Juzix wrote:macho wrote:Lord wrote:macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!
88km/h pilsetaaa un klijanu ielas apmeklejums

ko tad apsolija?

teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunaju
Turklaat.. ta ari nebija vieniga shaize... Silts palicies un taa... un tehniska palikusi cita jakaa! Par to gan shis neko neteica..
http://www.iauto.lv/art/11835/46
Te var apskatiit jauno cenraadi
Policisti pashi laikam nezin soda apmeerus, vismaz viens.
Braucu mezhciemaa uz 96, kur var 50. Draugi seezh apdzeerushies, bet saka "neskrien", bet bij iemesls man

Tad nu apstaajos pie luksofora, griezh upa labi uz pilseetu, un tad tikai ieraugu ka ments aizmuguree. Labi, apstaajos, paraadu visus dokumentus, shis neatdod, saka "Zini cik aatri brauci? 95 km/h. Par to 100 - 120 ls naudas sods, un uz 3 meeneshiem nost tiesiibas". Es veel nezinaaj usho centraadi, taadeelj noticeeju. Skaidra nauda pa visiem kopaa bij tikai 5 ls (nozheelojami

)
Atpirkties neizdevaas, piedaavaaju tepat 100 metri uz benzintanku aizbraukt - iet, "nee nee, seedi mashiinaa" . Veel man kaut ko par durviim pieseejaas, jo draugs staavot pie luksofora atveera durvis, policists piedaavaaja man, vai negrib uuz vinju visu novelt, un sodu izrakstiit

vismaz taa sapratu, bet kad piegaaju veelaak lai tiktu skaidriibaa par taa mdurviim, vinsh neko jeedziigu nepateica, tikai tagad teica, ka nekas tur nav... Taa nu droshvien apskatiijaas cenraadii, atdeva tiesiibas, teica, ka jaaierodas klijaanu ielaa. Mashiinaa oda (es atvainojos smarzhoja) peec alus, shis prasa vai neesu dzeeris. Es saku ka tik stulbs neesmu, lai paalii brauktu. Shis atbild, ka tapat stulbs, jo nemaaku riikoties. Taatad, man liekas ka shis gribeeja lai es meegjinu no vinja atpirkt taas tiesiibas.. kopsh taas reizes neieredzu mentus. Jaagaida kas buus tajaa klijaanu ielaa...