutu jaaceljas, es to buutu dariijis :wink:
Tā negribēji likties traucēts guļot pie stūres :aiwa:
Good morning? No such thing!
Trikez

Re: :(

Post by Trikez »

Juzix wrote:
macho wrote:
Lord wrote:
macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!

88km/h pilsetaaa un klijanu ielas apmeklejums :evil:
ko tad apsolija? :roll:
teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunaju :D

Turklaat.. ta ari nebija vieniga shaize... Silts palicies un taa... un tehniska palikusi cita jakaa! Par to gan shis neko neteica..
http://www.iauto.lv/art/11835/46
Te var apskatiit jauno cenraadi
Policisti pashi laikam nezin soda apmeerus, vismaz viens.

Braucu mezhciemaa uz 96, kur var 50. Draugi seezh apdzeerushies, bet saka "neskrien", bet bij iemesls man :012: Tad nu apstaajos pie luksofora, griezh upa labi uz pilseetu, un tad tikai ieraugu ka ments aizmuguree. Labi, apstaajos, paraadu visus dokumentus, shis neatdod, saka "Zini cik aatri brauci? 95 km/h. Par to 100 - 120 ls naudas sods, un uz 3 meeneshiem nost tiesiibas". Es veel nezinaaj usho centraadi, taadeelj noticeeju. Skaidra nauda pa visiem kopaa bij tikai 5 ls (nozheelojami :x )
Atpirkties neizdevaas, piedaavaaju tepat 100 metri uz benzintanku aizbraukt - iet, "nee nee, seedi mashiinaa" . Veel man kaut ko par durviim pieseejaas, jo draugs staavot pie luksofora atveera durvis, policists piedaavaaja man, vai negrib uuz vinju visu novelt, un sodu izrakstiit :screwy: vismaz taa sapratu, bet kad piegaaju veelaak lai tiktu skaidriibaa par taa mdurviim, vinsh neko jeedziigu nepateica, tikai tagad teica, ka nekas tur nav... Taa nu droshvien apskatiijaas cenraadii, atdeva tiesiibas, teica, ka jaaierodas klijaanu ielaa. Mashiinaa oda (es atvainojos smarzhoja) peec alus, shis prasa vai neesu dzeeris. Es saku ka tik stulbs neesmu, lai paalii brauktu. Shis atbild, ka tapat stulbs, jo nemaaku riikoties. Taatad, man liekas ka shis gribeeja lai es meegjinu no vinja atpirkt taas tiesiibas.. kopsh taas reizes neieredzu mentus. Jaagaida kas buus tajaa klijaanu ielaa...
Repsis

Post by Repsis »

Trikez wrote:Shis atbild, ka tapat stulbs, jo nemaaku riikoties. .
un taisnība viņam vien ir :verycool: par to jau liecina arī tas ka tu pa pilsētu uz 96 brauc :aljo:
350Z
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

man gan labas attieciibas ar CP :)
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss ok :) braucu taalaak
Trikez

Post by Trikez »

Repsis wrote:
Trikez wrote:Shis atbild, ka tapat stulbs, jo nemaaku riikoties. .
un taisnība viņam vien ir :verycool: par to jau liecina arī tas ka tu pa pilsētu uz 96 brauc :aljo:
Cik nu tur pilseeta, braucu uz tik paaris sekundes, garaam kartinga trasei, pie tam iela bij tuksha. Neticu, ka esmu vieniigais kas taa dara :aljo:

Un vinsh to neteica par aatrumu, bet ka nemaaku uzpirkt... Labi, 1 reizi naacaas meegjinaat to dariit, bet nezinu ko izdariiju taadu, ka shis saak muldeet...
viez
Admins

Re: ledusskapis

Post by viez »

ledusskapis wrote:man gan labas attieciibas ar CP :)
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss ok :) braucu taalaak
man ar nesen volvo s40 uz amkmens tilta sveetdienas riitaa 9-00 uz 75 paneema.. shis taisni pretiim mauca.. apmeta ripaa..aiz tilta apstaajaamies parunaajaam.. noskaidrojaam ka man nav citu paarkaapumu.. pateica lai vairaak taa nedaru un skiiraamies kaa draugi :)
Tas

Re: ledusskapis

Post by Tas »

viez wrote:
ledusskapis wrote:man gan labas attieciibas ar CP :)
man ar nesen volvo s40 uz amkmens tilta sveetdienas riitaa 9-00 uz 75 paneema.. shis taisni pretiim mauca.. apmeta ripaa..aiz tilta apstaajaamies parunaajaam.. noskaidrojaam ka man nav citu paarkaapumu.. pateica lai vairaak taa nedaru un skiiraamies kaa draugi :)
kkas nav ar tiem vinju volvo :shock: :aiwa:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Karoc pilniigs piiii
Ja kaads atceraas tad man maximas stavlaukumaa pus gadu atpaklj aptureeja menti un uzlika sodu ka neesmu piespraadzeejies 10ls
Ta nu luuk shodien man atnaak veestule ka vinji ir ielikushi arii vienu punktu.
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir :evil: :evil:
ImageImage
EDX

