thisAtmoBenzin wrote:Izskatās ideāli. Bampera apaļums izceļ parējā auto kantainumu. Diskus krāsot nevajag, ir ļoti ļoti labi tieši šitā.
gangas wannabe racecar volvo 744
Re: gangas wannabe sports car volvo 744
par cik neesmu nekāds dizaina speciālists, tad izteikšu tikai savu subjektīvo viedokli
, ka bampari vajadzētu atstāt. par cik iekš volvo neko nerubīju, tikai gribēju pirkt 850to, tad no sākuma nevarēju saprast, kas pievelk tajā purnā. nu tāds savāds un simpātisks. lasiju tālākos komentārus un sapratu, kas tur noticis un kāpēc smuki izskatās. bet nu pašam jādomā, ko labāk gribi. baigi jau viss kopskats patīk. 

visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
Kopskats ir labais. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

kas tāds jaunāks ?
piebeigts vecais sajūgs, kurš jau nopērkot bija diezgan ekstrēmi palietots, sportošana un clutch kicki noveda sajūgu līdz galam.
tad nu iepirkts luk sajūgs ar piespiedējdisku un skf izspiedējgultnis, pie reizes spararatu nodevu virpotājam, rezultātā nomesti 4 kg

piebeigts vecais sajūgs, kurš jau nopērkot bija diezgan ekstrēmi palietots, sportošana un clutch kicki noveda sajūgu līdz galam.
tad nu iepirkts luk sajūgs ar piespiedējdisku un skf izspiedējgultnis, pie reizes spararatu nodevu virpotājam, rezultātā nomesti 4 kg

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
3.bildē tieši tajā vietā redzēju šajās brīvdienās!
es izkusu! ir ahuuna!
es izkusu! ir ahuuna!
http://www.enammo.com emaljas trauku apdruka
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ir interesants, tagad vēl tik pshh-pshh un būs vispār 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

haha,pa kuru laiku ? 

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Šodien ap plkst 4iem 
Sanāca pa Smilteni fotošoots un garām braucot izdomājām nostāties blakus!

Sanāca pa Smilteni fotošoots un garām braucot izdomājām nostāties blakus!

http://www.enammo.com emaljas trauku apdruka
golfu arī šodien mazajā aplī redzēju, ir nice
kkad jāuztaisa kopīgs fotošūts, bet volvo pagaidām nekustināms, metinātais bloķis ir noķilējies, tapēc arī stāv uz finiera plāksnēm, savādāk mājās nevarēja dabūt
vēl nav sanācis laiks pieķerties 

kkad jāuztaisa kopīgs fotošūts, bet volvo pagaidām nekustināms, metinātais bloķis ir noķilējies, tapēc arī stāv uz finiera plāksnēm, savādāk mājās nevarēja dabūt

Vajag zemāk, bet visādi citādi smuki. Izskatās, ka tas 1deg camber apgreids dod daudz, veri nais.
zinu, zinu, drīzumā viss notiksies 

čau nezvēri, kādu laiku braukājos bez problēmām, piebraukāju sajūgu utt, viss chill bill.
biku piesēdināju volvo, izgāju vēl cauri 2 šrotā sameklētiem atsperu pāriem aizmugurē, pirmās bija par cietu, otrās diezgan perfekti, kaut kādas džipveidīgās, tagad volvo ļoti neraksturīga vadāmība, ciets un precīzs. vadās tiešām nice, grūti noticēt, ka tāda kaste var tā turēties uz ceļa
biju saregulēt savirzi, pielikām pie kompīša un monitorā uzmetās smuki 3 grādi negatīva kambera, kas priecē :volvo_wannabedriftcarlel:

un šajā weekendaa sabildējām bilžas, paldies lietotājam edgers par to

biku piesēdināju volvo, izgāju vēl cauri 2 šrotā sameklētiem atsperu pāriem aizmugurē, pirmās bija par cietu, otrās diezgan perfekti, kaut kādas džipveidīgās, tagad volvo ļoti neraksturīga vadāmība, ciets un precīzs. vadās tiešām nice, grūti noticēt, ka tāda kaste var tā turēties uz ceļa

biju saregulēt savirzi, pielikām pie kompīša un monitorā uzmetās smuki 3 grādi negatīva kambera, kas priecē :volvo_wannabedriftcarlel:

un šajā weekendaa sabildējām bilžas, paldies lietotājam edgers par to

Pa smuko!
Tik aizmugurē prasās gaišos lukturus
http://www.vparts.se/se/rodvita-bakljus-volvo-744.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tik kā jau Zviedrijā, maksā tie lukturi 190 EUR
:D:D
Tik aizmugurē prasās gaišos lukturus

http://www.vparts.se/se/rodvita-bakljus-volvo-744.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tik kā jau Zviedrijā, maksā tie lukturi 190 EUR

Braucu ar MK5 GTI un E90 330i
Nevajag nekādus gaišos lukturus. Ja liek tos, tad xenonu numur apgaismojumā, 18" diskus un citus Zviedru pribambasus 
Izskatās nais, man, kā vienmēr, prasās vēl zemāk, bet ir nais

Man arī aizmuguri vajag cietāku, būs jāuzmeklē kāds pārītis.

Izskatās nais, man, kā vienmēr, prasās vēl zemāk, bet ir nais

Man arī aizmuguri vajag cietāku, būs jāuzmeklē kāds pārītis.
- AtmoBenzin
- Been thanked: 0
Spoiler
Show

- GG.
- Been thanked: 5 times
Es iebraukt varēju Lido, ja? Tas bija ar ārā izbraukšanu
Volvo izskatās labi. Tie diski ideāli piestāv, jo viņi ir kantaini.
Kantaini diski, ko es pateicu

Volvo izskatās labi. Tie diski ideāli piestāv, jo viņi ir kantaini.
Kantaini diski, ko es pateicu