O, tiešām? Jo vnk es lieku galvu ķīlā ka esmu viņus tur redzējis.. Melis melis?
neesmu licis , tikai pictuning.burnout.lv esmu licis ieklshaa
iedod kaadu baazi , uztjuuneeshu !!!
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Kaaja wrote:nu karoche taa kad kopee kaadu lietu, tad tev vajag to otro kraasu taadaa kraasaa, kaadaa tev ir tas FONS kur tev atrodas mashiina, vai tagad saprati?
Jaaaa jaaa....saprotu ....liels paldies tev par info
Kaaja wrote:veelviens mans darbs, visu vakaru taisiiju (ar ILGIEM paartraukumiem)
Toyota Corolla
riicc
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Kaaja wrote:a tu ieskaties citu darbos, taa uzmaniigi saliidzini aizmugures ar saaniem, ir daudz kljuudas,,, it iipashi man
nezinu vai kaads savam autinjam liktu juraszilus pavarotus
Spoiler
Show
Kaaja wrote:a tu ieskaties citu darbos, taa uzmaniigi saliidzini aizmugures ar saaniem, ir daudz kljuudas,,, it iipashi man
nezinu vai kaads savam autinjam liktu juraszilus pavarotus
tu tulben (izrunaat ar 3-gadiiga beerna akcentu), tie ir dzidlinaatie stikli...
es sito pateiks mammai (arii taa pat izrunaat
Spoiler
Show