Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Re: Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Labāk piemīz miglās, pārdod kupeju un ieswapo S50B32 ar propānuCh. wrote:it kā jā, bet man šķiet, ka mbamperis vissmukāk iet kopā ar e36 dizainu. Ja pirmsfeislifta bamperis ir riktīgs uglymotherfucker un facelifts izskatās jau gandrīz ok, tad liekas, ka ar mbamperi tas auto ir tapis uz rasējamā dēļa.karlis wrote:traki garlaicīgi man šķiet tie klasiskie m-bamperi priekšā. uz kupejas ok, bet nu tad šo nedaudz atšķirīgāku gan vajadzētu![]()
Domāju šim pašam bamperim uzkarināt lūpu, M3 Gt splitterus un mozh tādu bish butaforisku cold air intake- vajadzētu būt gerai.

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Ch. wrote:Nu jāpadomā par to salonu.
Reku štruntīgs rīta telefonsnapshoc ar vasaras tupelēm:Izskatās smieklīgi dēļ klīrensa. Šodien zvanīšu savam coilu dīlerim Psih-arno. SpoilerShow
Kur šitā fotka tapusi? pie FBO?

jap! nobildējos pie Kalita B-747!waarna wrote:Ch. wrote:Nu jāpadomā par to salonu.
Reku štruntīgs rīta telefonsnapshoc ar vasaras tupelēm:Izskatās smieklīgi dēļ klīrensa. Šodien zvanīšu savam coilu dīlerim Psih-arno. SpoilerShow
Kur šitā fotka tapusi? pie FBO?

Sodit slidgultnus uz spiediena
Es to S50 vai pat S52 liktu touringā, bet nu, tourings tev tomēr ikdienas auto.. 

sha atnaaks Juzix un dabuus peec korvalola skriet 
un vajag m62b44 ikdienas auto labaaks
+ cilveeki negjiibs par gaaziiti kaa buutu ar s motoriem 

un vajag m62b44 ikdienas auto labaaks

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
S52 sūdsMelnais wrote:Es to S50 vai pat S52 liktu touringā, bet nu, tourings tev tomēr ikdienas auto..

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
S motoriem vispār var uzlikt gāzīti neuzspridzinot pus rajonu?DeeCee wrote:
un vajag m62b44 ikdienas auto labaaks+ cilveeki negjiibs par gaaziiti kaa buutu ar s motoriem

jes. vēl brītiņu atpakaļ vislatvijas gāznieks Vecais ziņoja, par plāniem uzgāzēt M3..GG. wrote:S motoriem vispār var uzlikt gāzīti neuzspridzinot pus rajonu?DeeCee wrote:
un vajag m62b44 ikdienas auto labaaks+ cilveeki negjiibs par gaaziiti kaa buutu ar s motoriem

Bet nu ok, Ch. topika primārā tēma laikam nebija lpg v8 swapi utt

Btw, S50 ir 11,3 kompresijas pakāpe. Un propāns ar savu oktānu ļoti mīl augstu kompresiju

Vakar dabūta paciņa no psih-arno!

Un uzmests virsū.

Jāregulē augstumu setups, pagaidām viss stāv kā uzmetu.
Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu.

Un uzmests virsū.

Jāregulē augstumu setups, pagaidām viss stāv kā uzmetu.

Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu.

Es svārstos starp 3 variantiem:
1. BBS RK r17
2.e34 m5 throwing stars
3. e38 m parallel (jājā zinu, ka r18)
No M diskiem kontūras vienīgās man patīk, bet liekas, ka tad sanāks pārāk līdzīgs jurča ex touringam.
1. BBS RK r17
2.e34 m5 throwing stars

No M diskiem kontūras vienīgās man patīk, bet liekas, ka tad sanāks pārāk līdzīgs jurča ex touringam.

M contour, vai RK būtuCh. wrote:Es svārstos starp 3 variantiem:
1. BBS RK r17
2.e34 m5 throwing stars
![]()

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Jūs jau ziniet kādus diskus ieteiktu Artūrs no AutoBild !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šķiet ka ap 250-300ls bet var gadīties, ka sanāk noķert labu piedavājumuBLINGZ wrote:Klau, bet tās metamās zvaigznītes gadienā baigo kosmosu nemaksā?![]()
Bet nu ar viņiem izskatītos zbis. Un ja vēl pulēts plauktiņš.

Es te neesmu
Tu tādus gribi jau tik ilgi, ka neskaitāsRekords wrote:Throwing stars neliec, es tādus gribu savam

Tie ir principā krutākie budžeta diski uz E36 everrrr

Un nepūt man te pīlītes, ka tas disks fonā ir "tā netīšām mētājās" nolikts fonāCh. wrote:Vakar dabūta paciņa no psih-arno!![]()
![]()

Ja tie tiešām būs 2 piece diski, es pilnīgā nopietnībā Tev apzagšu garāžu un savākšu tikai tos diskus. Sex