Auto audio!!! vajag padomu!
- Guntijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Auto audio!!! vajag padomu!
Gribēju jautāt vai te mums ir kāds, kuram ir īpaši spēcīga mūzikas sistēma uzstādīta auto?
Gribētu ar to cilvēku parunāt par pasākumu 12. un 13. jūlijā un viņa dalību ar auto tajā.
PM vai [email protected]
Gribētu ar to cilvēku parunāt par pasākumu 12. un 13. jūlijā un viņa dalību ar auto tajā.
PM vai [email protected]
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
Izgāju vēlreiz visam cauri un atradu pareizo metodi, ieslēdzam aizdedzi uz 1 un tad ieslēdzam radio un gaidam stundu, tad ļaus vēlreiz ievadīt kodurrrainis wrote:Situācija sekojoša, BMW E36 biznesa radio, rāda code wait, dari ko gribi, nevar panākt lai vēlreiz ļauj ievadīt kodukādi ir vēl varianti neskaitot stundu kad jābūt ieslēgtai aizdedzei uz 1 vai 2 režīmu? Jo šis nepalīdz.

Netā bija visādas metodes aprakstītas, man strādā tikai šī.
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Rii
- Been thanked: 5 times
Vai audio barošanas vadam, kas iet no akumulatora uz grabažnieku, pašu gala štekeri atseviški var nomainīt?
Ir sanācis tā, ka esmu iznīcinājis vada galu un viņš ir nelietojams, bet ļooooti negribas ārdīt nost visu salonu un vilkt to vadu par jaunu
Ja var, padalieties, lūdzu, kur atrast nepieciešamo
Ir sanācis tā, ka esmu iznīcinājis vada galu un viņš ir nelietojams, bet ļooooti negribas ārdīt nost visu salonu un vilkt to vadu par jaunu

Ja var, padalieties, lūdzu, kur atrast nepieciešamo
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Noteikti ka var nomainīt, jādabū tikai tāds štekeris 
Varbūt ir kāda bilde?
Parasti vienu galu liek pie klemmes (caur drošinātāju) un pastiprinātāja galā tīrs vads skrūvējas kāt.

Varbūt ir kāda bilde?
Parasti vienu galu liek pie klemmes (caur drošinātāju) un pastiprinātāja galā tīrs vads skrūvējas kāt.
- Rii
Tātad sanāk, ka tur galā nekāds īpašs štekeris nav un es varu savam vadam nokniebt nost sačakarēto galu, un viss darbosies?
Man šobrīd izskatās šādi - http://img.lejup.lv/images/lejuptopkkow1370421547.jpg Liela bilde, nav ar ko resaizot šobrīd
Man šobrīd izskatās šādi - http://img.lejup.lv/images/lejuptopkkow1370421547.jpg Liela bilde, nav ar ko resaizot šobrīd
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
To pat es zinu, ka tur apakašā ir tikai vads !Rii wrote:Tātad sanāk, ka tur galā nekāds īpašs štekeris nav un es varu savam vadam nokniebt nost sačakarēto galu, un viss darbosies?

Arguss vai Depo tev palīdzēs !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Rii
Kas tieši man ir vajadzīgs? Normālu vadu neesmu dzīvē redzējis/pētījis
Un pats no elektrības saprotu tik pat daudz cik sētas kaķis par mārketingu 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Tev ir divi varianti - kolhozs: noknieb vadu un skrūvēklātpliku vadu, normāla : nopērc tādu spaili jaunu, bet bez vada, nogriez vadu,uzliec jauno spaili un saspied kārtīgi. Viss.Rii wrote:Tātad sanāk, ka tur galā nekāds īpašs štekeris nav un es varu savam vadam nokniebt nost sačakarēto galu, un viss darbosies?
Intresē kur varētu nopirkt normalu aktīvo subvuferi. Kādu varētu ieteikt? No tādām lietām īsti nav nekāda saprašana
Negribu neko jaudīgu.

strada kaa vergs --- lai dziivotu kaa KARALIS
Veikalā.
No sākuma pasaki, kādā mašīnā liksi.
Un papēti, vai nav izdevīgāk nopirkt parasto subi kastē un pastiprinātāju atsevišķi.
Un papēti, vai nav izdevīgāk nopirkt parasto subi kastē un pastiprinātāju atsevišķi.
Piekrītu šim ieteikumam!Melnais wrote:Veikalā.

