Uzgriez Miķelim, man ir tāda sajūta, ka viņam bija kkāds pāris 195/55, varbūt iedos vienu uzlaikot.Fretka wrote:Esmu izbūris to saitu un šo, to pats metis iekšā
Paldies par idejām, bet nu laiks rādīs. Kā nekā vēl flančus jāuzcep un diskus jāsakrāso
FRETKAS OVLOV 940 2.0T
Re: FRETKAS OVLOV 940 2.0T
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Nezinu, vai baigā gaļa (riepām) izskatīsies pačotīgi ar stok arkām, ja kaut ko uzkniedētu/pielīmētu, būtu cita kakāšana bez bikšelēm.
Ar ko tās sĀbu astes atšķiras?
Ar ko tās sĀbu astes atšķiras?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

Karlis jau visu pateica par gaļīgām riepām, nevaru neko piebilst 
Ar formu !
http://solobugas.files.wordpress.com/20 ... o-back.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... o_rear.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ar formu !
http://solobugas.files.wordpress.com/20 ... o-back.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... o_rear.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Varu tev piedavat 2gb 185/55 r15
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
uzspiežot viedokli ,man priekš tava volvo ir 20'' hromēti diski 

Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Neaiztiec te neko vairāk. Ir labi, kā ir!Fretka wrote:lm - tomēr tu vēl lasi bērnautu
----------------
anyhow, ne visai iespaidīgs apdeits, taču radušās pāris dilemmas un gribētos nedaudz padalīties ar tām :
pāris dienas atpakaļ saķēpāju lukturus sarkanus un kaut kā aizdomājos, ka varbūt nemaz negribētos heckblendi, turpretim numuru piemest bez vnz paliktņa, atstāt bagāžnieka daļu max clean + 9000ā Saaba astīti aizstāt ar 900tā (to vēl jāuzmēra un jāatrod), bet nu izskatās, ka tas tiks izpildīts
fiksi šo to sazīmēju un tā arī neizlēmu, taču atliku to visu uz dienu, kad būs šis tas cits sadarīts SpoilerShow

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Diegz, tev vajag topiku, kuru piesārņot 
Paldies, jā, arī tagad sapratu, ka nafig ņēmu sedanu, bet nu nekas, ir uzdevums

Sorry, man jau likās, ka kāds to pateiks!Fretka wrote:Diegz, tev vajag topiku, kuru piesārņot

Bet nu nekas domāju par aprakstu tur vairāk nebūtum tapēc nav jega, tūnings uz šito pagaidām nebūs!

Bet nu tev veiksmi darbā, šo topiku man patīk palasīt!

KO NOTIEK?
Es pat neatceros, pie kā es šajā topikā paliku, bet nu ir pamainījies vismaz viens svarīgs posms : izplūde.
Kaut kad sen, neatceros kad, aizdzinos pie MissL brāļa un pārmetināju izplūdi uz 70mm diametrā pilnā garumā, beigās pēc mana spešal pasūtījuma
uztaisīju 2 ņeržas galus, lai piepildītu savu mazo sapnīti 
Baigi daudz bilžu nav, bet lejā būs pāris video. Jāsaka, ka nedaudz laikam jauda pieaugusi, jo 3 bunduļu vietā 0 vajadzētu būt starpībai
» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
Nedaudz arī pieregulēju spoileri, kurš galos kārās pāri. Bet nu tāpat nav īsti tas un joprojām meklēju kaut ko citu vietā, nedaudz spicāku, tā ka, ja ir ko piedāvāt, tad droši varat uzrakstīt man

Varbūt vēl kaut kas mazsvarīgs noticis, bet nu, ja atcerēšos, tad došu ziņu!
Today was a good day

Es pat neatceros, pie kā es šajā topikā paliku, bet nu ir pamainījies vismaz viens svarīgs posms : izplūde.
Kaut kad sen, neatceros kad, aizdzinos pie MissL brāļa un pārmetināju izplūdi uz 70mm diametrā pilnā garumā, beigās pēc mana spešal pasūtījuma

Baigi daudz bilžu nav, bet lejā būs pāris video. Jāsaka, ka nedaudz laikam jauda pieaugusi, jo 3 bunduļu vietā 0 vajadzētu būt starpībai

» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
Nedaudz arī pieregulēju spoileri, kurš galos kārās pāri. Bet nu tāpat nav īsti tas un joprojām meklēju kaut ko citu vietā, nedaudz spicāku, tā ka, ja ir ko piedāvāt, tad droši varat uzrakstīt man

Varbūt vēl kaut kas mazsvarīgs noticis, bet nu, ja atcerēšos, tad došu ziņu!
Today was a good day

- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
All red pakaļgals izskatās čotka, bet skaņa pilnīga honda...

Spoiler
Show
Zinu, ka Tev poh - man arī.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Es arī par to iedomājos, jo man tagad arī tā skaņa nav īsti tas, ko gribējos, jo nedaudz par daudz traktorsvolfsburgs wrote:Vajag lielāku spiedienu, tad skaņa būs zašebis.

Visticamāk, ka nākotnē viducī ies kāds no Magnaflow rezonatoriem, bet nu mirstamā kaite man tā nav. Nezinu, kā ar tiem, kas man aiz muguras

Drīzumā spiediens celsies un tad jau manīs

Būs arī optimālāks 0-100 vidaks

Internets pieder visiem! Un ko es gribu, to saku!
Moš aizmugurē to astīti var no šķiedras uzmeistarot? pēc formas un izskata uztaisīt sev vistīkamāko.
Moš aizmugurē to astīti var no šķiedras uzmeistarot? pēc formas un izskata uztaisīt sev vistīkamāko.

Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /