Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Android »

Paulīc, kad bildēji? Itkā 5dien čalis teica, ka esot sataisīts :neka:
Good morning? No such thing!
Foxijs

Post by Foxijs »

tur jau nevar neko sataisīt :D
Arc

Post by Arc »

IMO, tā takš ir katru pavasari.. Vienkārši baigi uzmanīgi jābrauc un jābūt gatavam izvairīties no kārtējās bedres. Tiesa tādā laikā kā bija vakar un, pieļauju, ka būs arī šovakar/nakt labāk lieki stūri neraustīt un neizvairīties no bedrēm, jo visur būs melnais ledus..
Rihy

Post by Rihy »

Krish90 wrote:
Martinss wrote:Izskatās, kad šonakt būs jautri, jau tagad nav iespējams normāli pabraukt. Slīd nenormāli. :shock:
Es šodien gribēju likt vasarenes ... labi ka sencītis pierunāja vēl nelikt ! :-D
Nu kur prāts likt jau vasarenes? :doh: Vēl tak būs mīnusi, cīruļputenis utt. Bet nu ja grib riskēt, tad uzpriekšu ;)
emsinjsh

Post by emsinjsh »

Android wrote:Paulīc, kad bildēji? Itkā 5dien čalis teica, ka esot sataisīts :neka:
tur cik izskataas nekas pat nav saakts dariit, jo vakar un shoriit braucu un situaacija ir taada kaa Pauliisha bildees ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
D'Karlo

Post by D'Karlo »

Android wrote:Paulīc, kad bildēji? Itkā 5dien čalis teica, ka esot sataisīts :neka:
Jau rakstīju, ka 5dien pie domes ir aizlāpīts un viss.... tādas bedres vēl šorīt tur bija! :roll:
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

jūs jau te visi pa rīgu tik pukstat :D
atbraucat uz Talsiem :doh: pa pilsētu max ātrums 30-40 un tā jāizvairaas , baigi daudz to maziņo šogad :neka:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

soulfreak wrote:
Martinss wrote:Izskatās, kad šonakt būs jautri, jau tagad nav iespējams normāli pabraukt. Slīd nenormāli. :shock:
ziņās ar solīja, ka būšot pamatīgas auzas... ja ceļu uzturētāji nenokaisīs brauktuves pa nakti, tad Bauskas štrāses grāvji būs kā parasti piedzīti ar pingvīnu auto kā muižkunga dzīru galds :naac:
nebiedē, rīt agri uz LT izbraucu :|
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Pauliic wrote:
soulfreak wrote:
ziņās ar solīja, ka būšot pamatīgas auzas... ja ceļu uzturētāji nenokaisīs brauktuves pa nakti, tad Bauskas štrāses grāvji būs kā parasti piedzīti ar pingvīnu auto kā muižkunga dzīru galds :naac:
nebiedē, rīt agri uz LT izbraucu :|
ja laiks kaa vakar tad buus jautri :naac: vakar ap 2iem naktii izejot uzpiipeet gandriiz pa trepeem noliku, miinusos + lija lietus :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
vēja suns

Post by vēja suns »

vakar naktī pirmo reizi tik lēnu pa gruntovku braucu... 16km uz 30-60 km/h. Tik lēnu pat pagājušogad ar vasarenēm pa turieni nebraucu, kad ar bij ledus, bet lielāki mīnusi.
uzbraucu jau es uz viņas normāli, bet tad kilometra garumā savācu auto, un ceļu turpināju mierīgā ceļā...
Šorīt pirms astoņiem izbraucot no Madonas rajona maršrutā līdz Rīgai viens sāls kaisītājs.
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
krinkels

Post by krinkels »

A tā drīkst?

http://www.tvnet.lv/zinas/lasitaju/arti ... ?id=585926" onclick="window.open(this.href);return false;
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
Android
Admins

Post by Android »

krinkels wrote:A tā drīkst?

http://www.tvnet.lv/zinas/lasitaju/arti ... ?id=585926" onclick="window.open(this.href);return false;
Hz, teorētiski - nē. Bet no citas puses - šādos laika apstākļos bedres veidojās pa stundām nevis pa dienām, un arī tāds, peļķē iemests ielāps savu darbu darīs vismaz pāris dienas, un ne vienu vien autovadītāju atbrīvos no nepatikšanām, kas saistītas ar pārsistiem riteņiem un tā.
Good morning? No such thing!
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

Android wrote:
krinkels wrote:A tā drīkst?

