Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
IMO, tā takš ir katru pavasari.. Vienkārši baigi uzmanīgi jābrauc un jābūt gatavam izvairīties no kārtējās bedres. Tiesa tādā laikā kā bija vakar un, pieļauju, ka būs arī šovakar/nakt labāk lieki stūri neraustīt un neizvairīties no bedrēm, jo visur būs melnais ledus..
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu kur prāts likt jau vasarenes?Krish90 wrote:Es šodien gribēju likt vasarenes ... labi ka sencītis pierunāja vēl nelikt !Martinss wrote:Izskatās, kad šonakt būs jautri, jau tagad nav iespējams normāli pabraukt. Slīd nenormāli.

tur cik izskataas nekas pat nav saakts dariit, jo vakar un shoriit braucu un situaacija ir taada kaa Pauliisha bildeesAndroid wrote:Paulīc, kad bildēji? Itkā 5dien čalis teica, ka esot sataisīts :neka:

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Jau rakstīju, ka 5dien pie domes ir aizlāpīts un viss.... tādas bedres vēl šorīt tur bija!Android wrote:Paulīc, kad bildēji? Itkā 5dien čalis teica, ka esot sataisīts :neka:

-
- Audi 80 Quattro
jūs jau te visi pa rīgu tik pukstat 
atbraucat uz Talsiem
pa pilsētu max ātrums 30-40 un tā jāizvairaas , baigi daudz to maziņo šogad :neka:

atbraucat uz Talsiem

Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

- Pauliic
- Moderators
nebiedē, rīt agri uz LT izbraucusoulfreak wrote:ziņās ar solīja, ka būšot pamatīgas auzas... ja ceļu uzturētāji nenokaisīs brauktuves pa nakti, tad Bauskas štrāses grāvji būs kā parasti piedzīti ar pingvīnu auto kā muižkunga dzīru galdsMartinss wrote:Izskatās, kad šonakt būs jautri, jau tagad nav iespējams normāli pabraukt. Slīd nenormāli.

ja laiks kaa vakar tad buus jautriPauliic wrote:nebiedē, rīt agri uz LT izbraucusoulfreak wrote:ziņās ar solīja, ka būšot pamatīgas auzas... ja ceļu uzturētāji nenokaisīs brauktuves pa nakti, tad Bauskas štrāses grāvji būs kā parasti piedzīti ar pingvīnu auto kā muižkunga dzīru galdsMartinss wrote:Izskatās, kad šonakt būs jautri, jau tagad nav iespējams normāli pabraukt. Slīd nenormāli.

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
vakar naktī pirmo reizi tik lēnu pa gruntovku braucu... 16km uz 30-60 km/h. Tik lēnu pat pagājušogad ar vasarenēm pa turieni nebraucu, kad ar bij ledus, bet lielāki mīnusi.
uzbraucu jau es uz viņas normāli, bet tad kilometra garumā savācu auto, un ceļu turpināju mierīgā ceļā...
Šorīt pirms astoņiem izbraucot no Madonas rajona maršrutā līdz Rīgai viens sāls kaisītājs.
uzbraucu jau es uz viņas normāli, bet tad kilometra garumā savācu auto, un ceļu turpināju mierīgā ceļā...
Šorīt pirms astoņiem izbraucot no Madonas rajona maršrutā līdz Rīgai viens sāls kaisītājs.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
A tā drīkst?
http://www.tvnet.lv/zinas/lasitaju/arti ... ?id=585926" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvnet.lv/zinas/lasitaju/arti ... ?id=585926" onclick="window.open(this.href);return false;
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
Spraud Otrajā Racing Team
- Android
- Admins
Hz, teorētiski - nē. Bet no citas puses - šādos laika apstākļos bedres veidojās pa stundām nevis pa dienām, un arī tāds, peļķē iemests ielāps savu darbu darīs vismaz pāris dienas, un ne vienu vien autovadītāju atbrīvos no nepatikšanām, kas saistītas ar pārsistiem riteņiem un tā.krinkels wrote:A tā drīkst?
Good morning? No such thing!
- Focus
- bez Jumta
incanti ko klients teiks ja es vinjam shitaa (plekjiitii) nokraasotu mashiinu...Android wrote:Hz, teorētiski - nē. Bet no citas puses - šādos laika apstākļos bedres veidojās pa stundām nevis pa dienām, un arī tāds, peļķē iemests ielāps savu darbu darīs vismaz pāris dienas, un ne vienu vien autovadītāju atbrīvos no nepatikšanām, kas saistītas ar pārsistiem riteņiem un tā.krinkels wrote:A tā drīkst?

