Ir jau izsecināts, ka vin nav īstais, jo pēc vin koda mašīna ir gaiši sarkanaEgilz wrote:iemet mašīnas vin kodu ātri sazīmēs vai ir bijis 2.8 vai nē, pašlaik izskatās ka no rūpnīcas bijis 1.8isOneLitreBeer wrote:ā nopietni, nāca oriģināli m52b28, tehniskajā arī 328. Pieņemu, ka nopārdots motors un ielikts kautkas kas mētājās garāžā
pēc bildēm spriežot
1. 2.8 aķis aizmugurē orģināli, kāpēc lai kāds censtos uz priekšu visu to padarīšanu pāraisīt
2. Spoļu kronšteins 2.8 nav, labi pieņemsim ka zolīdi uzmetināts, bet nu neticu, izskatās kā oržinal
3. Visi plastmasi motortelpā ir no isa, tas muftas aizsargs, tā plastmasa virs nāsīm, starp lampām, karoč neticu ka kāds visu būtu cītīgi lasījis, un mainījis
4. salonā beņki vecā tipa, pēc aizmugures var pateikt, 328 kā jau juanā tipa e36 nāca savādāki
palien papakša palūri kas pa kārbu (2.8zf, isam getrag), kas pa reduktoru (mazais vai tomēr 2.8 ), lai gan ja būtu 2.8 ar attiecību 2.9x tas is vispār negrieztos, izpūtējs arī izskatās ka šujmašīnas, kas pa spidometru (jaunā tipa, kur degvielas līmeni vairs nerāda litros, jo cik zinu tādi nāca 2.8 )
principā galīgu neticu ka kāds būtu ņemies tā un visu šitik zolīdi pārtaisījis, + te nu neizskatās ka būtu iemets kkas kas garažā mētājās
palūri pēc vin koda kāda šitam nāca oriģinālā komplektācija
OneLitreBeer e36 328i
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: OneLitreBeer e36 328i
Vecs Sūds
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Fretka wrote:man tieši šķiet, ka tie ir trāpīgākie komentāri pēdējo dienu laikā
Atkal sākas! kas tieši tik slikts šajā e36? Tas, ka nokrāsots slikti? Pirmkārt tu vispār nedrīksti runāt pa automašīnu vizuālo stāvokli :baloninji_rulzzz: :kraasa_paari_ruusai: :sapuvis_viss:
Vecs Sūds
štrunts par krāsu, mani uzjautrina fakts, ka tev ir vini no visai krasi atškirīga auto.OneLitreBeer wrote:Fretka wrote:man tieši šķiet, ka tie ir trāpīgākie komentāri pēdējo dienu laikā
Atkal sākas! kas tieši tik slikts šajā e36? Tas, ka nokrāsots slikti? Pirmkārt tu vispār nedrīksti runāt pa automašīnu vizuālo stāvokli :baloninji_rulzzz: :kraasa_paari_ruusai: :sapuvis_viss:
Sodit slidgultnus uz spiediena
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Nu, bet kautkā taču piereģsitrēts viņš irCh. wrote:štrunts par krāsu, mani uzjautrina fakts, ka tev ir vini no visai krasi atškirīga auto.OneLitreBeer wrote:Fretka wrote:man tieši šķiet, ka tie ir trāpīgākie komentāri pēdējo dienu laikā
Vecs Sūds
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Tu runā tā itkā es neko nesaprastu, protams, ka tas ir dirsā, bet kapēc lai es brauktu salīdzināt numurus bez vajadzības? kamēr skate ir, tikmēr jābraucEdmunds wrote:![]()
aizbraucam uz numuru salīdzināšanu?
Vecs Sūds
kmēr skate ir janotirgo!!
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- OneLitreBeer
- Spam addicted
nesatraucies, ganjau es šito arī nopirkšuFrancis wrote:Tak saņemies, Tu knapi hondu nopardevi, labi ka zvirbulim vajadzeja masinu.OneLitreBeer wrote:Nu bet tas tak loģiskismash wrote:kmēr skate ir janotirgo!!
Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju
Nauda nau problema, they saykrissis wrote:nesatraucies, ganjau es šito arī nopirkšuFrancis wrote:Tak saņemies, Tu knapi hondu nopardevi, labi ka zvirbulim vajadzeja masinu.OneLitreBeer wrote:Nu bet tas tak loģiskismash wrote:kmēr skate ir janotirgo!!![]()
Spoiler
Show

- Juzix
- Has thanked: 24 times
Un cerēt, ka potenciālais pircējs negribēs salīdzināt vinsmash wrote:kmēr skate ir janotirgo!!
P.S. Te ož pēc mentenes
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Pārsteidzoši, vai nepārsteidzoši, bet no šodienas es oficiāli ienīstu šo mašīnu
Nomainu bukses ---> Pārspiežu bremžu maģistrāli ----> Nomainu bremžu maģistrāli ----> AKB izdomā nosēsties -----> ???
Nomainu bukses ---> Pārspiežu bremžu maģistrāli ----> Nomainu bremžu maģistrāli ----> AKB izdomā nosēsties -----> ???
Vecs Sūds
Nu jāā! Ar hondu ta nekad nebija vai ne ?OneLitreBeer wrote:Pārsteidzoši, vai nepārsteidzoši, bet no šodienas es oficiāli ienīstu šo mašīnu![]()
Spoiler
Show

Tas ir normāli vecām mašīnām.. Sāc taisīt no viena gala, lūzt no cita.. Tā patiesībā ir reāla jautrība, kad aizej ar draugiem uz garāžu no sērijas "eļļu nomainīt", bet attopies ar noskrūvētu kārbu.OneLitreBeer wrote:Pārsteidzoši, vai nepārsteidzoši, bet no šodienas es oficiāli ienīstu šo mašīnu![]()