Auto crashi vol.3

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Android »

Focus wrote:Android, iesaku pieveerst uzmaniibu krustojumam kur papiirenes celjsh pienaak pie Apvedcelja. tur taas liinijas ir taa saziimeetas ka ja brauc no Salaspils puses taisni baltezera virzienaa, sanaak peert nost no celja vai arii lielaas bedrees.. vai tieshaam nevar tur uzlikt veel 80cm asfalta joslu apm 5m garumaa? kameer sauss huinja, bet tikko ir sljakatis vai sniegs tad taada nobraukshana no celja var beigties blakus esoshajaa eekaa ;)
Ok, pastīšos. Asfalta likšana anyway ja arī būs, tad tikai vasarā, tagad tas tehnoloģiski nav iespējams.
Good morning? No such thing!
chainsaw

Post by chainsaw »

Android wrote:
Focus wrote:Android, iesaku pieveerst uzmaniibu krustojumam kur papiirenes celjsh pienaak pie Apvedcelja. tur taas liinijas ir taa saziimeetas ka ja brauc no Salaspils puses taisni baltezera virzienaa, sanaak peert nost no celja vai arii lielaas bedrees.. vai tieshaam nevar tur uzlikt veel 80cm asfalta joslu apm 5m garumaa? kameer sauss huinja, bet tikko ir sljakatis vai sniegs tad taada nobraukshana no celja var beigties blakus esoshajaa eekaa ;)
Ok, pastīšos. Asfalta likšana anyway ja arī būs, tad tikai vasarā, tagad tas tehnoloģiski nav iespējams.
tur tas asfalts jau otraja diena pec vinja uzlikshanas jau bija aizlidojis pa gaisu, tie kas tur brauc ikdiena jau pieradushi ka jabrauc nevis pa joslu, bet pa to droshiibas salinju :-D
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

Ar gribes izteikties :)

Jaa piekritu asfalts bedrains, celjus netira, piens dargs, alga maza .....

Bet kapec ir cilveeki kuri tomer var nopelnit un labi dzivot? UN kapec 95 no 100 mashinaam tomer nonokluva graavi (nepiesieties skaitjiem) ?
vēja suns

Post by vēja suns »

tad nu tā- pats tikko izbaudīju melno ledu (maita- toč riebīgs)
braucu no jūras vārtiem uz vecāķu pusi (ap sešiem vakarā). Runādams ar draugiem mašīnā pat neaizdomājos par atkalas varbūtību, līdz slaidā elkonī (pirms pšiem vecāķiem tur tāda vietiņa, kad izbrauc no meža un tad elkonis, abās pusēs ūdens un pēctam sākas apdzīvotais rajons)... un iebraukdams šajā elkonī es jūtu, ka mans auto nedomā izņemt šo līkumu, bet spītīgi grib kļūt par laivu... (esmu daudz slīdējis, bet tā vēl nereizi- sajūta, ka stūres vispār nav) tad nu pateicoties ručņikam un mašīnas paspīdzināšanai otrajā robā (kā arī tam, ka nebija pretimbraucošo) elkonis tika ierakstīts, sviedri noslaucīti, cigarete nosmēķēta un ceļš turpināts...
p.s. turpmākajā ceļa posmā nebija ne vēsts no ledus...
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

nu ja pat glābēju auto ieveļas grāvī....

un es domāju, ka vienkārši rīta apsekotājs nebija amata augstumos un palaida garām bīstamo situāciju, kas radās ļoti drīz pēc tam ;)

tas varēja nenotikt...
Life is what happens while you're busy making other plans
Android
Admins

Post by Android »

HaL wrote:nu ja pat glābēju auto ieveļas grāvī....

un es domāju, ka vienkārši rīta apsekotājs nebija amata augstumos un palaida garām bīstamo situāciju, kas radās ļoti drīz pēc tam ;)

tas varēja nenotikt...
Interesants amats :D
Ceļu apsekošana ir mans pienākums, un jāapseko ir nevis rītā/vakarā/vējainā laikā, bet gan reizi nedēļā. Un nevis tāpēc, lai pateiktu, kur slīd un kur nē, bet gan tāpēc, lai konstatētu trūkumus/defektus/bojājumus un rakstītu priekšrakstus uzturētājiem lai saremontē/novērš. Kā jau iepriekš teicu - kaisīšanai datus saņem no CMS.
Un AS LAU ir izdevīgi tieši kaisīt nevis nekaisīt ceļus - jo vairāk nokaisa, jo vairāk naudas saņem. Vienīgi par kaisīšanas lietderīgumu jamiem jāatskaitās LVC.
Blondiins

