Ir interese iegadaties Alfa romeo dizeli, vet gribetos zinat kadas atsauksmes +/- uz ko baigi jaskatas kad perk vienu un kadas ir vinu slimibas. Neskaitot to ka ta ir Alfa..

Moderator: Bastard
mārītei beidzās naudaMelnais wrote:Nu, parasti alfa romeo vadītāji braucot uz darbu mašīnu atstāj pie tuvākā servisa, lain pa darbadienu salabo. Un tā katru nedēļu.Nopērc nun pārbaudi, vai es meloju.
Man tik interesē viens jautājums - kas var piesaistīt tādā mašīnā, lai vispār apsvērtu domu par tāda iegādi?Kretiins wrote:Es jau ari esmu dzirdejis ka vini tadi interesanti, un ka itka ir problemas ar elektroniku daziem..
Bet nu gribas man zinat..
Un ka ar tiesi siem modeliem??
http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... 05/1120918
Katram auto ir savs pirceejs... Fiat Multipla tachu arii kaads tomeer peerk.lm wrote:Man tik interesē viens jautājums - kas var piesaistīt tādā mašīnā, lai vispār apsvērtu domu par tāda iegādi?Kretiins wrote:Es jau ari esmu dzirdejis ka vini tadi interesanti, un ka itka ir problemas ar elektroniku daziem..
Bet nu gribas man zinat..
Un ka ar tiesi siem modeliem??
http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... 05/1120918
Ja tu taisies pirkt auto un jau sākumā pats to noliec, tad silti iesaku nepirkt. Vēlāk pat logu šķidrumu tam būs žēl pieliet.Kretiins wrote:Sveiki.
Ir interese iegadaties Alfa romeo dizeli, vet gribetos zinat kadas atsauksmes +/- uz ko baigi jaskatas kad perk vienu un kadas ir vinu slimibas. Neskaitot to ka ta ir Alfa..
lētāk ir tds`u uzturētjanis.m wrote:Ja tu taisies pirkt auto un jau sākumā pats to noliec, tad silti iesaku nepirkt. Vēlāk pat logu šķidrumu tam būs žēl pieliet.Kretiins wrote:Sveiki.
Tas attiecas uz visiem ražotājiem.
Auto ir jāpatīk, tad arī remontēt un uzlabot nebūs grūti/žēl.
Un Alfu ar dīzeli var ņemt. Dīzeļi var miljonu saskriet, un nav ne vainas.
Piekare pa 500 EUR jauna un laba sanāk priekš 50+tkm. Ja maina kompleksi, nevis pa vienai buksei.
Ja runa ir par 156,147,GT (līdz 159, Brera) modeļiem, tad pa lielam piekarē vājais punkts ir augšas plaukti ~100eur paabiem oriģināliem plauktiem. Pēc 50tkm nomainam viņiem bukses 4x5Ls un močijam nākamos 50mit.Alien wrote:lētāk ir tds`u uzturētjanis.m wrote:Ja tu taisies pirkt auto un jau sākumā pats to noliec, tad silti iesaku nepirkt. Vēlāk pat logu šķidrumu tam būs žēl pieliet.Kretiins wrote:Sveiki.
Tas attiecas uz visiem ražotājiem.
Auto ir jāpatīk, tad arī remontēt un uzlabot nebūs grūti/žēl.
Un Alfu ar dīzeli var ņemt. Dīzeļi var miljonu saskriet, un nav ne vainas.
Piekare pa 500 EUR jauna un laba sanāk priekš 50+tkm. Ja maina kompleksi, nevis pa vienai buksei.
Laikam vēl kāds ir apdauzijis galvu pret to knābi vairakas reizes, kaut ko ņemoties pa motortelpu!Kaross wrote:Tas tizlais knābis vienkārši tracina. SpoilerShow
![]()
Auto izcili skaists.
drīkst nopirkt visas alfas kas ss.lvMelnais wrote:Nu, pērc nost!
Po.