Bija jau tādas aizdomas, jo bija kaut kas par VAZ uzlīmēts.skrachs wrote:Zaļš B4 pie administrācijas ieejas durvīm.
Janx B4 un e36
Re: Janx B4
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Ļoti sen te nekas nav ierakstīts. 
Bet nu auto brauc un turpina braukt.
Pirms ziemas domāju, ņemšu nost sēdinājumu, likšu atpakaļ stock atsperes, bet kopumā nav tik traki.
Šur tur jau skaras klāt apakša un tā. 

Vēl arī pašā ziemas sākumā samainīju salona radiatoru (atkal), pirms pagājušās ziemas arī to pašu darīju, bet tad diemžēl uzliku ķīnieti un vai nu kāds brāķis gadījās, vai kas, bet nu nesildīja, visu iepriekšējo ziemu nobrakāju mazliet salstot. Vismaz mācība tagad, nepirkt ķīniešu radiatorus.
Uzliku nissens radiatoru un viss tagad silda tā kā vajag.
Pirms neilgi pirms Ziemassvētkiem viena stirna izdomāja audim šķērsot ceļu, kā rezultātā, nepaveicās gan man, gan viņai, man pagriezienam stiprinājumi nolauzti un bampers cietis, stirnai daudz trakāk izgāja.
Cik tā pārskrēju pāri, tas laikam arī viss. 
Bet nu auto brauc un turpina braukt.
Pirms ziemas domāju, ņemšu nost sēdinājumu, likšu atpakaļ stock atsperes, bet kopumā nav tik traki.
Spoiler
Show

Pirms neilgi pirms Ziemassvētkiem viena stirna izdomāja audim šķērsot ceļu, kā rezultātā, nepaveicās gan man, gan viņai, man pagriezienam stiprinājumi nolauzti un bampers cietis, stirnai daudz trakāk izgāja.
Spoiler
Show

Tu jau vienreiz kko tur nebiji nonesis, pirms kāda laika? 
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Katru gadu kaut kas tam bamperim notiek, viss sākās ar suni, pēc tam ledus kluči, kas uz ceļa, kupena un tagad stirna.oķis wrote:Tu jau vienreiz kko tur nebiji nonesis, pirms kāda laika?
Skatos, ka pēc ziemas nekas nav pievienots. 
Audi iekāpis atkal atpakaļ vasaras tupelēs.

Pagājušajā vasarā tika nopirkti VDO dačiki, bet tā arī nostāvēja garāžā, līdz beidzot pavasarī arī ieliku. Salodēju diodes, lai ir sarkanā krāsā, bet pelnu trauku neliku, jo tāpat to neizmantoju. Piepīpētāju pārvietoju uz bardačoku, kur tas arī lieliski pilda savas funkcijas.

Pirms skates gāzei uztaisīta lielā apkope, samainītas visas membrānas reduktoram un caurules motortelpā, jo sāka salonā parādīties gāzes smaka, bet tagad atkal vairs neko nejūt. Protams arī saregulēts.

Pēc tam atlika iet tehnisko apskati, bet dēļ plaukta buksēm neizlaida. (Kad sēdināju, aizmirsu atlaist skrūves.
) Pasūtīju poliuretāna, gan plauktiem, gan arī pakaļējam tiltam. Ja prasa vai palika cietāks, tad šķiet, ka īpaši nē.

Vēl kaut kur uzdūros bildei ar sačurātām miglām, nolēmu, ka man arī vajag
tiku pie plēves un rezultāts patīk, vismaz pagaidām.

Protams vēl jau ir visādi sīkumi sadarīti, bet nu kur tos visus var atcerēties.
Audi iekāpis atkal atpakaļ vasaras tupelēs.

Pagājušajā vasarā tika nopirkti VDO dačiki, bet tā arī nostāvēja garāžā, līdz beidzot pavasarī arī ieliku. Salodēju diodes, lai ir sarkanā krāsā, bet pelnu trauku neliku, jo tāpat to neizmantoju. Piepīpētāju pārvietoju uz bardačoku, kur tas arī lieliski pilda savas funkcijas.

Pirms skates gāzei uztaisīta lielā apkope, samainītas visas membrānas reduktoram un caurules motortelpā, jo sāka salonā parādīties gāzes smaka, bet tagad atkal vairs neko nejūt. Protams arī saregulēts.

Pēc tam atlika iet tehnisko apskati, bet dēļ plaukta buksēm neizlaida. (Kad sēdināju, aizmirsu atlaist skrūves.
Spoiler
Show

Protams vēl jau ir visādi sīkumi sadarīti, bet nu kur tos visus var atcerēties.
Last edited by Janx on 29 Nov 2015, 18:29, edited 1 time in total.
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Nez, čuras kaut kā neaļo tajā kopskatā. Smoked miglas gan būtu nais 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
B4 eiropas izpildijumā tās miglas ir pārāk augstu lai izskatītos "pareizi" pieurinētas. Arī vienu brīdi domāju, bet izdomāju, ka nevajag. Bet sūdīgi nav.
Kur un cik nāca tās bukses? Man te ar drīzumā pārītis jāmaina
Kādiem vai tad nāca arī zemāk?mdz wrote:B4 eiropas izpildijumā tās miglas ir pārāk augstu lai izskatītos "pareizi" pieurinētas. Arī vienu brīdi domāju, bet izdomāju, ka nevajag. Bet sūdīgi nav.
Pie lietotāja Wu-Ryder sūtīju, plauktiem pa 25Ls sanāca un pakaļējam tiltam pa 20Ls.
Pa lielam, tikai tiek braukts, bez nekādiem īpašiem uzlabojumiem.
Mazliet sestdien pabildēts, rezultāts apmierina.

Mazliet sestdien pabildēts, rezultāts apmierina.

Spoiler
Show

Pa retam uz ta banana kada piekabe jauzliek. Tomer ikdienas auto.Jūda wrote:Nebūtu banāns būtu uz visiem 100%
Jāpaceļ topiks, vismaz ar kādām bildēm.
Pirms kāda laika sanāca mazliet vienu diska kanti sačakarēt. Kā vislabāk būtu sataisīt?

Pārējais viss pa vecam.

Pirms kāda laika sanāca mazliet vienu diska kanti sačakarēt. Kā vislabāk būtu sataisīt?

Pārējais viss pa vecam.
Spoiler
Show