Post by Blondiins »

vēja suns wrote:tad nu tā- pats tikko izbaudīju melno ledu (maita- toč riebīgs)
braucu no jūras vārtiem uz vecāķu pusi (ap sešiem vakarā). Runādams ar draugiem mašīnā pat neaizdomājos par atkalas varbūtību, līdz slaidā elkonī (pirms pšiem vecāķiem tur tāda vietiņa, kad izbrauc no meža un tad elkonis, abās pusēs ūdens un pēctam sākas apdzīvotais rajons)... un iebraukdams šajā elkonī es jūtu, ka mans auto nedomā izņemt šo līkumu, bet spītīgi grib kļūt par laivu... (esmu daudz slīdējis, bet tā vēl nereizi- sajūta, ka stūres vispār nav) tad nu pateicoties ručņikam un mašīnas paspīdzināšanai otrajā robā (kā arī tam, ka nebija pretimbraucošo) elkonis tika ierakstīts, sviedri noslaucīti, cigarete nosmēķēta un ceļš turpināts...
p.s. turpmākajā ceļa posmā nebija ne vēsts no ledus...
pilniibaa pierkiitu ;)
es ar shodien braucot no maarupes uz Juurmalu - tur taada nobrauktuve pa labi iznaak pirms Jaunmaarupes. Tik juutu ka aizmugure grib kljuut par priekshu :D bet bij oki :) taapat arii shite Juurmalaa visas mazaas ielinjas vienaa melnaa leduu...
You are in England - speak polish :D
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

apvedceļš ap 20:20 bij leduu.... braucu natuuraa uz 50..
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
marihuans

Post by marihuans »

man gar maaju celja gaisiitaaji straadaa baigi labi,tikko paraadaas ledus taa peec 30min jau mashiina brauc un kaisa :D

celsh murjaanji-seeja-saulkrasti :)
Loyal

Post by Loyal »

sakiet, ko gribiet, tas ir mans viedoklis. Tātad pašreizējais viedoklis Latvijā nestrādā, un tas nav manējais 8) Kā arī man nav jēgas tarkšķēt ar postpadomju cilvēciņiem, jo viņu uzskati ir novecojuši.

Ja gribi uzbraukt personīgi, vispirms noskaidro faktus par mani un tad saki, ka man jāiet izmācīties. Ja atgriežamies pie ceļu tēmas, tad tur nav runa par lielām naudām utt, bet par to, kapēc sāls kaisītāji nebraukāja turp atpakaļ un neparūpējas par to, lai neizveidotos 2cm ledus kārta. Valstij iznāktu krietni lētāk nekā avārijas, kuru rezultātā mirst cilvēki un tiek bojāts īpašums. Viena cilvēka dzīvība laikam ir vērtējama 300'000 Ls. Tas ir laikam tik, cik visa mūža garumā nopelna viens cilvēks priekš valsts. Varbūt jaucu, bet nav tik būtiski tagad iedziļināties sīkumos. Tātad, viens cilvēks gāja bojā, vēl vairākas automašīnas cieta + lieli sastrēgumi. Parēķinām vien...

Un tagad Android, man jāteic, ka Tev vien ir jāiet pašam pamācities. Ar daiļpļūtīšanu ne jeb kurš katrs var nodarboties :)
Android
Admins

Post by Android »

Loyal wrote:sakiet, ko gribiet, tas ir mans viedoklis. Tātad pašreizējais viedoklis Latvijā nestrādā, un tas nav manējais 8) Kā arī man nav jēgas tarkšķēt ar postpadomju cilvēciņiem, jo viņu uzskati ir novecojuši.

Ja gribi uzbraukt personīgi, vispirms noskaidro faktus par mani un tad saki, ka man jāiet izmācīties. Ja atgriežamies pie ceļu tēmas, tad tur nav runa par lielām naudām utt, bet par to, kapēc sāls kaisītāji nebraukāja turp atpakaļ un neparūpējas par to, lai neizveidotos 2cm ledus kārta. Valstij iznāktu krietni lētāk nekā avārijas, kuru rezultātā mirst cilvēki un tiek bojāts īpašums. Viena cilvēka dzīvība laikam ir vērtējama 300'000 Ls. Tas ir laikam tik, cik visa mūža garumā nopelna viens cilvēks priekš valsts. Varbūt jaucu, bet nav tik būtiski tagad iedziļināties sīkumos. Tātad, viens cilvēks gāja bojā, vēl vairākas automašīnas cieta + lieli sastrēgumi. Parēķinām vien...

