El_Camino wrote:A kā tur ir ar vizuālo konfirmāciju pie reģistrēšanās? Typs tu taisiijaas likt, bet acīmredzot nav uzlicis! Citos forumos ir un normāli strādā!
nefiga nestradaa, man shaada veida forumaa arii ir visualais kods, bet kkaa apiets tiek. un veel - boti saak liist tikai peec ~ 500 pieregotiem useriem.
P.S. tomer manu topiku bezteemaa par botu kkaaadu atgruushanu noignoreeja
āha. forums.daripats.lv arī pastāvīgi tiek piekakāts neraugoties uz e-maila un vizuālo apsiprināšanu. Arī feiko useru tīrīšanas un ip banošanas nelīdz.
kaut kāds phpBB caumurs.
NEZ Kā var uzlikt lai bano un dzēš komentu pēc atslēgas vārdiem?
jaunus topicus var taisiit tikai no 15-30 postiem !
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Fox wrote:jaunus topicus var taisiit tikai no 15-30 postiem !
Tam ir arī negatīvā puse - jaunie gribēs taisīt topicus un tāpēc kautkur saspamos tos 15-30 postus. Tas tikai vairos spamu.
hmm.....postu ierobezhotaajs , pie 10 - 20 posti dienaa , bet no piem 25 tikai var topikus taisiit
a varbuut nee
bet taa pat jau saka admini
vairaak palasi , mazaak posto
veciit , neveido jaunus topikus , vairaak palasi
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
El_Camino wrote:A kā tur ir ar vizuālo konfirmāciju pie reģistrēšanās? Typs tu taisiijaas likt, bet acīmredzot nav uzlicis! Citos forumos ir un normāli strādā!
nefiga nestradaa, man shaada veida forumaa arii ir visualais kods, bet kkaa apiets tiek. un veel - boti saak liist tikai peec ~ 500 pieregotiem useriem.
P.S. tomer manu topiku bezteemaa par botu kkaaadu atgruushanu noignoreeja
āha. forums.daripats.lv arī pastāvīgi tiek piekakāts neraugoties uz e-maila un vizuālo apsiprināšanu. Arī feiko useru tīrīšanas un ip banošanas nelīdz.
kaut kāds phpBB caumurs.
NEZ Kā var uzlikt lai bano un dzēš komentu pēc atslēgas vārdiem?
Paseerchoju phpbb.com lapeli un atradu SHO cik palasiiju - izskataas laba lietinja kaa ciniities.