FRETKAS OVLOV 940 2.0T
- AtmoBenzin
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Re: FRETKAS OVLOV 940 2.0T
Man slinkums gari rakstīt, bet nu long story short :
Gustiņš atrada cilvēku, kas uzceps flančus - viss sanāca smuki. Rūdis (ER.) sapulēja diskus, viss smuki
Visu dienu valcējām arkas ar visu iespējamo - A4 lapu kaudzi, dēlīšiem, āmuru un visu pārējo. Ghetto much, bet krāsa palika tur, kur tai jāpaliek un arkas visas taisnas un smukas 
Visu dienu fleksējām atsperes, jo baigais džips. Vispār arī tagad ir džips, bet sanāk pavilkties ar vēderu pa asfaltu un sēžu uz atboiņikiem.
Koroče MEGA paldies Gustiņam par palīdzību az olveiz
Un paldies Rekordam par biužām :

All safe!

Pirmais test fits

Viss samests, bet pēc tam turpinājām fleksēt

Te moikā

Rekords fegits

Tālāk bildēja Rekords. Es fegits :

c ya
Gustiņš atrada cilvēku, kas uzceps flančus - viss sanāca smuki. Rūdis (ER.) sapulēja diskus, viss smuki

Visu dienu fleksējām atsperes, jo baigais džips. Vispār arī tagad ir džips, bet sanāk pavilkties ar vēderu pa asfaltu un sēžu uz atboiņikiem.
Koroče MEGA paldies Gustiņam par palīdzību az olveiz

Un paldies Rekordam par biužām :

All safe!

Pirmais test fits

Viss samests, bet pēc tam turpinājām fleksēt

Te moikā

Rekords fegits

Tālāk bildēja Rekords. Es fegits :

c ya
much have!!! :super: 
Edit:
Cik izmaksāja flanči?

Edit:
Cik izmaksāja flanči?
Last edited by RL. on 26 May 2014, 22:00, edited 1 time in total.
Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox

BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
- Matiiss_T
Apsveicu, pirms tam man so so patika šitais modelis, bet nu tagad izskatās vnk mega-super-čotka bomba, ten tauzend respekt points fo jū
Sent from my C6603

Sent from my C6603
GOT SMOKE? I don't
- Puperdupers
Tas ir Volvo, darba zirgs, tam nav jāšļūc ar vēderu pa zemi, izskatās kā alnis kuram kāds jenots pa miegam nograuzis kājas, utt...Hancels wrote:nu davay diršļaki, kurš tagad pateiks, ka fretkins māk tik autiņus sapist?

OVLOV izskatās ļoti cepīgi, labprāt tādu gribētu brīvdienu izbraucieniem, ja ikdienai tad tik traki nesēdinātu, bet tik man personīgi stūre velaizvien nav iepatikusies, jāliek melnā

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Nu, vēl jau viss priekšā, kad sāks grūst nost, tad skaidrs ka būs pienācis laiks kādu buksi samainīt..Hancels wrote:nu davay diršļaki, kurš tagad pateiks, ka fretkins māk tik autiņus sapist?

Glīts volvo!

- Rekords
Edmunds wrote:Nu, vēl jau viss priekšā, kad sāks grūst nost, tad skaidrs ka būs pienācis laiks kādu buksi samainīt..Hancels wrote:nu davay diršļaki, kurš tagad pateiks, ka fretkins māk tik autiņus sapist?![]()
![]()
Glīts volvo!

Es te neesmu
kas pa volviki, wow !!!
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.