P.S. Par mācīšanos - izglītots cilvēks parasti nebārstās ar apgalvojumiem tipa "Vse ģebili a ja super".

Un tagad Android, man jāteic, ka Tev vien ir jāiet pašam pamācities. Ar daiļpļūtīšanu ne jeb kurš katrs var nodarboties :)
par tiem 2cm degpunktā dzirdēji? 2mm maybe, 2cm - pilnīgs absurds ;)
Un arī 2mm diez vai bija, lai slīdētu pietiek ar 0,00... 1 mm biezu ledus kārtiņu, kura var izveidoties kaut vai vēja brāzmas ietekmē.
Un kā jau n reizes teicu un vēl atkārtošos - ir ziema, jābrauc atbilstoši ceļa apstākļiem un savām spējām, nevis atbilstoši ceļa kategorijai ;)
Ja tā būtu TIKAI ceļu uzturētāju vaina, tad tur norakstītos pilnīgi visi, kas tur brauca tajā laikā ;)
HaL
Admins

Post by HaL »

nu visi ziemā brauc daudz mierīgāk.. bet tsas nav normāli, ja es uz 5kmh griežot līkumā to nevaru izdarīt, jo purns iet taisni...

mārupē ir totālas auzas ar ceļu uzturēšanu ;)
Rihy

Post by Rihy »

HaL wrote:nu visi ziemā brauc daudz mierīgāk.. bet tsas nav normāli, ja es uz 5kmh griežot līkumā to nevaru izdarīt, jo purns iet taisni...

Mārupē tur tiešām viss ir slikti, ceļu kvalitāte drausmīga, ielas slidenas. Bet nu es nesūdzos par slīdamību :D
Android
Admins

Post by Android »

HaL wrote:nu visi ziemā brauc daudz mierīgāk.. bet tsas nav normāli, ja es uz 5kmh griežot līkumā to nevaru izdarīt, jo purns iet taisni...

Zinot tavu braukt prasmi, ziemā labāk pielieto kamaniņas :D:D:D
No offence, just kiddin.
Mārupē - ir 3 varianti - Rīgas pilsētas daļa, Mārupes pagasts un valsts ceļi. Precizē, plz, kurā vietā ir auzas?
Valsts ceļi ir:
V15 - kantora iela, stīpnieku ceļš
V16 - Plienciema (laikam) iela
P132 - Daugavas iela.
HaL
Admins

Post by HaL »

kantora stīpnieku ceļš - lietoju everyday uz darbu.. ceļa kvalitāte šausminoša un skatoties uz nenormālākajām apbūvēm un līdz ar to ļoti strauji palielinošo satiksmi, būs sūdi pa gaisu ļoti drīz :?

daugavas iela - tikko beidzas Rīga, ta ceļš ir krimināls, vispār pagrieziens uz vecozolu namiem (kur 25,autobuss nogriežas) ir vienkārši šausma, brīnos, ka tur kāds bez ratiem nav palicis... vecozolu iela (kas iet uz tīraines staļļiem) nav redzējusi tīrītājus šķiet nekad, regulāri apledojusi (arī šodien ir drausmas), kaut aslfats ir šķiet tikai pāris gadus vecs...

nu mārupe ir ārpus kritikas :?
Android
Admins

Post by Android »

Kantora/stīpnieku ceļam būs periodiskā uzturēšana (ja nemaldos) tad šovasar - tb ceļa klātne netiks paplašināta, bet būs jauns un līdzens asfalts.
Daugavas ielai arī itkā būšot (not sure) šovasar rekonstrukcija.
Pašu šo ceļu pašreizējo stāvokli ļoti labi zinu - reizi nedēļā tur braucu.
Pašlaik gan runa ir vairāk par ziemas uzturēšanu - tb ir/nav kaisīts/tīrīts.
HaL
Admins

Post by HaL »

nu tīraines/daugavas iela tiek tīrīta salīdzinoši OK (pie lielajiem sniegiem tik varēja būt operatīvāk)...

p.s. androida avatars un paraksts :lol: :lol: :lol:
EraSeR

Post by EraSeR »

http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/k ... 3#comments

Deformācija taka "nedaudz" atšķiras :lol:
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
fleix
BMW M3

Post by fleix »

bishku saskaadeets mersis!
Draugs atsuutija, laikam kkur ziepniekkalnaa.
Image
TwinSpark

Post by TwinSpark »

Izskatās ka jau aptīrīts :(

Turklāt šķiet, ka braucējam diski vairs nebūs vajadzīgi :(:(:(
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
Post Reply