Post by EDX »

Lambertino wrote:Karoc pilniigs piiii
Ja kaads atceraas tad man maximas stavlaukumaa pus gadu atpaklj aptureeja menti un uzlika sodu ka neesmu piespraadzeejies 10ls
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir :evil: :evil:
Saņem, zināsi, kā ir pa maximas stāvlaukumu nēsāties nepiesprādzējies :kick: :aiwa:
No quattro - no fun!
fade
Audi S3

Post by fade »

EDX wrote:
Saņem, zināsi, kā ir pa maximas stāvlaukumu nēsāties nepiesprādzējies :kick: :aiwa:
hehe galvenais jau ka taa nav pirmaa reize, kad protokolaa skaidri un gaishi ieraksta ka soda punkti netiek pieshkjirti, bet peec pusgada peekshnji paradaas!!!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Android
Admins

Post by Android »

fade wrote:
EDX wrote:
hehe galvenais jau ka taa nav pirmaa reize, kad protokolaa skaidri un gaishi ieraksta ka soda punkti netiek pieshkjirti, bet peec pusgada peekshnji paradaas!!!
Moš tas tāpēc lai lamberts nejūtās apdalīts :gigi:
Good morning? No such thing!
SmaLL

Post by SmaLL »

1 punkts tas ir PO :roll:
Image
Alien

Post by Alien »

a pa stāvlaukumiem taču pēc noteikumiem nemaz nav jāsprādzējas
nu vismaz 7 gad apakaļ nebija
varbūt kaukas ir mainijies visā šitajā, bet maz ticams
man liekas Lambertino ir tā kārtīgi apčakarēc
AR_159 :drive:
Alien

Post by Alien »

papētiju papīrus
ar jostām jābūt piešņorētam jau auto kustas, pofig kur
a vienu punktu dod ja nav piešņorēc pasažieris
ja pasažieris ir piešņorēc un pac neesi tad punktu nedod
fade
Audi S3

Post by fade »

eee es biju pieshnorejusies!
Taa kaa lambertam ir sods ne pa ko!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Alien

Post by Alien »

fade wrote:eee es biju pieshnorejusies!
Taa kaa lambertam ir sods ne pa ko!
značit jāatrod kāds policis kam sadot pa seju
bet par šito stāvlaukumu šņorēšanos es vēl noskaidrošu
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt??? :roll:
(mans veikals, mana stāvvieta, kādas tiesības policijai tur kaut ko darīt??? Ja gribu, varu viņus vispār nelaistuz savas terirorijas)
_dainis_

Post by _dainis_ »

ViperBiteLV wrote:A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt??? :roll:
(mans veikals, mana stāvvieta, kādas tiesības policijai tur kaut ko darīt??? Ja gribu, varu viņus vispār nelaistuz savas terirorijas)
valsts policijai nav tiesiibu taa izriikoties privaataa teritorijaa, to var dariit tikai pashvaldiibas policija
pie mums statoilaa bij' taa- kad atbrauca valsts CP un shiem prasiija lai uzliek sodus kuri nostaajushies pie dzeltenaas, vinji atbildeeja, ka vinji nav tiesiigi taa dariit, privaataa teritorijaa driikst tikai pashvaldiibas CP darboties
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

_dainis_ wrote:
ViperBiteLV wrote:A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt??? :roll:
valsts policijai nav tiesiibu taa izriikoties privaataa teritorijaa, to var dariit tikai pashvaldiibas policija
pie mums statoilaa bij' taa- kad atbrauca valsts CP un shiem prasiija lai uzliek sodus kuri nostaajushies pie dzeltenaas, vinji atbildeeja, ka vinji nav tiesiigi taa dariit, privaataa teritorijaa driikst tikai pashvaldiibas CP darboties
skaidrs... bet ja ipasnieks velas, tad jau vinsh var ari pashvaldibas policiju pasutit tris majas talak un laut visiem stavet un braukt ka vien grib?
EIMZ

Post by EIMZ »

ViperBiteLV wrote:
_dainis_ wrote:
skaidrs... bet ja ipasnieks velas, tad jau vinsh var ari pashvaldibas policiju pasutit tris majas talak un laut visiem stavet un braukt ka vien grib?
tas ir tas pats, kas tu tagad savaa privaatiipashumaa taisi paartiju nakts vidu, kas naturaali traucee kaiminjiem, un kad atbrauc pasvaldibas pisti, tu vinjus pasuuti nax.
Pasvaldiibas pisti nodroshina kaartiibu, po kur tas ir- privaatiipashums vai sabiedriska vieta, vinji kontrolee to, lai tu ar savaam darbiibaam netrauceetu un neapdraudeetu apkaarteejos :wink:
Image
Locked