(lai tas troksnis ietu salonā). Aktīvajiem subiem bieži ir pastiprinātāji pa švaku.
Reiz bija 2vi pa 1000w aktīvie un pat aizmugurē plauktā elipses veida izgriezumi, bet tos savus 2kW nespēja atīstīt, pēc manas "muzikalās" dzirdes, jo tādai jaudai vajadzēja būt patīkamākai.
Ir dzirdēti 2kW ar pasīvo + pastiprinatājs. Pilnīgi citas sajūtas..
- GG.
Vajag padomu(s) par audio. Saprašana par šīm lietām nav diez ko liela.
Auto: 3-door Mk2 Golfs
Jautājums: Vai ir vērts ņemt kādas puslīdz augstāka līmeņa skandas, ja viņas tiek stiprinātas OEM vietās, neskrūvējot pie kuzava? Auto pakots netiks.
Nekādu super koncertzāli man arī nevajag.
Ko budžeta variantā labāk likt, aktīvo vai parasto subīti? Pie nosacījuma, ka tas tiek šādi noslēpts bagāžnieka sānos, aptuveni tādā kastē kā parādīts.

Ja tiek likts aktīvais subītis tad visi skaļruņi tiek slēgti pie magnetolas? Vai tas nozīmē, ka var izmantot tikai koaksiālos skaļruņus, jo maģītis nepavilks komponentes?
Vai šāds manis izdomāts setups pēc kautkā vispār skanētu?
-kautkāds 11'' subītis iebūvēts bagāžnieka sānos (ne perfektu izmēru kastē)
-pastūzis
-13cm komponentes priekšējo durvju stock skaļruņu kabatās
-pīkstuļi panelī (vieta tur ir 80mm tumbai)
-kautkādas šāda tipa komponentes stock vietās bagāžnieka sānos (stock vieta paredzēta 4x6'' skaļruņiem)
Varbūt kāds, kas saprot šīs lietas var ieteikt kādu komplektu salasīt? Galvenās prioritātes: visi skaļruņi tiek likti stock vietās, dievs pasarg nekādi podiumi netiek būvēti, nekāda pakošana, maksimāli lēti.

Auto: 3-door Mk2 Golfs
Jautājums: Vai ir vērts ņemt kādas puslīdz augstāka līmeņa skandas, ja viņas tiek stiprinātas OEM vietās, neskrūvējot pie kuzava? Auto pakots netiks.
Nekādu super koncertzāli man arī nevajag.
Ko budžeta variantā labāk likt, aktīvo vai parasto subīti? Pie nosacījuma, ka tas tiek šādi noslēpts bagāžnieka sānos, aptuveni tādā kastē kā parādīts.
Spoiler
Show

Vai šāds manis izdomāts setups pēc kautkā vispār skanētu?
-kautkāds 11'' subītis iebūvēts bagāžnieka sānos (ne perfektu izmēru kastē)
-pastūzis
-13cm komponentes priekšējo durvju stock skaļruņu kabatās
-pīkstuļi panelī (vieta tur ir 80mm tumbai)
-kautkādas šāda tipa komponentes stock vietās bagāžnieka sānos (stock vieta paredzēta 4x6'' skaļruņiem)
Spoiler
Show

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Es liktu 4 puslīdz sakarīgas skandas, ne pārak jaudīgas lai nav pastūzis jāliek + normālu maģi.
Ja grib uzlabot, tad parasti pirmais ir tieši skaņas un vibrācijas izolācija.
Subis nenopakotā auto vairāk grabēs nekā skanēs. Ja tas būtu kāds mersis, kuram jau origināli ir kaut cik sakarīgs pakopjums, tad vēl varbūt var iztikt.
Ja grib uzlabot, tad parasti pirmais ir tieši skaņas un vibrācijas izolācija.
Subis nenopakotā auto vairāk grabēs nekā skanēs. Ja tas būtu kāds mersis, kuram jau origināli ir kaut cik sakarīgs pakopjums, tad vēl varbūt var iztikt.
Varbūt kaut kur iespējams iegādāties pāreju no Mazdas oriģinālajiem maģa štekeriem uz parastajiem? Netā atradu, ka tādi tiek ražoti, lai varētu pieslēgt aftermarket maģi. Kur ko tādu meklēt?
Šobrīd mazdā ir šādi -
Šobrīd mazdā ir šādi -

Tev ir jāmeklē Mazda -> ISO savienojumus.
Uz ātro atradu te: http://www.lemona.lv/index.php?page=item&i_id=32703#
Uz ātro atradu te: http://www.lemona.lv/index.php?page=item&i_id=32703#
Honda Civic EH9
->D16Z6 R.I.P.
-->Mini-me D15B2+D16Z6 (Ex)
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D
->D16Z6 R.I.P.
-->Mini-me D15B2+D16Z6 (Ex)
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D