Disku atjaunošana
Moderator: gacciZm
Re: Disku atjaunošana
Klau,pulēšanai pulēšanas ripu samitrina pirms smērē pa balto pulēšanas kluci?Pamēģināju pa sauso dabūt ripā to pulēšanas pastu,baigi negribīgi ņēm.Ķipa,Kursos bija tādi pulēšanas kluči,baltais ķipa alumīnijam pēc iepakojuma,bet nav rakstīts kā viņu īsti lieto.
Sveicināti biedri.
Kurš kuri te nodarbojas ar disku krāsošanu par saprātīgu cenu. Vajadzētu nokrāsot 4gab. OZ Racing R17 diskus zeltītā krāsā. Diski tiko pēc strūklošanas. Ideāli ja varētu pārdaugavā
Var PM ja kas 
Kurš kuri te nodarbojas ar disku krāsošanu par saprātīgu cenu. Vajadzētu nokrāsot 4gab. OZ Racing R17 diskus zeltītā krāsā. Diski tiko pēc strūklošanas. Ideāli ja varētu pārdaugavā

- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Vēl viens El_Camino darbs:

Paldies!

Paldies!

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-
- Been thanked: 0
vajag nopulēt plauktus R18 one piece vai ir kaads kursh gatavs uznjemties? diski keskin KT5
-
,paskevakas wrote:vajag nopulēt plauktus R18 one piece vai ir kaads kursh gatavs uznjemties? diski keskin KT5
labi interesē pilna restauraacija, diski viendaljiigi, taisni, bez kanshu bojaajumiem, bet vietaam oksideejushies!

Nevaru atbildeet uz pm jo neesmu sheit pietiekami ilgs lietotaajs;
Tad nu ja ir priekshlikumi par man aktuaalo jautaajumu uz [email protected] vai 29276543
-
Help!
Attieciigi 8.mm 10pt. uzgalis pieejams pa 10eur.
AAA, izmisums, pasuutiitais uzgalis neder, man ir vajadziiga 5 vai 6.mm 10 staru atsleega, bet es uzsuutiiju 8.mm. Vai kaadam ir ideja kur vismaz taadu mekleet?!?!?!? Divas dienas google.com pagaajushas bez rezultaatiem. Zem koda M5;M6 10pt nekas pat neparaadas. Diski keskin KT5
Attieciigi 8.mm 10pt. uzgalis pieejams pa 10eur.