Kaaja wrote:a tu ieskaties citu darbos, taa uzmaniigi saliidzini aizmugures ar saaniem, ir daudz kljuudas,,, it iipashi man
nezinu vai kaads savam autinjam liktu juraszilus pavarotus
Kaa jau teicu pa gaumi nestriidaas.
Starp citu, nafig pasham zili pavaroti?
lielais verteetajs [consored], kas taa pa balto sviitru? urliskuma pakaape numur divi? Ritenjus arii likt nemaaki, t.i. kapeec aizmuguree ritens skjiibs?
TO RoDeO : taada baaze sen jau pastaav
nafig , tapeec ka visas lampas ir zilas nOOb un tas jakas man pirmais auto , taka ned*** tik daudz
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
n00b ir viss ko zini? labi nesaakshu te kasiities, zilas lampas tapeec, ka autinjam ja liktu baltos pavarotus, tad nevareetu ieraudziit tos, jo pats auto ir balts, vnk ja tu man buutu sakariigi pateicis uzreiz, es nebuutu saacis kasiities, nevis viss ko var pateikt - riiCC, buutu pateicis uzreiz kas par probleemu.....
Kaaja wrote:n00b ir viss ko zini? labi nesaakshu te kasiities, zilas lampas tapeec, ka autinjam ja liktu baltos pavarotus, tad nevareetu ieraudziit tos, jo pats auto ir balts, vnk ja tu man buutu sakariigi pateicis uzreiz, es nebuutu saacis kasiities, nevis viss ko var pateikt - riiCC, buutu pateicis uzreiz kas par probleemu.....
tagad paskaties uz savu ziimeeto no priekshas un iedomaajies , kaads vinjsh izskatiitos dziiveed !!!!!
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
kur latvijaa var nohosteet bildes , lai kvalitaate nemainaas (man pDSL )
Spoiler
Show
Fox wrote:kur latvijaa var nohosteet bildes , lai kvalitaate nemainaas (man pDSL )
bildez.lv
tur nenjem png
Spoiler
Show