Tu tirgo?*Sicram wrote:Tev ir visas iespējasR_89 wrote:Man ar šitādu sāk gribēties, protams, arī kūtiņu
Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
Varu tev pārdod kādu no eseselvē, tikai pie cenas pierēķini vēl 300 lv klātR_89 wrote:Tu tirgo?*Sicram wrote:Tev ir visas iespējasR_89 wrote:Man ar šitādu sāk gribēties, protams, arī kūtiņu
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
ssā tik 1 ir un ar nav kūtiņa, bet piedāvājums*Sicram wrote:Varu tev pārdod kādu no eseselvē, tikai pie cenas pierēķini vēl 300 lv klātR_89 wrote:Tu tirgo?*Sicram wrote:Tev ir visas iespējasR_89 wrote:Man ar šitādu sāk gribēties, protams, arī kūtiņu
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
tad nu šodien nokrāsoju spārnu. atzīstu ka varēju daudz labāk, bet domāju ka izskatīsies daudz labāk nekā iepriekš. vainoju sevi un to ka ir vajadzīga piemērotāka telpa kur to darīt. vel japagaida kamēr nožūs krāsa lai pateiktu kā beigās sanācis.

visam izmantoju kādus 200ml ar grunti. 100ml krāsu ar 100ml šķīdinātāju un laku 100ml + 50ml cietinātāju.
visticamākais ka arī pulēšu laku, jo pavisam noteiktu būs putekļi sakrituši iekšā.
tad jau vēlāk nopostēšu bildes kā izskatās nožuvusi krāsa.

visam izmantoju kādus 200ml ar grunti. 100ml krāsu ar 100ml šķīdinātāju un laku 100ml + 50ml cietinātāju.
visticamākais ka arī pulēšu laku, jo pavisam noteiktu būs putekļi sakrituši iekšā.
tad jau vēlāk nopostēšu bildes kā izskatās nožuvusi krāsa.
Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
nu ar telpām es domāju, ka tur tīri šaurs nevar kārtīgi apstaigāt un arī apgaismojums sūdīgs.bucis wrote:Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
njaa ... pareizaa temperatuuraa to visu dara tikai mikstie ...krizix wrote:nu ar telpām es domāju, ka tur tīri šaurs nevar kārtīgi apstaigāt un arī apgaismojums sūdīgs.bucis wrote:Štruns ar putekli to izpulēsi vienīgi vairāk darba!!Runājot par telpām - nav nepiemērotu vajag vienīgi atiecīgi samitrunāt un noregulēt spiedienu lai neceļ putekli no drēbēm un būs super!!
katrā ziņā šodien apčekoju kas tur notiek ar to krāsoto spārnu. būs tik jāpulē. tad varēs dabūt ne tik viļņainu atspūlgu un putekļus arī varēs izlīdzināt. tonis varbūt varēja būt mazliet tumšāks, bet pieļauju tā ir tapēc ka uzpūsta svaiga laka. arī vietā kur sapludināju, kur uzpūsta laka uz vecās krāsas ir tāds pats tonis.
un vel ir kādu dienu japažāvē lai varētu sākt pulēt.
un vel ir kādu dienu japažāvē lai varētu sākt pulēt.
šodien nopulēju spārnu. un saliku visu kas saliekams. rīt jāuztaisa lielā pavasara tīrīšana salonam.(ja būs labs laiks) un tad jau var domāt par braukšanu uz apskati. un vel aizmugurē būs jāuzliek lietie diski.

šeit sapulēts. sanāca uzpulēt apmēram tāda spīdumā kā pārēja mašina.

šeit kaut kur bija salaiduma vieta.

ligzdas priekš moldinga. 8sant 1gb

saliktas ligzdas.

un te viss salikts.

šeit sapulēts. sanāca uzpulēt apmēram tāda spīdumā kā pārēja mašina.

šeit kaut kur bija salaiduma vieta.

ligzdas priekš moldinga. 8sant 1gb

saliktas ligzdas.

un te viss salikts.
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Tev nav visas četras tās oem uzlikas kā tagad aizmugurē? Izskatās stilīgi 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
tu domā dekoratīvos diskus? nu ir man visi 4tri un vel 2 rezervēRii wrote:Tev nav visas četras tās oem uzlikas kā tagad aizmugurē? Izskatās stilīgi
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Jā tos pašus. Biš nofleksēt atsperes un ar tām uzlikām būtu okuenchiks
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Rii wrote:Jā tos pašus. Biš nofleksēt atsperes un ar tām uzlikām būtu okuenchiks

nu te bilde ar visiem.
nu es tiecos pēc tāda taka drag race car izskata. aizmugurē varētu dabūt platas riepas. un priekša normāla izmēra. priekšu bišķīt nosēdināt un pakaļa man jau ir bik pacelta. ieliktas VW LT vecā busa priekšējās atsperes.apgreistas jau kādu gabalu. ir daudz cietāk un pakaļa nevazājas pa zemi dēļ tā ka nestrādā klīrensa sitēma aizmugurē kas orģināli nāca šim unversālim. un arī aizmugurē ielikti gāzes amortizātori no w123 sedana.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Šītā puvekli arkām nereti remontēkarlis wrote:Kāpēc vajadzīgas tās hromētās arkas uzlikas? Zem tām uzlikām ir kaut kādi caurumi redzami?
Aprūsē arka, tu hujakš, rokā fleksis, puvi nofleksē, un spīzdīgo virsū
SSā paskaties tādus skumīgākus MB
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007