jup, īstaisFoxijs wrote:mk2 diizelis? tādss bija niks?sarkans golfs ar baltiem diskiem.. manīju Lapmežciemā šodien

Moderator: Juzix
jup, īstaisFoxijs wrote:mk2 diizelis? tādss bija niks?sarkans golfs ar baltiem diskiem.. manīju Lapmežciemā šodien
volfsburgs wrote:Sodien Dzelzuks 3x sava e34, bet es no velo.Prominade, Rimi un Lielais Prospekts.
![]()
Nakošreiz deret papļāpat.
es tevi no sava pagalma redzējumk2_dīzelis wrote:jup, īstaisFoxijs wrote:mk2 diizelis? tādss bija niks?sarkans golfs ar baltiem diskiem.. manīju Lapmežciemā šodien
ar kādu auto tu biji?
Foxijs wrote:es tevi no sava pagalma redzējumk2_dīzelis wrote:jup, īstaisFoxijs wrote:mk2 diizelis? tādss bija niks?sarkans golfs ar baltiem diskiem.. manīju Lapmežciemā šodien
ar kādu auto tu biji?
![]()
šovakar uz brīvībenes O.Z golfs:gribu_pirkt:
Dzīvoju BukultosMartinss wrote:Kur biji?rixis wrote:Vakar Martinsa pelēkais Siers Bukultos manīts![]()
Kā arī man liekas, ka Archukam uzmetu ar avareikām netālu no Lubānas ielas DepoAr radiem svinēju oliņsvētkus.
tas bija mans bralis kurs parvietojas ar audi un bija tada lieta vinsh bija iegriezies bikerniekos paskriet.tapec arī auto tur staveja .tika redzets Karosa audi100 TDI gazejot pa kartinga trasittd wrote:Samaats burnour id 89 netaalu no bikjeriem. Ar baudi200 bubinaajam no bikjeriem. Esot jau tevi tur redzeejis
priekša labā pusē migla mēdz atteiktiesoxys wrote:vakar vakarā uz salinieka redzēju, grīdas krāsas mk3(laikam lietotājs o.z.) iemesls, kāpēc to pieminu, jo pamanīju, ka tev mainās apgaismojums atkarībā no ceļa reljefa
izbraucot caur bedrēm tev tur gabarīts/migla viens nedega