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
nuuuu jaaaa
vakar celji tieshaam bija "chotkaa" staavokliii.. braucu ap 10iem maajaas no riiigas, juurmalas shosejai lietojama bija 2. un 3. josla.. un arii normaali jaauzmanaas bija, bet tas veel kaut cik pienjemami.. nobraucot no juurmalas shosejas, liidz varkalju kanaalam viss bija smuki un pat ljoti plashi notiiriic.. bet nu taalaak.. psc vnk... tiiriitaajs cik izskatiijaas vispaar nebija braucis, un neizskatiijaas ka kaukas vareetu mainiities.. katraa braukshanas virzienaa iebrauktas 2as rises.. visur citur nenormaalaakaa plurza, sniegs utt... briizhiem bija sajuuta ka vnk braucu pa mezha celju, nevis normaalu 1. shkjiras (vai kaadu tur) celju.. tukums ar protams nebij notiiriic.. bet nu visaa celjaa neredzeeju pilniig nevienu celja tiiriitaaju..
es jau nezinu :neka: varbuut jau atbildiigie dienesti gaida kad beigs snigt un tad taisiijaas tiiriit, vai arii kad buus pietiekami daudz mashiinas salidojushas graavii.. bet nu kaukaa mazliet tomeer neriktiigi likaas :neka:
fuuu.. taa savu sapi esmu izteicis... vairaak nebuus ko lasiit

es jau nezinu :neka: varbuut jau atbildiigie dienesti gaida kad beigs snigt un tad taisiijaas tiiriit, vai arii kad buus pietiekami daudz mashiinas salidojushas graavii.. bet nu kaukaa mazliet tomeer neriktiigi likaas :neka:
fuuu.. taa savu sapi esmu izteicis... vairaak nebuus ko lasiit

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
da ko cepies, braukt nemāki? 
Mani vairāk aizvaino kad visu šo šļuru sakaisa ar sāli, a to ka nešķūrē - man poo
Jākaisa būtu melnais ledus, vo tas traucē jo ir neprognozējams un var parādīties jebkurā vietā un laikā

Mani vairāk aizvaino kad visu šo šļuru sakaisa ar sāli, a to ka nešķūrē - man poo

Jākaisa būtu melnais ledus, vo tas traucē jo ir neprognozējams un var parādīties jebkurā vietā un laikā

Lambertino wrote:da ko cepies, braukt nemāki?
Mani vairāk aizvaino kad visu šo šļuru sakaisa ar sāli, a to ka nešķūrē - man poo![]()
nu riepas man labas, braucu ar kaut cik.. bet nu nepatikaas tomeer.. negribaas ka kaads iebrauc purnaa.. pie tukuma jau bija ka viens kretiins riktiig tuvu brauca ar taalajiem man no aizmugures - no saakuma pasleedzu miglas iekshaa, aaraa, tad veel ar avaraikaam uzmetu, shis nekaadiigi nereagjeeja.. peec tam samazinaaju aatrumu - shams laikam uzreiz gribeej iet garaam, bet iebrauca tajaa trakajaa sniega shljuraa kas pa vidu uz brauktuves nebij izbraukts, un aizgaaj shkjeersaam.. labi ka turpat celja malaa bija staavlaukums, tad vish uz taa traapija virsuu, un labi ka pretii brfaucoshaa mashiina nebija piebraukusi veel tuvaak..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
uz valmieras ielas ir vienkārši pizģec, kas pa bedri, vai arī tas ir izdrupis ielāps, bet nu tur var atstāt riteni,disku un vēl pus mašīnu, braucot lāčplēša ielas virzienā, tieši tādā vēl ēnainā vietā