Hz, teorētiski - nē. Bet no citas puses - šādos laika apstākļos bedres veidojās pa stundām nevis pa dienām, un arī tāds, peļķē iemests ielāps savu darbu darīs vismaz pāris dienas, un ne vienu vien autovadītāju atbrīvos no nepatikšanām, kas saistītas ar pārsistiem riteņiem un tā.
incanti ko klients teiks ja es vinjam shitaa (plekjiitii) nokraasotu mashiinu... :aiwa: un pateiktu, [censored] tapat driz atkal sasvikaasi, sapleesiisi utt :reeka:
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
harcho
BMW E36

Post by harcho »

nuuuu jaaaa :dusma: vakar celji tieshaam bija "chotkaa" staavokliii.. braucu ap 10iem maajaas no riiigas, juurmalas shosejai lietojama bija 2. un 3. josla.. un arii normaali jaauzmanaas bija, bet tas veel kaut cik pienjemami.. nobraucot no juurmalas shosejas, liidz varkalju kanaalam viss bija smuki un pat ljoti plashi notiiriic.. bet nu taalaak.. psc vnk... tiiriitaajs cik izskatiijaas vispaar nebija braucis, un neizskatiijaas ka kaukas vareetu mainiities.. katraa braukshanas virzienaa iebrauktas 2as rises.. visur citur nenormaalaakaa plurza, sniegs utt... briizhiem bija sajuuta ka vnk braucu pa mezha celju, nevis normaalu 1. shkjiras (vai kaadu tur) celju.. tukums ar protams nebij notiiriic.. bet nu visaa celjaa neredzeeju pilniig nevienu celja tiiriitaaju..

es jau nezinu :neka: varbuut jau atbildiigie dienesti gaida kad beigs snigt un tad taisiijaas tiiriit, vai arii kad buus pietiekami daudz mashiinas salidojushas graavii.. bet nu kaukaa mazliet tomeer neriktiigi likaas :neka:

fuuu.. taa savu sapi esmu izteicis... vairaak nebuus ko lasiit :D
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

da ko cepies, braukt nemāki? :shura:
Mani vairāk aizvaino kad visu šo šļuru sakaisa ar sāli, a to ka nešķūrē - man poo :drive:
Jākaisa būtu melnais ledus, vo tas traucē jo ir neprognozējams un var parādīties jebkurā vietā un laikā :rally:
ImageImage
harcho
BMW E36

Post by harcho »

Lambertino wrote:da ko cepies, braukt nemāki? :shura:
Mani vairāk aizvaino kad visu šo šļuru sakaisa ar sāli, a to ka nešķūrē - man poo :drive:
Jākaisa būtu melnais ledus, vo tas traucē jo ir neprognozējams un var parādīties jebkurā vietā un laikā :rally:

nu riepas man labas, braucu ar kaut cik.. bet nu nepatikaas tomeer.. negribaas ka kaads iebrauc purnaa.. pie tukuma jau bija ka viens kretiins riktiig tuvu brauca ar taalajiem man no aizmugures - no saakuma pasleedzu miglas iekshaa, aaraa, tad veel ar avaraikaam uzmetu, shis nekaadiigi nereagjeeja.. peec tam samazinaaju aatrumu - shams laikam uzreiz gribeej iet garaam, bet iebrauca tajaa trakajaa sniega shljuraa kas pa vidu uz brauktuves nebij izbraukts, un aizgaaj shkjeersaam.. labi ka turpat celja malaa bija staavlaukums, tad vish uz taa traapija virsuu, un labi ka pretii brfaucoshaa mashiina nebija piebraukusi veel tuvaak..
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
frenkers

Post by frenkers »

Un jau atkal pierādas, ka ne jau ceļš vainīgs, bet vadītājs. :lol:
iz

Post by iz »

uz valmieras ielas ir vienkārši pizģec, kas pa bedri, vai arī tas ir izdrupis ielāps, bet nu tur var atstāt riteni,disku un vēl pus mašīnu, braucot lāčplēša ielas virzienā, tieši tādā vēl ēnainā vietā :dusma:
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

Android - kas atbild par Mārupi/Mārupes rajonu? :neka: :?:
Life is what happens while you're busy making other plans
EDX